Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
40
Favori
444.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [link=http://forum.donanimhaber.com/m_40255895/mpage_1/key_/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/fd/e9/f0/fde9f0a776825708f9625b539fae4744.png[/image][/link]

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs)

belki kullanmak isteyen olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 11 Haziran 2010; 15:54:11 >
  • @profiteer daha güzellerini yapabilirsen yap onu yapalım Seçenekli olsun
  • olabilir imza boyutu sınırlı olduğundan biraz sorun oluyor açıkcası ayarlarız haftasonu işim olmazsa evde yaparım

birde az önce evi aradım aktivasyon geçekleşmiş.. fakat TRT'nin diğer kanalları gösterirken TRTHD sinyal sorunu veriyormuş.. sinyal yok vs.. sorunu gösteriyormuş nedendir arkadaşlar ?
  • Uydu ayarı yaptırmak lazım bendede bazen skyturk öyle yapıyor salon uydumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

olabilir imza boyutu sınırlı olduğundan biraz sorun oluyor açıkcası ayarlarız haftasonu işim olmazsa evde yaparım

birde az önce evi aradım aktivasyon geçekleşmiş.. fakat TRT'nin diğer kanalları gösterirken TRTHD sinyal sorunu veriyormuş.. sinyal yok vs.. sorunu gösteriyormuş nedendir arkadaşlar ?

o sorun bende de vardı maçın başlamasıyla sinyal sorunu bitti.
  • valla evde olmadığım için bakamıyorum... birazdan işten çıkıcam eve geçicem ozaman bakıcam çanakta tee üst katta ben elleştiremiyorum babam oynasın onlada çanak sorunu varsa ki varda zaten Habertürk'te aynı sorunu felan veriyor Cine5 felan akşam babama çatı göründü ozaman

EDİT:
    Arkadaşlar ben uydu alıcımı az önce uydu alıcımı içerdeki odaya götürdüm ve oradaki kabloya taktım sinyal hatası uyarısı veren yüm kanallar açıldı TRTHD dahil ! babam dedi senin kabloda ek var aparat ondan sinyal düşük gidiyordur belki dedi aynen öyle LNB'den gelen direk kabloda sorunsuz açılıyor kanallar ama kendi kablomu taktığımda eksiz olarak ek olan yerden çıkartıp uydu alıcısına taktım hop yine TRTHD ve sinyal sorunu olan kanallar görüntü verdi :D bende arada kablo eki için kullandığım aparat olduğundan görüntü vermiyormuş bunu çözdüm benim sorunum bu yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 12 Haziran 2010; 1:25:18 >
  • aramıza yeni katılan arkadaşlara hayırlı olsun dün akşam dünya kupası maçlarını izledim gerçektende çok iyi ya fazla maç sevmeyen insanım oturup görüntü netliği ve güzelliğinde maç izledim. bende bir imza yapayım bu imza HD-SMART yazılarındanmı oluşacak yada ben DHDSmart tarzında birşey yapayım.
  • arkadaşlar 2 farklı renk ile çalışma yaptım aşağıya koyuyorum hangisini beğenirseniz onu yaparız...

• evde PS yüklü değilmiş bende de yaa neyse birazdan CS5'i yüklerim yapalım çalışmalar
  • HD maç yayınları muhteşem. Görüntüler o kadar iyi ki maç esnasında krampon darbeleri ile sahadan kalkan çamur ve çimler bile çok net gözüküyor. Ev ahalisi bile şaşkınlıklarını gizleyemedi.
  • ben HD izleyemiyorum ek olduğu için... bugün birkaç çalışma yapacağım kablo ile iilgili olmazsa gidip 40 Metre kablo alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraBöcü

HD maç yayınları muhteşem. Görüntüler o kadar iyi ki maç esnasında krampon darbeleri ile sahadan kalkan çamur ve çimler bile çok net gözüküyor. Ev ahalisi bile şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Vuvuzela sesi beynimizi ..kti. arkadaş yasaklasınlar. Bu nedir ya..

Bu arada cihaz değişimi ile aile+hd ye geçenlere tavsiyem 1 ay içinde maxi+Hd ye geçme hakları var. 30 lira çok makul. Bjk Gs ve TS ninmaçlarının yarısı futbol kanalında olacak. Ve Eğer gruplara kalırsa hd yayınlanacak. Belki bu fiyat değişebilir önümüzdeki aylarda. Aklınızda olsun. 30 liraya gücü yeten kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 12 Haziran 2010; 12:00:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

HD maç yayınları muhteşem. Görüntüler o kadar iyi ki maç esnasında krampon darbeleri ile sahadan kalkan çamur ve çimler bile çok net gözüküyor. Ev ahalisi bile şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Vuvuzela sesi beynimizi ..kti. arkadaş yasaklasınlar. Bu nedir ya

Bu aleti icad edeni bulup mokoko yapmak lazım.Resmen hipnoz ediyor,beynim karıncalanıyor,rüyamda birisi vuvuzelam nerde diye bana soruyordu,zenciydi bende "aldım onu çime gömdüm dedim" başka yok mu dedi bende kendi vuvuzelamı eline verdim artık onu çalar.

• Bir de futbolcuları düşünmek lazım biz yine azaltılmış seste dinleyip kafayı yiyoruz.. onlar nasıl oynuyorlardır..
  • quote:

aynen dediğin gibi çok güzel bir kalitesi var. bu şekilde evde maç izlemek gerçekten çok zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Kimse screenshoot koymamış. :-) Dün bir arkadaş eklemişti,alıntı yapıp soru sormuştum,buraya da ekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

bak bakalim bunu begencekmisiniz

hocam tv-receiver ne ? veya tv kartıysa marka model ?

• İyi günler,

2 gün önce LE- 40C652 aldım. samsung

Şimdi arkadaşlar Bana önereceğiniz HD destekli Reciver var mı ? Dünya kupası bitmeden bugün yarın almayı düşünüyorum

D-smart Next arasında ki 400 tl lik makina var önerir misiniz ? ? 1 ay full 6 ay HD açık, sonra yıllık 120 tl Hd yayınlar..

Veya kendim bir cihaz alıp D-smart HD üyelik almayı planlıyorum. Bildiğim üzere D-smart HD yayın ihalesini kazanmış (türkiye için)

Önerilerinizi beklemedeyim, Şimdiden çok teşekkürler.
  • Ben hem HD smart hemde teledünya kullanıyorum. Açıkçası ikisinden de çok memnunum. Teledünyayı wild hd kanalı olduğu için seçtim aslında. Diğer istediğim kanallarda hd smartta mevcut. Digiplus ı da çok düşündüm fakat çok pahalı olmasının yanında az kanal var.. Hd smart ı da Teledünyayı da tavsiye ederim ikisinin de yayın kalitelerinden memnunum. Tabi seçim size kalmış. Teledünya için 11.5 tl veriyorum bütün hd kanallar açılmış oluyor. HD smart içinse 19 tl veriyorum aile+hd paketi.. Eğer d smartınızı yeni alıyorsanız aile+hd 29 tl olur.
  • Bana şöyle dendi..Next ile 1 ay full 6 ay HD

Birde şunu sordum sadece HD alacağım cihazı farklı ozaman yıllık 120 dedi bayii...Acaba yanlış bilgi mi aldım ben ?
  •  DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs)

Bu da benim Lcdden görüntüler...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.