Şimdi Ara

dh HACETTEPELİLER TOLULUĞU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KONUNUN BİLİM KÜLTÜR KISMINDA OLMASI BAZI ARKADAŞLARI RAHATSIZ ETTİĞİNDEN BURAYA TAŞINDIK!!!

• Bilim kültürle de pek alakası yok hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

Bilim kültürle de pek alakası yok hani
    ben onu söyleyene de şu cevabı verdim üniversiteliler konusunu arabalar kısmına yazıcak halim yok herhalde.
    bilim insanının bilim kısmıyla işi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİNGİRSU

ben onu söyleyene de şu cevabı verdim üniversiteliler konusunu arabalar kısmına yazıcak halim yok herhalde.
    bilim insanının bilim kısmıyla işi olur.

Alıntıları Göster
    bu sayfa tanışma,tartışma,uzlaşma,okulun sorunları,okulun yönetim politikaları(okulun derken siz anladınız zaten),sınavların yoruculuğu,konaklama ve ulaşım problemleri gibi konularda sıkıntı ve sevinçleri paylaşabilmek amacıyla açılmıştır.

HERHANGİ BİR KUTUPLAŞMAYA YOL AÇMAMASI DİLEĞİYLE
  • quote:

bu sayfa tanışma,tartışma,uzlaşma,okulun sorunları,okulun yönetim politikaları(okulun derken siz anladınız zaten),sınavların yoruculuğu,konaklama ve ulaşım problemleri gibi konularda sıkıntı ve sevinçleri paylaşabilmek amacıyla açılmıştır.

HERHANGİ BİR KUTUPLAŞMAYA YOL AÇMAMASI DİLEĞİYLE

Alıntıları Göster
    mesela benim bölümüm tam 5 haftadır aralıksız sınavdan bezmiş insanlarla dolu.ve ayrıca biliyor musunuz bilemiyorum ama sayın rektörümüz tunçalp bey geçme notunu önümüzdeki dönem itibariyle 70 e yüksetti.

hiç umursamıyor musunuz hepimiz BAM a gitmek zorunda bırakılıyoruz.beycafe,city,naço yakında olmayacak.

• quote:

mesela benim bölümüm tam 5 haftadır aralıksız sınavdan bezmiş insanlarla dolu.ve ayrıca biliyor musunuz bilemiyorum ama sayın rektörümüz tunçalp bey geçme notunu önümüzdeki dönem itibariyle 70 e yüksetti.

hiç umursamıyor musunuz hepimiz BAM a gitmek zorunda bırakılıyoruz.beycafe,city,naço yakında olmayacak.

Alıntıları Göster
    şu geçme notu hikayesi de nedir hiç anlamıyorum bizim bölümde ortalamalar 20 30 arası oluyor genelde. city ve beycafenin kapatılabileceğini hiç sanmıyorum kesin bi karar var mı ortada?

• quote:

Orijinalden alıntı: tedmiller

şu geçme notu hikayesi de nedir hiç anlamıyorum bizim bölümde ortalamalar 20 30 arası oluyor genelde. city ve beycafenin kapatılabileceğini hiç sanmıyorum kesin bi karar var mı ortada?

Alıntıları Göster
    Mezun olalı amma şey değimiş 70 haa, tam zamnında mezun olmuşum City beycafe ve naçonun kapanacağını zannetmiyorum. kapanırsa kötü olur be. Koca kampuste milleti bi yerde toplamak ne derece mantıklı ki.. Eylem falan yaparsınız , rektöre yürürsünüz.

• quote:

Alıntıları Göster
    adam ne yapacağını şaşırdı hatırlıyorsunuzdur.geçen dönem ortasında avrupa birliğinden adamlar geldi.onların standartlarına uymak için bizleri harcıyor.beycafe kapanmamalı
    yavaş yavaş kapatıyorlar heryeri çiğdem kapandı ve kimse bişey yapamadı.
    dönem başında gittiğimizde mesela naço yerinde olmayabilir.edebiyat fakültesinden de en yakın yer beycafe ya da city

quote:

Orjinalden alıntı: tedmiller

• quote:

Mezun olalı amma şey değimiş 70 haa, tam zamnında mezun olmuşum City beycafe ve naçonun kapanacağını zannetmiyorum. kapanırsa kötü olur be. Koca kampuste milleti bi yerde toplamak ne derece mantıklı ki.. Eylem falan yaparsınız , rektöre yürürsünüz.

Alıntıları Göster
    yaptık ama işe yaramadı BAM tunçalp bey ile katakulli yapıyor deniyor sağda solda.

quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

• quote:

yaptık ama işe yaramadı BAM tunçalp bey ile katakulli yapıyor deniyor sağda solda.

quote:

Orjinalden alıntı: Plan-M

Alıntıları Göster
    çiğdemi kaşla göz arasında yıktılar valla oranın tavuk dönerinin tadını unutmadık unutmicaz hem ucuzdu hem süperdi

• quote:

çiğdemi kaşla göz arasında yıktılar valla oranın tavuk dönerinin tadını unutmadık unutmicaz hem ucuzdu hem süperdi

Alıntıları Göster
    Her gün Çiğdemden sadviç çay falan alır atıştırırdım, Kötü olmuş edebiyat fakültesi için
  • quote:

Her gün Çiğdemden sadviç çay falan alır atıştırırdım, Kötü olmuş edebiyat fakültesi için

Alıntıları Göster
    ya çok kötü oldu edebiyattaki kantini de yıktılar.ancak beye gidebiliyoruz.çiğdemin kapanmasının sonrası da olaylı oldu.neyse
    beytepeye gelen otobüsler youtube a kadar girdi biliyor musunuz...

• quote:

ya çok kötü oldu edebiyattaki kantini de yıktılar.ancak beye gidebiliyoruz.çiğdemin kapanmasının sonrası da olaylı oldu.neyse
    beytepeye gelen otobüsler youtube a kadar girdi biliyor musunuz...

Alıntıları Göster
    Çiğdemi yıkmaları çok kötü oldu.Bu arada çiğdemin yerine açılan yer ne iş yapıyıor?Geçen gün bi bakayım dedim 4-5 boş masa gördüm,dedim herhalde çalışma masalarıdır sonra biraz daha girince içeri sağda bir kasa başında bir kasiyer,içerde satılacak bir yemek içecek malzemede yok,valla bir anlam veremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: The_Economist

Çiğdemi yıkmaları çok kötü oldu.Bu arada çiğdemin yerine açılan yer ne iş yapıyıor?Geçen gün bi bakayım dedim 4-5 boş masa gördüm,dedim herhalde çalışma masalarıdır sonra biraz daha girince içeri sağda bir kasa başında bir kasiyer,içerde satılacak bir yemek içecek malzemede yok,valla bir anlam veremedim.

Alıntıları Göster
    BİZE DE ÖYLE DEDİLER.çiğdemin kapatıldığı yere yeni kantin yaptılar dediler ama öyle bişi göremedik.hatta daha dün gittik bakmaya.yok öyle bişey şimdilik.

quote:

Orjinalden alıntı: The_Economist

• quote:

BİZE DE ÖYLE DEDİLER.çiğdemin kapatıldığı yere yeni kantin yaptılar dediler ama öyle bişi göremedik.hatta daha dün gittik bakmaya.yok öyle bişey şimdilik.

quote:

Orjinalden alıntı: The_Economist

Alıntıları Göster
    geçme notu 70 muhabeti ciddimi yoksa geyik mi,korkmaya başladım şimdi tamda bi dönem kalmıştı
    bu arada çiğdemin kapatılması gerçekten çok kötü
    youtube deki beytepe otobüleri linkini verirmisin çok merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: helluri

geçme notu 70 muhabeti ciddimi yoksa geyik mi,korkmaya başladım şimdi tamda bi dönem kalmıştı
    bu arada çiğdemin kapatılması gerçekten çok kötü
    youtube deki beytepe otobüleri linkini verirmisin çok merak ettim

Alıntıları Göster
    70 muhabbeti ciddi kesinlikle.biz de öğrenci koordinatörü hocadan öğrendik.arkadaşım bana link göndermişti.bulursam göndereyim sana otobüs rezaletini

• quote:

70 muhabbeti ciddi kesinlikle.biz de öğrenci koordinatörü hocadan öğrendik.arkadaşım bana link göndermişti.bulursam göndereyim sana otobüs rezaletini

Alıntıları Göster
    d3 bile razıyım artık o zaman
  • quote:

Alıntıları Göster
    hahaha d3 mü var kii
  • quote:

Alıntıları Göster
    Naço kapanmaz..Çünkü ii para verıo okula....Çiğdemın kapanması bencede çok kötü oldu ama yapacak bişey yok budan sora..Geçme notu 70 olmus ama öğrencilerin seviyesi yeterli mı su an ıcın 70 notuna ben bı cok derste 15-20lı orttalamalar sahıt oldum
  • quote:

hahaha d3 mü var kii

Alıntıları Göster
    şaka bi yana bu korkunç bir durum.zaten sen 2.00 koymuşsun mezuniyet zorunluluğu.kimse mezun olamıyor o yüzden bir de geçme notu 70 olusa napar millet bilemem
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.