DH HALI SAHA FUTBOL MÜSABAKASI DİNARSU TESİSLERİ CUMARTESİ GÜNÜ 19:00-20:00 ARASI Tüm Kadro bu ; 1-Batuhan Kılıç 2-simple 3-Black Eye (Yaş 27) 4-soho 5-eagle_eagle (Yaş 29) 6-stigmata (Yaş 23) 7-Pier De Sans (Yaş 23) 8-dekonline (Yaş 28) 9-alpyanar (Yaş 26) 10-LegenD (Yaş 27) 11-Fenerlix (Yaş 22) 12-silencer01 13-commenias 14-wolf1907 (Yaş 24) Ayrıca ; 15-YoK (Yaş 32) 16-bravehearts74 (Yaş 34) Takımlar 1.Takım = 1.Batuhan Kılıç, 2.Black Eye, 3.commenias, 4.silencer01, 5.dekonline, 6.eagle_eagle, 7.alpyanar 2.Takım = 1.Pier De Sans, 2.soho, 3.wolf1907, 4.Fenerlix, 5.LegenD, 6.stigmata, 7.simple < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
tamam admin olarak ben gelicem faul yapana yada agızından kötü söz cıkana direk 7 gun ban coolfire yetki veriyonmu quote:Orjinalden alıntı: |LeGenD| DH HALI SAHA FUTBOL MÜSABAKASI DİNARSU TESİSLERİ CUMARTESİ GÜNÜ 19:00-20:00 ARASI SAHAYI TUTMUŞ BULUNMAKTAYIM DEKOLINE OYUNCULARI YAZARMISIN
yalnız burhan olayı henüz açıklığa kavuşmuş değil zira kendisinden son 24 saattir bir haber alınamıyor.
Evet arkadaşlar hayırlı olsun. Uzun bir süreçten sonra nihayet amacımıza ulaşmış bulunmaktayız. İşte bu savaştan galip çıkan cengaverler ; 1 -Batuhan Kılıç 2 -alpyanar 3 -Pier De Sans 4 -eagle_eagle 5 -soho 6 -Black Eye 7 -LegenD 8 -commenias 9 -dekonline 10-silencer01 11-stigmata 12-wolf1907 13-fenerlix 14-simple (bravehearts74) maç saati belli olacak. simple'ye ulaşamıyoruz.
quote:Orjinalden alıntı: YoK gogıl ört resmi koyun. ben de gelcem. top oynamıcam seyretcem kazmaları Anlaşılan beni seyretmicen
quote:Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans quote:Orjinalden alıntı: YoK gogıl ört resmi koyun. ben de gelcem. top oynamıcam seyretcem kazmaları Anlaşılan beni seyretmicen bilemem artık :) video çeker oylamaya koyarım. kim daha kazma diye. Halk karar versin
quote:Orjinalden alıntı: bravehearts74 tamam admin olarak ben gelicem faul yapana yada agızından kötü söz cıkana direk 7 gun ban coolfire yetki veriyonmu Öyleyse sen zahmet etme hocam, ben direk banlayayım hepsini; küfürsüz halı saha maçı mı olur?
quote:Orjinalden alıntı: subsonic Beyler kameraya çekin şu maçıda youtube'a atın bizde izleyelim banttan youtube sorun değil ama sop linki her türlü yasak yine
quote:Orjinalden alıntı: coolfire quote:Orjinalden alıntı: subsonic Beyler kameraya çekin şu maçıda youtube'a atın bizde izleyelim banttan youtube sorun değil ama sop linki her türlü yasak yine
evet rizeli gelcenmi quote:Orjinalden alıntı: Rizeli dinarsu tesisleri haliç köprüsünü geçtikten hemen sonra edirne kapı şehitliğinin oradaki mi ?
ohoo, ben de gelip, bi kaç gs li bjk li mi skatlasam Süper fikir, acayip eğlenirsiniz yemin ediyorum ne geyik geçer bee süper düşünmüşsünüz dinarsu tesisleri nerede oluyor?
quote:Orjinalden alıntı: hasanmerto ohoo, ben de gelip, bi kaç gs li bjk li mi skatlasam Süper fikir, acayip eğlenirsiniz yemin ediyorum ne geyik geçer bee süper düşünmüşsünüz dinarsu tesisleri nerede oluyor? Bolu dağı tesislerinin hemen karşısı Edirnekapıdaymış. Ben yol yorgunu nasıl oynarım bilmiyorum da yoruldum mu sarılırım birine haberiniz ola
quote:Orjinalden alıntı: bravehearts74 eyüpsultanlıyık halil quote:Orjinalden alıntı: |LeGenD| gel gel sen nerede oturuodun ? doğma büyüme karagümrüklüyüz biizde :D