Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
40
Favori
444.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de ekleyin. Aile + HD paketi aldım. HD yayın kalitesine hayran kaldım. 2 yıllık taahhüt vererek aylık 30 liraya bağlanıyorsunuz. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyfnd

quote:

Orijinalden alıntı: _passenger_

arkadaşlar gelen bu cihazda optik çıkış mevcut mu, bir de kampanya dahilinde gelen cihaz nedir ?

Next alıcısında optik çıkış mevcut. şuanda kullanıyorum sıkıntısız bir şekilde.

teşekkürler

Ayrıca optik çıkıştan ses sistemine cihazı bağlarsanız eğer gelen yayında ses dolbydigital yada dts ise cihaz otomatik algılar ve çözer herhangi bir ayar yapmanıza gerek yoktur eğer gelen ses stereo ise ayarlardan sanal dd yi seçebilirsiniz tabi dd yada dts gibi olmaz oda ayrı konu
  • Ben de az önce çağrı merkezini arayıp Aile + HD için başvuruda bulundum. Beni de şimdiden listeye ekleyebilirsiniz, geliyorum :)
  • Ben de az önce çağrı merkezini arayıp Aile + HD için başvuruda bulundum ama bana fiyat olarak 19.99 tl dediler.Tereddütte kaldım tekrar aradım aynı 19.99 dediler siz 30 diyosunuz anlamadım.
    Benide ekleyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tu_Kiu -- 10 Haziran 2010; 0:37:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tu_Kiu
    Ben de az önce çağrı merkezini arayıp Aile + HD için başvuruda bulundum ama bana fiyat olarak 19.99 tl dediler.Tereddütte kaldım tekrar aradım aynı 19.99 dediler siz 30 diyosunuz anlamadım.
    Benide ekleyebilirsiniz...

ıade edene 20 lira
  • Ben sd yi iade etmeyi düşünüyorum peki 24 ay sonunda cihazsız mı kalıcam eski cihazı geri vericeklermi peki nasıl olucak.
  • İnvisible dostum benide ekleyebilirsiniz HD SMART :))) lig tv - dsmart arasında gittin geldim sonunda dsmart hd yle anlaştım. :)))
  • eveet bu akşam benim uydu alıcımda geliyor... HD keyfini bizde yaşayalım bakalım tv kanallarında nasıl oluyormuş..
    ekleyin benide
  • iyiki kurmussun dostum bu klübü baksana acayıp bir hızla büyüyor. . ayrıa dsmartın da son kampanyasının nederece işe yaradığı görülüyor bence. ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tu_Kiu

Ben sd yi iade etmeyi düşünüyorum peki 24 ay sonunda cihazsız mı kalıcam eski cihazı geri vericeklermi peki nasıl olucak.

İlk sayfada hd kampanyada istediğin her bilgi mevcut

quote:

Orijinalden alıntı: albawarden

İnvisible dostum benide ekleyebilirsiniz HD SMART :))) lig tv - dsmart arasında gittin geldim sonunda dsmart hd yle anlaştım. :)))

Ben ikisindende vazgeçemem. Ayda 39.90 Ligtv ailecek modüllü üyeliğe. 27 lira da Aile+hd üyeliğe veriyorum:)
    Hayırlı olsun
  • @invisible:
    Hocam, biz de alıyoruz şu iki gün içerisinde. Listeye ekle beni de.
  • dostum modül olayı olsa Digi de hemen alır HD Smarta takarım ama modül yok diyolar. Her tarafada receiver falan uğraşamam yani, ama modül olayı tekrar Digi ye gelirse, Digi kazanır... Hemen alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: albawarden

dostum modül olayı olsa Digi de hemen alır HD Smarta takarım ama modül yok diyolar. Her tarafada receiver falan uğraşamam yani, ama modül olayı tekrar Digi ye gelirse, Digi kazanır... Hemen alırım...

Şu var zaten şuan pahalı. Eğer cryswork(Yazılımı hatalı olsada) kartlı üyelik bulabilirsen turksat üzerinden lig tv de. Modül bulur izlersin Ama şuan pahalı 52 lira istiyorlar. Yeni sezona 34.90 39.90 la girecekler beklemek lazım.
    Ben turksata hd getirsinler diye dua ediyorum her gün digi ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 10 Haziran 2010; 12:46:56 >
  • Selam arkadaşlar ;
    Beni de ekleyebilirsiniz aile+hd paket
  • Kulübe benide eklerseniz sevinirim.2 Gün sonra gelip takıcaklardı dayanamadım kendim alıp taktım süperrrrr.....
  • Aslında almadan burada örgütlensek arkadaşı önerden 3 ay dergi+ akıllı kumanda sahibi oluruz yedekte olur her iki taraftada. Gelir gelir gelmez gelmez....
  • 2008 next 9500xcıs cihazım vardıyeni yazılım ile gerçekten çok yavaşlamıştı,gittim verip next 15000 hd cihaz ve aile paketi aldım.Gerçekten doğru karar vermişim şimdi cihazım garantili 24 ay 20 tl gibi ucuz bir fiyata hd cihaza sahip oldum.Üstelik 24 dolduktan sonra da bedava kanallarımı(eurosport,trt,sinematv v.s)hd olarak ücretsiz izleyebileceğim bu güzel bir avantaj,bu olmasaydı geçmeyecektim diyebilirim.

Cihazı kullanacaklara tavsiyem en güzel kalite almak için HDMİ VE SCART ı beraber HD VE SD kanallar için ayrı ayrı kullanmaları.Yoksa hdmi dayken sd ler,scart ta iken hd lerde yayın kalitesi gözümüzle göreceli olarak bozuluyor.Ve mutlaka altın kaplama kablo gerekiyor.

Extradan şunu söyleyebilirim HD kanallarda sadece eurosport çok kaliteli yayın sunabiliyor.Diğerlerinin yayınlarının daha düzelmesi ve tam olarak 720p yayın yapması lazım.Zaten birkaçı henüz test aşamasında.

Uyarı:Full hd yani 1080p yayınlar henuz dünya da Amerikada bir kaç uydu aracılığla ciddi fiyatlarla sunuluyor.Ülkemizde sadece 720p/1080i yayın bulunmaktadır.
  • Benim Aile+HD kurulumun yapıldı. Goldmaster seçtim; nextlerde daha fazla sorun olabiliyormuş. Neyse aktivasyonunu bekliyorum. Ne kadar sürüyor bu aktivasyon işlemi yaklaşık? 3 saat oldu da; normal mi?
  • arkadaşlar aranıza bende katıldım benide ekleyin

goldmaster dtv 20000 maxi + hd
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyucel77

Benim Aile+HD kurulumun yapıldı. Goldmaster seçtim; nextlerde daha fazla sorun olabiliyormuş. Neyse aktivasyonunu bekliyorum. Ne kadar sürüyor bu aktivasyon işlemi yaklaşık? 3 saat oldu da; normal mi?

Bayi yapar elbet. Aslında 1 sn iş te toptan yapacaktır bayi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.