Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dacia Duster Forumunda
    Dacia dusterin ix-35,Spo dan tek farkı adının Dacia olmasıymış geri kalan aynıymış
    Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş

http://forum.donanimhaber.com/m_36325942/mpage_7/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 19 Aralık 2010; 17:37:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Bunuda duydum ya;
    Dacia Duster Forumunda
    Dacia dusterin ix-35,Spo dan tek farkı adının Dacia olmasıymış geri kalan aynıymış

Gönderdiğiniz forumu inceledim. Bu tür yazılara pek itibar etmemek lazım. Zira herkes bütçesine en uygun gelen aracı arıyor. Orada sözü edilen de 40binTL'ye en uygun SUV şeklinde... Biz 50-55bin mertebesinde en uygun SUV aracı aldık, kullanıyoruz. Bir başkası için SUV; BMW X6 ve Audi Q7... Kısaca bütçeler konuşuyor. Biz kendi kategorimizde en doğru olanı yaptık diye düşünüyorum, gerisi teferruattır.

• quote:

Orijinalden alıntı: neurofuzzy

quote:

Bunuda duydum ya;
    Dacia Duster Forumunda

Gönderdiğiniz forumu inceledim. Bu tür yazılara pek itibar etmemek lazım. Zira herkes bütçesine en uygun gelen aracı arıyor. Orada sözü edilen de 40binTL'ye en uygun SUV şeklinde... Biz 50-55bin mertebesinde en uygun SUV aracı aldık, kullanıyoruz. Bir başkası için SUV; BMW X6 ve Audi Q7... Kısaca bütçeler konuşuyor. Biz kendi kategorimizde en doğru olanı yaptık diye düşünüyorum, gerisi teferruattır.

Arkadaşın yazdığını aynen cpy;

mogaba
    Er
    Dün; 23:19:24

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=45316387

--------------------------------------------------------------------------------

şunu farkettim ki şu forumda ciddi manada dacia duster 'i eleştirmek için çıpınan bir kesim var. galiba bundan para filan da alıyorlardır :))). arkadaşlar zorunuz ne duster ile ? harbiden soruyorum , böyle anlamsız eleştiriler yaparak insanları yanlış bilgilendirdiğinizin farkında mısınız.

neyse,arkadaşlar bırakın o konusanları ben bir dacia duster kullanıcısı olarak, eğer bu tarz bir araba istiyorsanız kesinlikle öneriyorum size. fiyat/performans açısından muazzam seviyede olduğunu söyleyebilirim.
    -aracın gidişi, itişive sürüş zevki üst model suvlarla yarışacak cinsten. ben hundai nin suv'larınıda sürdüm kia'nin kinide. emin olun hiçbir farkı yok. tek farkı markanın dacia olması. zaten bu forumda arkadaşların eleştirdiği aracın kalitesi değil aracın adırı. saygılarımla.

• selam,

bugun esimle birlikte ix35 e soyle bir bakalım diye cekmekoydeki bayiye gittik bir anda kendimizi siparis verir bulduk.
    kısmetse 1.6 gdi lacivert renkli style plus lı ix35 ocak 15-20 si gibi alacagız.
    herkese kazasız belasız surusler.
    iyi aksamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukm

selam,

bugun esimle birlikte ix35 e soyle bir bakalım diye cekmekoydeki bayiye gittik bir anda kendimizi siparis verir bulduk.
    kısmetse 1.6 gdi lacivert renkli style plus lı ix35 ocak 15-20 si gibi alacagız.
    iyi aksamlar

Hayırlı Olsun
  • quote:

selam,

iyi aksamlar

Hayırlı olsun şimdiden

Sakıncası yoksa şu an için ne fiyat veriyor bayiler öğrenebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noveche -- 19 Aralık 2010; 19:58:34 >
  • şimdi benim de dikkatimi çekti hızlanınca merkezi kilit niye devreye girmiyor?

normalde girmesi gerekir, kullanım klavuzunda 15km/s üstüne çıktığında otomatik olarak kilitleneceğini belirtiyor.

bilgisi olan var mı?
  • Style için 50-51 arası, style plus için 56-57 arası fiyat veriyorlar. Ancak birçok bayi araba ellerinde olmadığı için indirim yapmak istemiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neurofuzzy

quote:

Bunuda duydum ya;
    Dacia Duster Forumunda

Arkadaşın yazdığını aynen cpy;

mogaba
    Er
    Dün; 23:19:24

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=45316387

--------------------------------------------------------------------------------

şunu farkettim ki şu forumda ciddi manada dacia duster 'i eleştirmek için çıpınan bir kesim var. galiba bundan para filan da alıyorlardır :))). arkadaşlar zorunuz ne duster ile ? harbiden soruyorum , böyle anlamsız eleştiriler yaparak insanları yanlış bilgilendirdiğinizin farkında mısınız.

neyse,arkadaşlar bırakın o konusanları ben bir dacia duster kullanıcısı olarak, eğer bu tarz bir araba istiyorsanız kesinlikle öneriyorum size. fiyat/performans açısından muazzam seviyede olduğunu söyleyebilirim.
    -aracın gidişi, itişive sürüş zevki üst model suvlarla yarışacak cinsten. ben hundai nin suv'larınıda sürdüm kia'nin kinide. emin olun hiçbir farkı yok. tek farkı markanın dacia olması. zaten bu forumda arkadaşların eleştirdiği aracın kalitesi değil aracın adırı. saygılarımla.

Bence önemli olan elindeki paraya ya da arabaya vermeyi düşündüğün rakama, içine sinen araçlardan F/P yönünden en uygun aracı alabilmek...

Bu açıdan bakıldığında bahsolunan rakamlarda SPORTAGE ve IX35, F/P yönünden Crossover ya da SUV her ne derseniz diğerlerinden bir adım önde bana kalırsa ve bahsi geçen markayla kıyaslanması çok uygun değil, nasıl bizim de neurofuzzynin de belirttiği gibi X6 ve Q7 ile araçlarımızı kıyaslamamız uygun değilse...

• quote:

Orijinalden alıntı: aslan666

şimdi benim de dikkatimi çekti hızlanınca merkezi kilit niye devreye girmiyor?

normalde girmesi gerekir, kullanım klavuzunda 15km/s üstüne çıktığında otomatik olarak kilitleneceğini belirtiyor.

bilgisi olan var mı?

Acaba QQ deki gibi kilidin devreye girmesi için kilide 10 sn basılı tutmak mı lazım? Kullanım klavuzunda bu konuda bilgi yok mu?
  • yan aynalar kapalı iken aracı çalıştırıyoruz ancak yan aynalar otomatik açılmıyor. illa düğmesine basmak gerekiyor.??
  • quote:

selam,

iyi aksamlar

Merhaba,

Oncelikle hayirli olsun... Umarim bende yakinda aracima kavusacagim. Merak ettigim iki konu var birincisi hangi bayiiden aldiginiz ve Ocak 15 - 20 gibi teslim edilicek araclarin hangi parti ile Turkiye'ye gelecegini belirttiler mi?

Kazasiz belasiz surusler dilerim,
    Okan
  • Arkadaşlar bluetooth kullanımı ve donanmı açısından style ile style plus arasında fark var mı?
    1)Sesli komut sistemi style da çalışıyor mu? yoksa sadece gelen çağrılara mı yanıt verilebiliyor?
    2)Müzik dinlerken telefondan çağrı geldiğinde, müzik sesi kendiliğinden kısılıp hoparlörlerden konuşma sesi geliyormu?
    3)Telefondaki tüm numaraları eşleşme yaptığımızda müzik sistemi ekranından görebiliyormuyuz?
    4)telefonumuzdaki isimleri ingilizce olarak değiştirsek (örn. honey yada sweet gibi:) bu şekilde sesli komutla arama oluyor mu?
  • Arkadaşlar otomatik kilit devreye giriyor bende, araç ilk hızlanmada otomatik olarak kilitleniyor. Hatta hızla giderken arka kapıyı açmaya çalışsanız bile açılmadığı gibi kilidi açmaya çalıştığınızda kendi tekrar kapatıyor. Bu fonksiyon devrede değilse bir servise gösterin isterseniz.
  • tesekkur ederim.
    arabamı takasa vererek alacagım. 56.500 e anlastık.

quote:

Orijinalden alıntı: noveche

quote:

selam,

iyi aksamlar

Hayırlı olsun şimdiden

Sakıncası yoksa şu an için ne fiyat veriyor bayiler öğrenebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukm -- 19 Aralık 2010; 20:44:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oymaci64

Arkadaşlar bluetooth kullanımı ve donanmı açısından style ile style plus arasında fark var mı?
    1)Sesli komut sistemi style da çalışıyor mu? yoksa sadece gelen çağrılara mı yanıt verilebiliyor?
    2)Müzik dinlerken telefondan çağrı geldiğinde, müzik sesi kendiliğinden kısılıp hoparlörlerden konuşma sesi geliyormu?
    3)Telefondaki tüm numaraları eşleşme yaptığımızda müzik sistemi ekranından görebiliyormuyuz?
    4)telefonumuzdaki isimleri ingilizce olarak değiştirsek (örn. honey yada sweet gibi:) bu şekilde sesli komutla arama oluyor mu?

1-------
    2- evet
    3-sadece gelen/giden aramalardaki isim ve numaralar ekranda görünüyor
    4-evet
  • arkadaşlar bu akşam bursadan istanbula gelirken feribotta beyaz ix35 style plus yanıma yanaştı..gerçekten çok hoş gözüküyordu. göstergeleri gerçekten alımlı...beyaza siyah koltuk çok hoş duruyordu...gerçekten gözümü alamadım arabadan....
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor-74

arkadaşlar bu akşam bursadan istanbula gelirken feribotta beyaz ix35 style plus yanıma yanaştı..gerçekten çok hoş gözüküyordu. göstergeleri gerçekten alımlı...beyaza siyah koltuk çok hoş duruyordu...gerçekten gözümü alamadım arabadan....

Biz de gözümüzü alamayınca arabayı aldık artık mecburen

Bekleriz aramıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noveche -- 19 Aralık 2010; 22:29:25 >
  • Aramizda hic Bulut Gri yada Su Yesili kullanan var mi? Ilk inceledigim arac yesille kahverengi arasinda bir renkti ve bayii Bulut Gri oldugunu soyledi ama nette gordugum resimler biraz farkli... Malum bayiilerde de genelde siya ve beyaz var o nedenle goruslerinizi bekliyorum ve hatta bu renkleri kullaniyor iseniz resim eklermisiniz?
  • bende bu akşam kararımı verdim...normalde spo için yazılmıştım ama malesef beklemekten bıktım gelecek hafta bursaya gidince hyundai bayiine uğrayacağım ve gerekirse 2 ay bekleyip beyaz hyundai için sıraya gireceğim. arabam normalde yeni 2009 20.100 km de ford focus titanium ve memnunum ama spo yada hyundai arasında kalmıştım bu akşam kararrımı verdim .beyaz hyundai style plus...tüm spo ve x 35 sahibi arkadaşlara kazasız sürüşler diliyorum...iyi akşamlar...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.