55 ARMORU craft armor five dragon armor yani evet pelerinli.
56 lvl ghost armorda var pelerin pelerin varmi simgeli lafi espri olsun diyeydi KO günlerinin anısına :) KO da Türk ipleri bloklu yine heroda bi süre sonra böyle yamuklar yapmaz umarim
quote:
Orjinalden alıntı: rainmaster1
56 lvl ghost armorda var pelerin pelerin varmi simgeli lafi espri olsun diyeydi KO günlerinin anısına :) KO da Türk ipleri bloklu yine heroda bi süre sonra böyle yamuklar yapmaz umarim
ya ko da türk ip leri nasıl banlanıo anlamıorum
sitesinin bile türkçe desteği var
ayrıca Türkiyeden premium alanlar giremiomu oyuna?
quote:
Orjinalden alıntı: SithMASTER
quote:
Orjinalden alıntı: rainmaster1
ya ko da türk ip leri nasıl banlanıo anlamıorum
sitesinin bile türkçe desteği var
ayrıca Türkiyeden premium alanlar giremiomu oyuna?
katılıyorum.. bul indir bunu LostSoulzKO oyna amaaan ko konusu acılmasın pls :))
bende basladim oyuna benide ekleyin lutfen
beni de ekler misiniz
aga bende 50 de pelerin alıyoz sanıyodum 50 lwl ken arıyodum pelerin pelerin die
Benide ekleyin, bende yeni başladım........
beni de ekleyin bende başladım
SABOTAJ 5DAN 1 KYU
CRİMER55 5DAN 8KYU
BENİDE EKLEYİN KLÜBE :d
beni de kulübe aldığınız için teşekkürler.....
Ben de isterem ekle lütfen
Shagrocker: 1 dan 0 kyu GodSmacker:0 dan 9 kyu Biraz noob'uz.
Bende varım daha 2 gün oldu başlayalı ama oyun sarmaya başladı
sitesi ne bunun denemek isterim...
20 kişi çok az
beni de al bari 21 olur
Arkadaşlar eğer kabul ederseniz bende katılmak isterim aranıza şuan 32 lvl axe wariorum var , oyunu geçen sene az bir süre oynamıştım fakat 2 hafta önce yeniden başladım genelde D9 da olurum Nick: NakrezeN
quote:
Orjinalden alıntı: FB_ScReAm_FB
sitesi ne bunun denemek isterim...
hero.netgame.com
benide ekleyin bundan sonra buradayım... oyunda d4 deyim level 39 suanda =) baslıyalı 1 hafta oldu oyuna neyse eklerseniz sevinirim oyundaki nickin Jhum1
benide aldiginiz icin tesekkurler
Adımı Eklermisin Bende Gelmek istiyorum bu arada dragon 8 de takılıorm 2 dan 4 kyu pysician ım guild varsa gelebilirmiim?