quote:Orijinalden alıntı: Halleluja ordiyle geri çekildik ehrimen hoca bizden sonra ilk grup yazanlar bizim yerimize dahil olsun. 0rdinary - Halleluja çekildik k.bakma artık uğraştırıyoruz ismailovic - elektronikmühendisi arkadaşım ile beni yazar mısınız lütfen ?
quote:Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi quote:Orijinalden alıntı: Halleluja ordiyle geri çekildik ehrimen hoca bizden sonra ilk grup yazanlar bizim yerimize dahil olsun. 0rdinary - Halleluja çekildik k.bakma artık uğraştırıyoruz takım arkadaşı gelsin hemen yazdıralım. iyi oynarım hemen bi takım arkadaşı arıyorum,arkadaşın yerlerine yazılalım İleride iyi oynarim takim arkadasi olalim.
YUUUHHHHH...yuuuuuğğğğğğğğğğğğğğğ....YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.yuhhhhhhhh yuhhhhhhhhhh.yuuuuuuuuuuuuuuoooooğğğğğğğğğğhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh YYYYYYYYYYUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH kurallarda 21.30 kayıt son dediniz kayıtlar 12.00 da bitmiş..yuhhhhh.YUUUHHHHHHH.
quote:Orijinalden alıntı: Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi quote:Orijinalden alıntı: Halleluja ordiyle geri çekildik ehrimen hoca bizden sonra ilk grup yazanlar bizim yerimize dahil olsun. 0rdinary - Halleluja çekildik k.bakma artık uğraştırıyoruz takım arkadaşı gelsin hemen yazdıralım. iyi oynarım hemen bi takım arkadaşı arıyorum,arkadaşın yerlerine yazılalım İleride iyi oynarim takim arkadasi olalim. hocam geçti artık ben elektronikmühendisi ile adımızı pm ile gönderdik bile...
Mr.Özarslan gelmezse pmden bana ilk ulaşan Yılmaz ortağım olacak Diğer arkadaşlar kusura bakmayın ilk diyen kişi ile ortak olduk. Mr.Özarslan gelmezse PoseDn-Yılmaz
quote:Orijinalden alıntı: PoseDn Mr.Özarslan gelmezse pmden bana ilk ulaşan Yılmaz ortağım olacak Diğer arkadaşlar kusura bakmayın ilk diyen kişi ile ortak olduk. Mr.Özarslan gelmezse PoseDn-Yılmaz
Bu forumda hiçbir organizasyon yapılmazmış onu anladım 1.30 saat sonra başlayacak maçlar çoğu kayıp adamların.
Beyler eğer yer varsa bende gireyim.Sorumsuzların yerini bari biz dolduralım,ilk organizasyon hüsranla sonuçlanmasın.
quote:Orijinalden alıntı: EhrimeN Saatleri formalite olarak yazdım ister istemez uzayacak zaten maçlar. Herkes geç saatte istiyordu her türlü geç olacak. Grup A - 29 Ocak Cumartesi 21.00 - 23.00 .Uqur. & REAL MADRİD nbalive & [tr]collector cikcikgribi & pwnzs - Runaway. & El Cazador hashus1099 & hellmarch Fenerbahçe ! & SpoyS Sun&Set & denizza - Mr.Özarslan & PoseDn Grup B - 29 Ocak Cumartesi 23.00 - 01.00 M_e_G & ridvanakd5 raunk-uq4l4 gdizdar/ haciragipdayı Orcscaptan & Mr.Scaletta 0rdinary - Halleluja - Thund - aMiraL* Baneful & HHR yekilord&? Reznov cezasız olarak görünüyo.Banı açılmış heralde.
.Uqur. ve REAL MADRİD olarak biz saat 21:00 dan sonra hazırız. ama bizim rakiplere ulasamıyorum pm attım cevap yok nbalive & [tr]collector
quote:Orijinalden alıntı: Yılmaz quote:Orijinalden alıntı: PoseDn Mr.Özarslan gelmezse pmden bana ilk ulaşan Yılmaz ortağım olacak Diğer arkadaşlar kusura bakmayın ilk diyen kişi ile ortak olduk. Mr.Özarslan gelmezse PoseDn-Yılmaz PoseDn-Yılmaz olarak değiştirdim.
Grup A - 29 Ocak Cumartesi 21.00 - 23.00 .Uqur. & REAL MADRİD nbalive & [tr]collector cikcikgribi & pwnzs - Runaway. & El Cazador hashus1099 & hellmarch Fenerbahçe ! & SpoyS Sun&Set & denizza - Mr.Özarslan & PoseDn Grup B - 29 Ocak Cumartesi 23.00 - 01.00 M_e_G & ridvanakd5 raunk-uq4l4 gdizdar/ haciragipdayı Orcscaptan & Mr.Scaletta XXX Thund - aMiraL* Baneful & HHR yekilord&Reznov_Viktor A grubundaki arkadaşlar konuya mesaj atabilir mi? Birde 0rdinary yerine kimi yazayım? < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >