Şimdi Ara

DH Hesabı Engellenenler Derneği : (

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sabah bir açtım birde ne göreyim DH de online dehilim...neyse şifremi yazdım sonrada hesabınız engellendi dedi şimdi benim hesabım birdaha edebiyata kadar açılmıyacakmı yoksa belli bir süresimi var ben bu hesap açma işinden bıktım 4. hesabımı açtım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTRAVIOLET -- 5 Mart 2006; 13:44:23 >

• benide yaz !!! hadi miting yapalim , yasal izin varmi

• quote:

Orjinalden alıntı: ULTRAVIOLET

Arkadaşlar bu sabah bir açtım birde ne göreyim DH de online dehilim...neyse şifremi yazdım sonrada hesabınız engellendi dedi şimdi benim hesabım birdaha edebiyata kadar açılmıyacakmı yoksa belli bir süresimi var ben bu hesap açma işinden bıktım 4. hesabımı açtım...

edebiyata değil
    ebediyete kadar
  • mewluth hocamın dediği gibi 'gelin beni banlayın' diyorsunuz yav..

ne güzel forum be
  • HADİ YAPALIM IZIN OLMASADA NE KAYBEDECEZKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTRAVIOLET -- 5 Mart 2006; 13:43:42 >

• dernehi mi derneği mi?
  • HADİ YAPALIM IZIN OLMASADA NE KAYBEDECEZKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTRAVIOLET -- 5 Mart 2006; 13:46:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvancoto

benide yaz !!! hadi miting yapalim , yasal izin varmi

tepkiler giderek artmakta , banliliklari kaldirin (dokunulmazlik gibi oldu yaw ) . Kahrolsun modlar , (Aadmiine) admine beelesh .

[sm=poster_spam.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvancoto -- 5 Mart 2006; 13:51:04 >

• Gereksiz Mesajlara
  • quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvancoto -- 5 Mart 2006; 13:56:08 >

• ULTRAVIOLET eski nickin neysi yani banlanan
  • orjun
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

ULTRAVIOLET eski nickin neysi yani banlanan

imzasına özgeçmişini yazmış zaten..
  • quote:

Arkadaşlar bu sabah bir açtım birde ne göreyim DH de online dehilim...neyse şifremi yazdım sonrada hesabınız engellendi dedi şimdi benim hesabım birdaha edebiyata kadar açılmıyacakmı yoksa belli bir süresimi var ben bu hesap açma işinden bıktım 4. hesabımı açtım...

edebiyata kadar

• eski hesabınız edebiyata ulaşamasada siz bu hesabınızla ebediyete ulaşacaksınız
    tabiiki destekcileride...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.