Benide ekleyin hep d5 te takılırım 33lvl rod female spearcıyım clanımın adı REİS...İstersebiz resmimi koyarım...Forumda daha yeniyim bu arada.
benide ekleyin bugun başlıyıcam uptadelerin bitmesini beklionm
Benide ekleyin lvl 26 rod spear female forumda yeniyim ben de
shao mu zhang mı acaba guild? shaoysa bende oynamaya başladım lvl 49 assa var guildsiz gelebilirim
eski herocuyu unutmayın
quote:
Orjinalden alıntı: qtek
shao mu zhang mı acaba guild? shaoysa bende oynamaya başladım lvl 49 assa var guildsiz gelebilirim
guild değil kulüp
selam benide alırmısın arkadaşım ???
ben oyun a girdim sadece dragon serverı var 1.2.3.4.5 ..... gidiyo dragondan başka server yokm mu
ne iş yapar bu kulüp?
benide alırmısın
korsan32tr --- clan yok ----zhuang --- lwl 66 ---- flying tiger axe +4 sar ----
benide eklersen çok sevinirim
buda öbür adam
quote:
Orjinalden alıntı: qtek
ne iş yapar bu kulüp?
bilgi vs. paylaşımı yaparsın
quote:
Orjinalden alıntı: sercan_beser
ben oyun a girdim sadece dragon serverı var 1.2.3.4.5 ..... gidiyo dragondan başka server yokm mu
Bunlar yetmiyormu :)) merk etme ilerde acılacaktır elbet adamlar bol bol event yapmaya basladılar oyuna daha fazla ilgi artsın dıye dolup tasıncada server acarlar herhalde ama 1 - 10 dragon full olması biraz zor gibi :)
quote:
Orjinalden alıntı: yusuf15982
benide alırmısın
korsan32tr --- clan yok ----zhuang --- lwl 66 ---- flying tiger axe +4 sar ----
benide eklersen çok sevinirim
buda öbür adam
aga ben seni gördüm heralde ama bilem 10 lwl gibi duruyodun
Kıyafetlerini felan çıkarmıştır o yüzden 10 lvl gözüküyordur :D
ben kasarken goruyodum onu hep ben 55liği bırakınca o arada geçmiştir beni şimdi lwl 51 im onun noob halini highlande kasışını hayal meyal hatırlıyorum korsan.... yazıyodu highlandde gördüüm de çok önceden ama o mu bilemiycem son halini görmedim ama
:) KO falan diyince yazmadan gecemedim Klüp kac + baba bide pelerin varmi simgeli falan bende geliim :))))
quote:
Orjinalden alıntı: rainmaster1
:) KO falan diyince yazmadan gecemedim Klüp kac + baba bide pelerin varmi simgeli falan bende geliim :))))
pelerin elbiselerde var zaten ama simge olayını bende bilmiom
quote:
Orjinalden alıntı: aozm
quote:
Orjinalden alıntı: rainmaster1
pelerin elbiselerde var zaten ama simge olayını bende bilmiom
64 lvl armorunda pelerin var
simgede sadece üstünde clanın yanında çıkıyo
şoyle oluyor 55 lvl de armor var pelerinli ozel ama sonrası 56 - 66 - 70 (özel) - 75 (özel) - 75 boyle gıdıor pelerinli armor lar....
quote:
Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O
şoyle oluyor 55 lvl de armor var pelerinli ozel ama sonrası 56 - 66 - 70 (özel) - 75 (özel) - 75 boyle gıdıor pelerinli armor lar....