Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.372.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okanbak

Aramizda hic Bulut Gri yada Su Yesili kullanan var mi? Ilk inceledigim arac yesille kahverengi arasinda bir renkti ve bayii Bulut Gri oldugunu soyledi ama nette gordugum resimler biraz farkli... Malum bayiilerde de genelde siya ve beyaz var o nedenle goruslerinizi bekliyorum ve hatta bu renkleri kullaniyor iseniz resim eklermisiniz?

Sanırım bahsettiğiniz tonu ben de gördüm 2.0 'da... Web sayfasında gösterilen bulut griye de pek benzemiyordu... Çok hoşuma gitmemişti doğrusu...

Bayiye uğrarsam rengi sorarım sizin için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: noveche

quote:

Aramizda hic Bulut Gri yada Su Yesili kullanan var mi? Ilk inceledigim arac yesille kahverengi arasinda bir renkti ve bayii Bulut Gri oldugunu soyledi ama nette gordugum resimler biraz farkli... Malum bayiilerde de genelde siya ve beyaz var o nedenle goruslerinizi bekliyorum ve hatta bu renkleri kullaniyor iseniz resim eklermisiniz?

Sanırım bahsettiğiniz tonu ben de gördüm 2.0 'da... Web sayfasında gösterilen bulut griye de pek benzemiyordu... Çok hoşuma gitmemişti doğrusu...

ilginiz icin tesekkur ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor-74

bende bu akşam kararımı verdim...normalde spo için yazılmıştım ama malesef beklemekten bıktım gelecek hafta bursaya gidince hyundai bayiine uğrayacağım ve gerekirse 2 ay bekleyip beyaz hyundai için sıraya gireceğim. arabam normalde yeni 2009 20.100 km de ford focus titanium ve memnunum ama spo yada hyundai arasında kalmıştım bu akşam kararrımı verdim .beyaz hyundai style plus...tüm spo ve x 35 sahibi arkadaşlara kazasız sürüşler diliyorum...iyi akşamlar...

İyi dilekleriniz için teşekkürler...

Ben de Focus Ghia TDCI kullanıyordum ve oldukça memnundum ama ix35 bambaşka

ix35 alan ya da almayı düşünenler içinde sportage'a niyetlenip de sonradan almayan/alamayanlar hiç de azımsanmayacak sayıda zaten...

Hayırlısı olsun sizin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noveche -- 19 Aralık 2010; 23:07:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doktor-74

bende bu akşam kararımı verdim...normalde spo için yazılmıştım ama malesef beklemekten bıktım gelecek hafta bursaya gidince hyundai bayiine uğrayacağım ve gerekirse 2 ay bekleyip beyaz hyundai için sıraya gireceğim. arabam normalde yeni 2009 20.100 km de ford focus titanium ve memnunum ama spo yada hyundai arasında kalmıştım bu akşam kararrımı verdim .beyaz hyundai style plus...tüm spo ve x 35 sahibi arkadaşlara kazasız sürüşler diliyorum...iyi akşamlar...

en doğru karar hayırlı olsun.. aradaki fiyat farkı gerçekten ix35 için değer. ben de spo beklemekten bıkıp alanlardanım. şimdi ne iyi etmişim diyorum. iyi ki kia bayii sallamış.(bu arada kia bayiinden hala aramadılar.( onlara araba aldığımı söylemedim.) güya patrondan torpil yapıp araya adam sokmuştum..satış müdürüne de 300k bahşiş sözü vermiştim. gelince başkasını aramasın diye..)

• Bugün yeni bir özelliğini keşfettim.Belki sizler biliyorsunuzdur ama ben yeni gördüm;direksiyon üzerindeki radyodaki kayıtlı kanal değiştirme tuşuna basılı tutunca frekans arama devreye giriyor.
  • dün 1.6 gdi için siparişimi verdim .teslim için ocak 10 tarihini verdiler.gitmişken 2.0 otomatik aracı test ettim.yokuşda kalkış ve hızlanması , yokuş kalkış destegi cok iyi idi.umarım 1.6 gdi de bizi üzmez.donanımlarda alarma var gözüküyor ama satıcı bundan bahsetmedi.bu araçlar da alarm var mı?
  • Var.Zaten donanım olarak birbirinin aynısı.Hatta steel pakette dizelde olmayan özellikler benzinlide var(örneğin aynalardaki sinyal)
  • @haydar01
    Dizel aracımın yan aynalarda sinyal var.

Bu arada araba hızlanınca otomatik olarak kilitlenen kapılar bende çalışmıyordu. Servise götürdüm bilgisayara bağladılar ve aktif hale getidiler.
    Bilginiz olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan666

@haydar01

Bu arada araba hızlanınca otomatik olarak kilitlenen kapılar bende çalışmıyordu. Servise götürdüm bilgisayara bağladılar ve aktif hale getidiler.
    Bilginiz olsun....

Benim showroomda gördüğüm steel paket dizelde yan aynalarda sinyal yoktu.Plusta vardı.
    Belki yeni partide vardır.
    Bu arada servise en kısa zamanda gidip ayarlatacam merkezi kilit olayını.
    Teşekkürler
  • Otomatik kilitleme ile ilgili bilgi için aslan666'ya teşekkür ederim. Ayrıca aslan666'nın aracı bildiğim kadarıyla StylePlus ve yan aynalarda sinyal doğal olarak var. haydar01'e katılıyorum mevcut dizel style'larda sinyal yok, yeni katalogda sinyal olacağı belirtilmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neurofuzzy -- 20 Aralık 2010; 15:45:00 >
  • Arkadaşlar 1000km bakıma(kontrol demek daha doğru) giden varsa, bilgi verebilir mi? Benim aracı aldığım bayinin müdürü 1000km'de getirin bir yağına suyuna bakalım dedi. Şu an 850km'deyim bu hafta servise giderim herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar01

quote:

Orijinalden alıntı: aslan666

@haydar01

Bilginiz olsun....

Benim showroomda gördüğüm steel paket dizelde yan aynalarda sinyal yoktu.Plusta vardı.
    Belki yeni partide vardır.
    Bu arada servise en kısa zamanda gidip ayarlatacam merkezi kilit olayını.
    Teşekkürler

kusura bakmayın, sadece style yazdığına dikkat etmemişim.
    Doğrudur, dizel style pakette sinyal lambası yok.

neurofuzzy nin dediği gibi benim aracım styleplus....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan666 -- 20 Aralık 2010; 18:28:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neurofuzzy

Arkadaşlar 1000km bakıma(kontrol demek daha doğru) giden varsa, bilgi verebilir mi? Benim aracı aldığım bayinin müdürü 1000km'de getirin bir yağına suyuna bakalım dedi. Şu an 850km'deyim bu hafta servise giderim herhalde...

Ben 1400'ü geçtim, getir bakalım diyen olmadı valla

Şaka bir yana, aracı teslim alırken "Yağ eksiltme vs gibi bir duruma karşı erken dönemde kontrol gerekiyor mu?" diye özellikle sormuştum, ama gerek olmadığı yanıtı gelmişti, uğrayıp sorayım bir daha...
  • quote:

quote:

quote:

ilginiz icin tesekkur ederim...

Rica ederim... Bugün uğradım bayiye, teşhirdeki aracın rengi bulut grisiymiş... Biraz alıcı gözle bakınca öncekinin aksine daha hoş geldi gözüme... Birkaç da fotoğraf çektim sizin için... Fikir verir umarım...

DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ  DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ

Bu da web sayfasındaki bununla alakasız bulut grisi...

DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noveche -- 20 Aralık 2010; 20:43:58 >

• Sn.Noveche,

Oncelikle o kadar yol gidip ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim... simdi icime sindi...

Nasil tesekkur etsem azdir...
  • quote:

Sn.Noveche,

Oncelikle o kadar yol gidip ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim... simdi icime sindi...

Rica ederim, hiç lafı olmaz, sevindim işinize yaramasına
  • quote:

quote:

Sn.Noveche,

Rica ederim, hiç lafı olmaz, sevindim işinize yaramasına

Simdi tek eksigim arabam :( umarim 25 indeki partden cikar istedigim renk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slough -- 20 Aralık 2010; 21:13:53 >
  • Arkadaşlar herkese ix35 iyle keyifli ve kazasız yolculuklar dilerim...
    Ben de uzunca bir araştırmadan sonra grand c max, 5008, picasso, qq, spo, captiva... vs derken en sonunda doğru yolu bulup :D sizler gibi bana da en mantıklı gelen ix35 i seçtimm... Hatta ortağımın da kanına girdim ve bir tane de ona sipariş verdik... :D
    Yanlız sizin bir konuda ki görüşünüzü merak ediyorum, büyük soru ;
    siyah mı beyaz mı?
    içi bej mi siyah mı?
    Ben beyaza siyah deri olarak yazdırdım ama bayi değiştirme şansım olduğunu söyledi, çünkü araç Ocak ortasında gelecekmiş...
    Kullanan arkadaşların tercihleri ile ilgili görüşlerini bildirirse sevinirim...
    Bir de beyaz opak renk olduğu için fiyat farkı olmuyor mu bana olmayacağını söylediler ama diğer renklerin tümü metalik....
    İlk yazının heyecanıyla uzattım kusura bakmayın arkadaşlar...
  • hayırlı olsun benim bildiğim metalik renk farkı yok.beyaz renk siyah iç döşeme olması daha güzel.bende alırsam böyle almayı düşünüyorum.aracı kaça ve hangi bayiden aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: dischci

Arkadaşlar herkese ix35 iyle keyifli ve kazasız yolculuklar dilerim...
    Ben de uzunca bir araştırmadan sonra grand c max, 5008, picasso, qq, spo, captiva... vs derken en sonunda doğru yolu bulup :D sizler gibi bana da en mantıklı gelen ix35 i seçtimm... Hatta ortağımın da kanına girdim ve bir tane de ona sipariş verdik... :D
    Yanlız sizin bir konuda ki görüşünüzü merak ediyorum, büyük soru ;
    siyah mı beyaz mı?
    içi bej mi siyah mı?
    Ben beyaza siyah deri olarak yazdırdım ama bayi değiştirme şansım olduğunu söyledi, çünkü araç Ocak ortasında gelecekmiş...
    Kullanan arkadaşların tercihleri ile ilgili görüşlerini bildirirse sevinirim...
    Bir de beyaz opak renk olduğu için fiyat farkı olmuyor mu bana olmayacağını söylediler ama diğer renklerin tümü metalik....
    İlk yazının heyecanıyla uzattım kusura bakmayın arkadaşlar...

hayırlı olsun. beyaz-- siyah döşeme mükemmel seçim.
    normalde koyu renk döşeme hiç sevmem. ancak bu deri koltuk olduğu için çok yakışıyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.