Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.476
Cevap
39
Favori
444.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam olarak sorun nasıl yani. İki uydun varsa izlersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: _passenger_

bugun teknik servis geldi lnb değişti kanallar tekrar geri geldi ama sinyal kalitesi hala %2 ile 10 arasında sinyal gücü de %60 ile 80 arasında geziyor inş tekrar sorun çıkarmaz.

Bu cihazın kalite ölçeri sorunlu zaten. Kafana takma yayınlar iyi ise sıkıntı yoktur. Ama yağıştan etkilenmez umarum yayınlar...

hocam herhalde dediğin gibi çünkü servis cihazla ölçtü kalite 75 dedi acaba güncelleme ile çözülürmü ?
  • Merhaba arkadaşlar;

Daha önce de buraya yazmıştım üye olacağımızı. Cumartesi günü bağlattık HD-Smart'ı. İlk kez evimizde HD yayın izledik ve bırakacağımızı da sanmıyorum. Özellikle karşılaştırıyorum, inanılmaz fark var. 2 yıl taahhüt de verdik bakalım... Umarım sorun yaşamayız daha önce Digiturk ile yaşadığımız gibi...
  • quote:

quote:

quote:

bugun teknik servis geldi lnb değişti kanallar tekrar geri geldi ama sinyal kalitesi hala %2 ile 10 arasında sinyal gücü de %60 ile 80 arasında geziyor inş tekrar sorun çıkarmaz.

Bu cihazın kalite ölçeri sorunlu zaten. Kafana takma yayınlar iyi ise sıkıntı yoktur. Ama yağıştan etkilenmez umarum yayınlar...

hocam herhalde dediğin gibi çünkü servis cihazla ölçtü kalite 75 dedi acaba güncelleme ile çözülürmü ?

Yeni yazılım mecbur gelecek. Çünkü modüllü lig tvçiler sorun yaşıyor. Yazılımla çözmelerini bekledik 2.03 lük yazılımda çözmediler. Umarım çözerler.

Bu arada kanal değişikliği geldi. 2. Kanala movie smart 3. Kanala Movie smart Plus yaptılar. D filmbox kalktı.
  • Bir duyuru daha yapim. Digi ayda 34.90 turksat üyeliği veriyor kredi kartına taksitle. Bu cihazlar cryswork şifreli. Modül bularak. D-smart HD cihazdan izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

Sitede balkona çanak anten taktırmıyorlar, görüntü kirliliği diye. O kadar söyledim daha önce, eğer merkezi sistemi düzeltmezlerse bi tane küçük çanak taktıracam, hiç umrumda değil.

Bugün sitenin anlaşmalı uyducusu geldi. 2,5 saat uğraştı. Olmadı. Apartmanın ana santralini değiştireceğim dedi ve gitti. Şu anda çıkan kanallar da çıkmıyor. HD kanallardan sadece TRT HD çıkmıyordu, şimdi Sinema HD 1 ve Sinema HD 2 de çıkmıyor. Bir de SD kanallardan TRT1'in de dahil olduğu bazıları da gitti! Yani maçları HD izleyecez diye SD yayından da olduk!

Binanın santralini değiştirdiler. Nafile, yine olmadı. Şimdi LNB'yi değiştirecekler sanırım.
  • şifreli derken ??? yani türksattan bile izlesek taahhüt bitince kutu çöpemi gidiyor ???

modül bularak derken neyi kastettiniz invisible ??? yani 2. el falan mı milletten arkadaşlardan ??? eğer diyelim o şekilde bulduk o zaman 34,90 a mı izleyeceğiz., yani şimdi ki kampanyadan yararlanabilecekmiyiz cihaz almadan ???
  • Kutuyu satabilirsin:) o paraya ikinci el modül bulursan sahibinden.com da var. Takar izlersin.
  • selamlar,biraz acemiyim sunu sormak istiyorum,turksat uzerinden ailecekli ligtv uyesiyim smarttan hd uydu alıcı alıp digiturkun uydu alıcısının yerine onu baglasam antren filan baska hiçbirsey yapmadan d-smart hd yi calıstırabilir miyim
  • Türksat üzerinden üyeyseniz hd smart cihazı almalısınız öncelikle hd smart için. Daha sonra modül ile digi kartınızı hd smartın modül girişine takarsanız yayınları izleyebilirsiniz.
  • yani anten de değişiklik olmadan hem d-smart hem digitürk izleyebilirim o zaman yanlıs anlamadıysam
  • Merhabalar ANkaradan Erkan VURAL aranıza yeni katıldım...

bende evimde hd uyumlu bir plasmaya ve hd uyumlu ses sistemi dvd player kullanıcısıyım alalı 1 sene oldu ama
    daha bir HD yayın izlemek nasipolmadı artık bende geçmek istiyorum ama yardımınızı istiyorum önerilerinizi vs.

evimde UYDU RECEIVER mevcut turksat ve thor kanallarını izlemekteyim

bana nasıl birşey önerirsiniz..yardımcı olabilecek birileri var ise çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: danny77

yani anten de değişiklik olmadan hem d-smart hem digitürk izleyebilirim o zaman yanlıs anlamadıysam

digiturk te bildiğim kadarıyla 2 abonelik türü var ve biri turksat üzerinden olması gerekiyor arkadaşta size bunu ima etmeye çalışmış eğer türksat üzerinden aboneyseniz izlersiniz diyor kısaca
  • quote:

quote:

yani anten de değişiklik olmadan hem d-smart hem digitürk izleyebilirim o zaman yanlıs anlamadıysam

digiturk te bildiğim kadarıyla 2 abonelik türü var ve biri turksat üzerinden olması gerekiyor arkadaşta size bunu ima etmeye çalışmış eğer türksat üzerinden aboneyseniz izlersiniz diyor kısaca

Turksat üzerinden irdeto şifreleme sisteminde değilse izler yoksa illa diginin cihazı ile izlersin lig tv yi. Karta bak cryptoworks ise ikinci el bir modül bularak d-smart cihazdan izlersin.
  • invisible cihazın üstünde hangi yazılımın olduğunu nasıl öğreniyoruz birde en son çıkan yazılımı tavsiye ediyormusun ?
  • quote:

quote:

quote:

Turksat üzerinden irdeto şifreleme sisteminde değilse izler yoksa illa diginin cihazı ile izlersin lig tv yi. Karta bak cryptoworks ise ikinci el bir modül bularak d-smart cihazdan izlersin.

Bir sorum olacak şimdi. :D
    ACABA HD-SMART ÜZERİNDEN CRYPTOWORKS LÜ MODÜL İLE LİG TV Yİ SD OLARAK MI HD OLARAK MI İZLEYEBİLİRİZ.
  • quote:

invisible cihazın üstünde hangi yazılımın olduğunu nasıl öğreniyoruz birde en son çıkan yazılımı tavsiye ediyormusun ?

Menüden ayarlar sistem bilgisi. Orada 2.0. lı humax yazılım yazar orası. Yeni sürümde yaşadığım tek problem lig tv modül problemi. Bunu mail attım bana dönüş yapıp departmana söylemişler. Yakında yeni yazılım ya gelir yada bir önceki yazılıma döner.

Turksat üzerinde lig tv sd yayın veriyor. Hd yayın gelmesi biraz zor.
  • SD olarak izlersiniz çünkü digiturk türksat üyeliği içerisinde lig tv hd yi bulundurmuyor. Sadece eutelsat uydusunda mevcut
  • quote:

Passenger ın da dediği gibi turksat üyeliğiniz var ise bunu gerçekleştirebilirsiniz. Doğal olarak eutelsat uydusunda turksat a dönmüş olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojannn -- 16 Haziran 2010; 12:40:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: equal006

Merhabalar ANkaradan Erkan VURAL aranıza yeni katıldım...

bende evimde hd uyumlu bir plasmaya ve hd uyumlu ses sistemi dvd player kullanıcısıyım alalı 1 sene oldu ama
    daha bir HD yayın izlemek nasipolmadı artık bende geçmek istiyorum ama yardımınızı istiyorum önerilerinizi vs.

evimde UYDU RECEIVER mevcut turksat ve thor kanallarını izlemekteyim

bana nasıl birşey önerirsiniz..yardımcı olabilecek birileri var ise çok sevinirim...

Öncelikle HD Smart tabii ki beklenenin üstünde bir gelişme gösterdi ve HD olayını çok ciddiye aldı. Çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kanal d ve star ın HD yayınları HD Smartta. Bunun dışında Teledünya da önerebilirim yalnız ben onu wild hd ve nat geo hd için aldım. Geriye kalan kanallar yani hd olanlar hd smartta zaten mevcut. HD Smart a yeni olarak dizi smart kanalı geldi ve yakın zamanda dizi smart hd kanalı da eklenecek ve d smart hd ailesini daha da genişletecek. Açıkçası ben hem teledünya yı hemde HD Smart ı kullanıyorum. Eğer hd smartta aile + hd ye geçerseniz ayda 30 tl, maxi + hd ye geçerseniz 40 tl ödersiniz. Ben eski d smart alıcımı verdiğim için 10 lira daha az ödüyorum. Teledünya ya ise 11.5 tl ödüyorum 2 yıl taahhütle birlikte. 2 yıl sonra ise 9 tl olacak kutunun ücretini bitirmiş olacağım. Aslında ikisini de tavsiye ederim size. Çünkü Teledünya da sürekli çalışma içerisinde. Yeni olarak BBC HD yi getirdiler. Bakalım daha hangi kanallar gelecek. Yardımcı olduysam ne mutlu..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.