Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.372.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chn06

bizde orayla araç alımı konusunda görüşmüştük.gülnur hanım var satış müdürü ve oranın sahibi cihat bey çok ilgililer.bizde genesis,genesis coupe,ix35 ve ix55 araçlar için görüştük fiyat olarak 420 bin teklif ettik ama anlaşamadık orta yola bakıyoruz:).tekrardan hayırlı olsun aracınız

420bin TL'lik alım için bu kadarcık hediye olsun artık... Biz hem indirim hem de hediye alsaydık ayıp olurdu... Ben sadece anahtarlık ve kışlık paspas kopartabildim, paspas da Accent'in çıktı zaten orijinal değil...
  • Style için Denizli bayisi arka park sensörü takmayı hediye olarak söz verdiler. Bu arada style kullanan arkadaşlarda arka park sensörü taktıran var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymaci64

Style için Denizli bayisi arka park sensörü takmayı hediye olarak söz verdiler. Bu arada style kullanan arkadaşlarda arka park sensörü taktıran var mı?

Ben Style aracıma ön-arka mesafe göstergeli park sensörü taktırdım. Cenmax marka ve servis'te mevcut. Çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Ekranı dashboard sol köşeye yerleştirttim. Ekran rengini mavi seçtim ki orijinal ışıklandırma ile aynı olsun (beyaz ışıklı olanı da var). Arkadaki sensörleri siyah plastik bölüme taktılar, öndekileri beyaz tampona takıp, görünen kısımları beyaza boyadılar. Ekran ve ön sensör kapatma düğmesini de dashboard ön sol panelde 4x4 düğmesinin boş olan yerine monte ettirdim... İç-dış gayet şık ve kullanışlı oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: neurofuzzy

quote:

Style için Denizli bayisi arka park sensörü takmayı hediye olarak söz verdiler. Bu arada style kullanan arkadaşlarda arka park sensörü taktıran var mı?

Ben Style aracıma ön-arka mesafe göstergeli park sensörü taktırdım. Cenmax marka ve servis'te mevcut. Çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Ekranı dashboard sol köşeye yerleştirttim. Ekran rengini mavi seçtim ki orijinal ışıklandırma ile aynı olsun (beyaz ışıklı olanı da var). Arkadaki sensörleri siyah plastik bölüme taktılar, öndekileri beyaz tampona takıp, görünen kısımları beyaza boyadılar. Ekran ve ön sensör kapatma düğmesini de dashboard ön sol panelde 4x4 düğmesinin boş olan yerine monte ettirdim... İç-dış gayet şık ve kullanışlı oldu.

Bilgiler için teşekkürler, acaba fiyat konusunda ne olur diye merak ettim. Ön sensör de taktırmak için ne kadar daha ödemem gerekir acaba?

• Bu benim aldığım sistem, bütünleşik tek bir sistem. Sadece arka ya da ön-arka olması durumunda elektronik sistem olarak çok bir fiyat fark etmez, önemli olan işçilik. O da ellerinde ve neredeyse bedava... İletişimde olduğunuz kişiyle konuşup tek arka sensörü ön-arka sistemle değiştirmeyi önerin bence. Çok israr ederse çok cüzi bir farktan fazlasını vermeyin derim ben...
  • Merhaba Arkadaşlar,

Bende 15 gün önce ix35 1.6 gdi style modelini aldım ve aranıza katıldım.

Şu ana kadar telefonla sesli arama yapamama haricinde herhangibir problemle karşılaşmadım. Bugün 800 km yi devirdim. Yakında performans sürüşlerine başlayacağım
  • Yamtar55 aramıza hoşgeldiniz, sizi ekledim. Eksik bilgileri rica edelim.

Kulübümüzün Üyeleri:

01 - Aslan666 //2.0 CRDi-R StylePlus // 2011 // Beyaz

02 - BY KING //2.0 CRDi-R StylePlus // 2011 // ?

03 - besadam //2.0 CRDi-R StylePlus // 2011 // Siyah //

04 - threek // 1.6 GDI StylePlus // 2011 // Gri

05 - neurofuzzy // 1.6 GDI Style // 2011 // Beyaz/Siyah Döşeme // İstanbul

06 - noveche // 1.6 GDI StylePlus // 2011 // Beyaz/Siyah Döşeme // Adana

07- blueli_24 // 1.6 GDI StylePlus // 2011 // Siyah // Eskişehir

08 - ix35 stıyl plus // 2.0 CRDi-R StylePlus // 2011 // ?

09 - haydar01 // 1.6 GDI Style // 2011// Kara Panter

10 - Oymaci64 // 1.6 GDI Style // 2011 // Siyah

11 - yusay // 1,6 GDI Style Plus // Buz Beyazı

12 - vegastar // 1.6 GDI StylePlus // Buz Beyazı/Siyah Döşeme // Kocaeli

14 - maximum54 // 2.0 CRDi-R StylePlus // Gri // Kocaeli

15 - dischci // 1.6 GDI StylePlus // Beyaz/Siyah Döşeme // Ankara

16 - Yamtar55 // 1.6 GDI Style // ?/? // ?

• Teşekkür ederim.

Aracımın rengi siyah, 2011, döşemeler siyah ve Samsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yamtar55 -- 22 Aralık 2010; 16:26:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chn06

bizde orayla araç alımı konusunda görüşmüştük.gülnur hanım var satış müdürü ve oranın sahibi cihat bey çok ilgililer.bizde genesis,genesis coupe,ix35 ve ix55 araçlar için görüştük fiyat olarak 420 bin teklif ettik ama anlaşamadık orta yola bakıyoruz:).tekrardan hayırlı olsun aracınız

420bin TL'lik alım için bu kadarcık hediye olsun artık... Biz hem indirim hem de hediye alsaydık ayıp olurdu... Ben sadece anahtarlık ve kışlık paspas kopartabildim, paspas da Accent'in çıktı zaten orijinal değil...

Sayin neurofuzzy fiyatta anlasamadik halen gorusmeler suruyor.keske herkese ayni indirimi yapsalar dogru diyorsunuz:)

Bu arada ix35 icin navigasyon cihazi taktiran arkadaslar servistemi taktirdiniz memnunmusunuz

• Güzel düşünceleriniz için teşekkürler chn06...

Bu arada Spo forumundan kopya çektim. Amerikalıların değerlendirme sonuçları: ix35(Amerika'da hala Tucson)AWD, 4x2, Spo 4x2 ve Tiguan Smanual (bu nedir bilmiyorum bu arada), AWD, 4x2 var.

Puanlar da ilginç;
    Tiguan Ortalama 77 (S,manual 79 ; AWD 76 ; 4x2 76)
    ix35 Ortalama 68 (AWD 69 ; 4x2 67)
    Sportage Ortalama 66 (AWD 66 ; 4x2 66)

Linkler:
    http://consumerguideauto.howstuffworks.com/2011-hyundai-tucson.htm
    http://consumerguideauto.howstuffworks.com/2011-kia-sportage.htm
    http://consumerguideauto.howstuffworks.com/2011-volkswagen-tiguan.htm

Yine spocular bize kızacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yamtar55

Merhaba Arkadaşlar,

Şu ana kadar telefonla sesli arama yapamama haricinde herhangibir problemle karşılaşmadım. Bugün 800 km yi devirdim. Yakında performans sürüşlerine başlayacağım

öncelikle setup- phone - pair yapıyorsun( telf blotoothu açık olacak. araba hareket halinde olmayacak). pair (eşleştirme) tamamlandıktan sonra 4 tane sıfır söyleyecek. (zero, zero...)
    sonra telf'a yeni aygıt ara deyince ix 35 çıkacak. ona tamam deyince şifre soracak. şifreye sıfırlar girilecek(telefona) .. böylece işlem tamam...
    gelelim aramaya..direks daki arama düğmesine basıp call denecek (ingilizce şiveyle)
    sonra isim veya numara soracak isim olarak ingilizce önceden kaydettiğin eşin için my love, oğlun için my son,ingilizce şiveyle söyleyince bulup arayacak .. bu kadar.
    kolay gelsin

• Herkese Merhaba
    Forum Donanım Yen üye oldum..IX35 Klubu Üyelerine de selamlar...İX35 sahibi olan sanslı arkadaslara hayırlısı olsun diyor,alacaklara da hic dusunmeden sipariş verin diyorum....27 Kasım Cumartesi hyundai web sayfasında ix35 fiyatlarını duyunca hemen bayiye gidip arabayı gormek istedim.Arabaların sayılı olduklarını ve daha gelmediklerini ogrendim.2.0 disel motor ix35 donanım paketleri ile aynı ozelliklere sahip olacağını duyduktan sonra araçlar gelmeden hemen siparişini verdim. Aracım 2011 1.6 gdi style plus paket beyaz renktir.Aracımı 2 Aralıkta satın aldım...Plaka taktırmadan 30 km kısa bir yol yaptım..Polisler durdurmalarına ragmen araca hayranlıkla bakıp aracla ilgili bilgi alıp yol verdiler hayırlısı olsun dedilerr...Aracıma gecen hafta 450 km deyken sonax nano boya koruma ,iç deri koltuk koruma ve kaput filmi yaptırdım.Su an aracım 1000 km oldu cok ama cok memnunum...Nissan Quasqai ve Tiguan sahipleri yanımdan gecerken araca bakmaya doyamıyorlar......Aractan cok memnunum...İyi ki almısım diyorum tüm arkadaslara selamlar... Bilgi paylaşımına devam ....

• quote:

Orijinalden alıntı: SPARTACUS000

Herkese Merhaba
    Forum Donanım Yen üye oldum..IX35 Klubu Üyelerine de selamlar...İX35 sahibi olan sanslı arkadaslara hayırlısı olsun diyor,alacaklara da hic dusunmeden sipariş verin diyorum....27 Kasım Cumartesi hyundai web sayfasında ix35 fiyatlarını duyunca hemen bayiye gidip arabayı gormek istedim.Arabaların sayılı olduklarını ve daha gelmediklerini ogrendim.2.0 disel motor ix35 donanım paketleri ile aynı ozelliklere sahip olacağını duyduktan sonra araçlar gelmeden hemen siparişini verdim. Aracım 2011 1.6 gdi style plus paket beyaz renktir.Aracımı 2 Aralıkta satın aldım...Plaka taktırmadan 30 km kısa bir yol yaptım..Polisler durdurmalarına ragmen araca hayranlıkla bakıp aracla ilgili bilgi alıp yol verdiler hayırlısı olsun dedilerr...Aracıma gecen hafta 450 km deyken sonax nano boya koruma ,iç deri koltuk koruma ve kaput filmi yaptırdım.Su an aracım 1000 km oldu cok ama cok memnunum...Nissan Quasqai ve Tiguan sahipleri yanımdan gecerken araca bakmaya doyamıyorlar......Aractan cok memnunum...İyi ki almısım diyorum tüm arkadaslara selamlar... Bilgi paylaşımına devam ....

Hepimizin hikayesi demek ki hemen hemen aynı. 30km'yi düşün 3km'ye, çıkartın polisleri, style plus'ın atın plus'ını İŞTE BENİM HİKAYEM...

Hoşgeldiniz, aracınızı güle güle kullanmanızı dilerim...

• quote:

Herkese Merhaba

hayırlı olsun aramıza hoşgeldin. kazasız sürüşler. sonaks ben de yaptırmak istiyorum. fiyatını paylaşırsan sevinirim

• Çok sagolun herkese kazasız belasız guzel gunlerde kullanmayı diliyorum.Kaput filmi 400 tl.Nano boya koruma+deri koltuk koruma+motor koruma 350 toplam 750 tl tuttu..Arabayı operasyondan sonra 1 haftadır yıkatmadım cila icin bu haftasonu sonaxta yıkama yaptıracağım epeyce kirlendi...
  • quote:

quote:

DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ

Ben de önceki aracımda kullanmıştım Cenmax LCD göstergeli ön ve arka park sensörünü... Gayet kullanışlı bir üründü...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yamtar55
    Merhaba Arkadaşlar,

quote:

Herkese Merhaba

Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noveche -- 22 Aralık 2010; 22:05:46 >

• neurofuzzy'e destek olayım biraz Şehir ve varsa diğer eksikleri tamamlasak arkadaşlar...

Kulübümüzün Üyeleri:

01 - Aslan666 // 2.0 CRDi-R StylePlus // 2011 // Beyaz // ?

02 - BY KING // 2.0 CRDi-R StylePlus // 2011 // Beyaz // Kastamonu

03 - besadam // 2.0 CRDi-R StylePlus // 2011 // Siyah // ?

04 - threek // 1.6 GDI StylePlus // 2011 // Gri // ? // ?

05 - neurofuzzy // 1.6 GDI Style // 2011 // Beyaz/Siyah Döşeme // İstanbul

06 - noveche // 1.6 GDI StylePlus // 2011 // Beyaz/Siyah Döşeme // Adana

07 - blueli_24 // 1.6 GDI StylePlus // 2011 // Siyah // Eskişehir

08 - ix35 stıyl plus // 2.0 CRDi-R StylePlus // 2011 // ?

09 - haydar01 // 1.6 GDI Style // 2011// Kara Panter // ?

10 - Oymaci64 // 1.6 GDI Style // 2011 // Siyah // ?

11 - yusay // 1,6 GDI Style Plus // 2011 // Buz Beyazı // ?

12 - vegastar // 1.6 GDI StylePlus // 2011 // Buz Beyazı/Siyah Döşeme // Kocaeli

14 - maximum54 // 2.0 CRDi-R StylePlus // 2011 // Gri // Kocaeli

15 - dischci // 1.6 GDI StylePlus // 2011 // Beyaz/Siyah Döşeme // Ankara

16 - Yamtar55 // 1.6 GDI Style // 2011 // Siyah/Siyah Döşeme // Samsun

17 - SPARTACUS000 // 1.6 GDI StylePlus // 2011 // Beyaz // Tekirdağ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noveche -- 26 Aralık 2010; 20:46:49 >

• teşekkürler neurofuzzy...
  • Bu arada Ben Tekirdağ'dan arkadaşlar. Klubu oluşturan ve paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkürler selamlar...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.