Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.914
Cevap
99
Favori
1.377.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neurofuzzy

Şimdi araç belirli hıza erişince kapılar otomatik kilitleniyor. Stop edip kontak anahtarını çıkartınca kapılar kendiğinden açılıyor (Style Plus'larda bu sistem nasıl çalışacak bilemiyorum )

Araç 10 km hızı aşınca kapılar kilitleniyor, start/stop düğmesine basınca da açılıyor, her iki donanımda da aynı kabaca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dischci
    Arkadaşlar ben henüz aracıma kavuşamadım ama birçok araçta belli hıza ulaşınca kapıların kilitlenmesinin içerdeki kilitleme düğmesine bir süre basılı tutulduğunda aktif-pasif duruma geçildiğini biliyorum. Aracına kavuşan şanslı :( arkadaşlar deneyip sonucu bildirirlerse sevinirim...
    Selamlar...

Sayin dischci aracinizin teslim tarihi tam olarak nedir.belli oldumu.birde aksesuar isini halledebildinizmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: besadam

quote:

Orijinalden alıntı: neurofuzzy

Şimdi araç belirli hıza erişince kapılar otomatik kilitleniyor. Stop edip kontak anahtarını çıkartınca kapılar kendiğinden açılıyor (Style Plus'larda bu sistem nasıl çalışacak bilemiyorum )

Araç 10 km hızı aşınca kapılar kilitleniyor, start/stop düğmesine basınca da açılıyor, her iki donanımda da aynı kabaca.

Bilgi için teşekkürler... Style Plus'larda kapılar kilitlendikten sonra aracı stop ederken start/stop düğmesine basınca kapılar da otomatik açılıyor diye tahmin ediyordum. Style Plus'da nasıl çalışacak bilemiyorumdan kastım buydu... Bizde stop ediyoruz, ancak anahtarı çekince kapılar açılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neurofuzzy -- 27 Aralık 2010; 1:36:33 >

• Teslim tarihi Ocak başında netleşecek, aksesuar konusunda da yan basamak ve bir iki hediye almak konusunda anlaştık...
    Arkadaşlar bu arada bizim araçların bagajının koltuklar dik konumdayken önden arkaya mesafesini hayırsever bir arkadaş ölçüp bildirebilir mi? Köpeğim için kafes sipariş edeceğim ama ne yazık ki bayi test aracını bile satmış :D
    Bir de birkaç sorum var:
    1. bagaj havuzu alan var mı nereden kaça aldınız memnun musunuz?
    2. spo daki gibi bagaj altı organizer bizim araçlarda var mı ya da ekstra temin edilebiliyor mu?
    3. xenon far taktıran var mı kaça taktırdınız tavsiyeniz var mı?
    şimdiden teşekkürler, kazasız sürüşler...
  • quote:

Teslim tarihi Ocak başında netleşecek, aksesuar konusunda da yan basamak ve bir iki hediye almak konusunda anlaştık...
    Arkadaşlar bu arada bizim araçların bagajının koltuklar dik konumdayken önden arkaya mesafesini hayırsever bir arkadaş ölçüp bildirebilir mi? Köpeğim için kafes sipariş edeceğim ama ne yazık ki bayi test aracını bile satmış :D
    Bir de birkaç sorum var:
    1. bagaj havuzu alan var mı nereden kaça aldınız memnun musunuz?
    2. spo daki gibi bagaj altı organizer bizim araçlarda var mı ya da ekstra temin edilebiliyor mu?
    3. xenon far taktıran var mı kaça taktırdınız tavsiyeniz var mı?
    şimdiden teşekkürler, kazasız sürüşler...

Yan basamak ve diger hediyeler icin yazili bir belge aldinizmi yoksa sozlumu anlastiniz
    Bagaj havuzu serviste var biliyorum.ix55 te bagaj alti saklama bolmeleri var ix35 icinde oldugunu dusunuyorum

• Kulübümüzün Üyeleri:

01 - Aslan666 //2.0 CRDi-R StylePlus // 2011 // Beyaz

02 - BY KING // 2.0 CRDi-R StylePlus // 2011 // Beyaz // Kastamonu

03 - besadam //2.0 CRDi-R StylePlus // 2011 // Siyah //

04 - threek // 1.6 GDI StylePlus // 2011 // Gri

05 - neurofuzzy // 1.6 GDI Style // 2011 // Beyaz/Siyah Döşeme // İstanbul

06 - noveche // 1.6 GDI StylePlus // 2011 // Beyaz/Siyah Döşeme // Adana

07- blueli_24 // 1.6 GDI StylePlus // 2011 // Siyah // Eskişehir

08 - ix35 stıyl plus // 2.0 CRDi-R StylePlus // 2011 // ?

09 - haydar01 // 1.6 GDI Style // 2011// Kara Panter

10 - Oymaci64 // 1.6 GDI Style // 2011 // Siyah

11 - yusay // 1,6 GDI Style Plus // Buz Beyazı

12 - vegastar // 1.6 GDI StylePlus // Buz Beyazı/Siyah Döşeme // Kocaeli

14 - maximum54 // 2.0 CRDi-R StylePlus // Gri // Kocaeli

15 - dischci // 1.6 GDI StylePlus // Beyaz/Siyah Döşeme // Ankara

16 - Yamtar55 // 1.6 GDI Style // 2011 // Siyah/Siyah Döşeme // Samsun

17 - SPARTACUS000 // 1.6 GDI StylePlus // 2011 // Beyaz // Tekirdağ

• sadece konuştuk yazılı değil ama sorun çıkartacaklarını sanmam...
    saklama bölümleri konusun da umarım haklısınızdır,
    sevgiler...
  • quote:

sadece konuştuk yazılı değil ama sorun çıkartacaklarını sanmam...
    saklama bölümleri konusun da umarım haklısınızdır,
    sevgiler...

Stepne ortasında ve çevresinde boş alanlar var kullanılabilecek, ancak eşya gözleri şeklinde düzenlenmiş değil...
  • haydar01 teşekkürler cevabınız icin. ama yakıtı düsünmek zorundayım ben diger araclara gore fazla yakmasnı degil en az nasıl yakabilirim diye hesaplamak zorundayım. o zaman bu araclara lpg kiti uretilmesini bekliyecez sanırım
  • selamlar,
    bende sipariş verdim 1.6 GDI style plus. ama renk konusunda kararsız kaldık. google da kırmızı rengi gordum. kırmızı renk sizce nasıl?

sanırım kiraz kırmızısı denen renk bu:
    http://www.asiancarsblog.com/wp-content/uploads/2010/02/Hyundai-ix35-1.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukm

selamlar,
    bende sipariş verdim 1.6 GDI style plus. ama renk konusunda kararsız kaldık. google da kırmızı rengi gordum. kırmızı renk sizce nasıl?

Hayırlı Olsun...
    Ne kadar bekliceksiniz tarih verdiler mi?
  • tesekkur ederim
    15-20 ocak a kadar gelir dediler.

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: kucukm

selamlar,

Hayırlı Olsun...
    Ne kadar bekliceksiniz tarih verdiler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukm -- 27 Aralık 2010; 8:57:14 >

• Selam arkadaşlar.
    Bende yaklaşık 2 aydır internetten yeni araç araştırması yaptım. Son olarak Cumartesi günü Qashqai, ASX, SPO, İX35 ve C-MAX araçlarını bayilerde inceledim. Kendimi tüm araçları gördüğüm için şanslı görüyorum. SPO sahibine teslim edilmeden 1 saat önce görme fırsatım oldu, İX35 1,6'sı yoktu dizel olanını inceledim. Sonuçda sadede gelmek gerekirse İX35 dedim. Diğer markaları tercih edenlere saygı duyarım ancak beni en çok etkileyen İX35 oldu. Bayide gri rengini inceledim ve çok beğendim ancak son 2 arabam gri olduğundan dolayı 1.6 GDI StylePlus modelinin Beyaz rengini sipariş verdim. Ocak ayı içerisinde zor ancak imkansız değil, Şubat ayında teslim edebileceğini söyledi bayi. Şimdi acaba Beyaz nasıl durur diye düşünüyorum. Gri-Beyaz yanyana görme şansı yok. Beyaz arabanın iç rengi ayrıca ister siyah, ister bej geliyormuş, şansına artık. Arabada karar bakalım renk nasıl olacak.

• Semisay Merhaba
    Benim araç style plus beyaz renk ve iç koltuklar siyaz deri.. cam tavan,uv karartılmıs camlarla siyah deri koltuklar guzel duruyorr.. Aracı kullanınca daha cok seveceksin...Ozellikle insanların hayranlıkla bakışlarını gormen lazım..Benim işyerinden bir abim 5 ay once full donanımlı quasqai aldı beyaz renk,yanyana koyduk cok farkediyor,biraz bozuldu tabii detaylı inceleyince kendisi 70.000 tl ye aldı...Guzel o araçta ama artık ix35 geldi onun donemi bitti...Bizim araç herşeyden ote tasarım ve dizayn olarak mukemmel digerleriyle mukayese kabul etmez...Daha yuksek ,daha geniş,daha ferah..Simdiden hayırlısı olsun diyorum...
  • izmirde hyundai plazaya gittim ix35 e bakmak için...
    1.6 arac yoktu.2..0 araca baktım..
    bagajı kilitliydi acamayacaklarını söylediler..yakıt tüketiminin 1.6 motorda cok oldugunu söyledi yetkili sok oldum...
    hiç böyle bir satıs politikası görmedim...
    ayrıca yeni yılda 1.6 motorun degişecegini ve euro 5 motoru gelecegini söyledi (su an euro 4 motormus)
    bu sekilde yakıt tüketimi daha iyi olacakmıs...
    ilgi alaka sıfırdı..
    kesinlikle almaktan vazgectim.
    daha satın almadan bu muamele cekiliyorsa sattıktan servisi düşünmek istemiyorum....
  • teşekkür ederim spartacus000.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshizmir

izmirde hyundai plazaya gittim ix35 e bakmak için...
    bagajı kilitliydi acamayacaklarını söylediler..yakıt tüketiminin 1.6 motorda cok oldugunu söyledi yetkili sok oldum...
    ayrıca yeni yılda 1.6 motorun degişecegini ve euro 5 motoru gelecegini söyledi (su an euro 4 motormus)
    ilgi alaka sıfırdı..
    daha satın almadan bu muamele cekiliyorsa sattıktan servisi düşünmek istemiyorum....

İzmirdeki bayi aynı şeyi bana da yaptı. Uzunca bir süre içeride eşimle mal gibi bekledik. Yanımıza gelip ne arayan ne de soran oldu. Dayanamayıp biz gittik bir görevlinin yanına. Kısaca elinde 1.6 olmadığını ne zaman geliceğini de bilmediğini söyledi. O kadar...şaşırdık kaldık, böyle müşteri hizmeti mi olur? Koskoca izmirde 2 adet Hyundayi satış merkezi var zaten. Aynı ilgisizliği ve umursamazlığı Aydın bayii de yaptı. Fiyat konusunda burunlarından kıl aldırmıyorlar. Onlar da böyle yaparsa...Eğer araç bizi çok cezbetmemiş olsaydı, çoktan QQ yada SPO ya dönmüştüm. Allahtan Denizli bayisi ilgili çıktı da ix 35 de karar kıldık. bakalım araç geldikten sonra servis esnasında aynı cool tavırlar devam edecek mi? Eğer böyleyse yandık valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: oymaci64

quote:

ilgi alaka sıfırdı..

İzmirdeki bayi aynı şeyi bana da yaptı. Uzunca bir süre içeride eşimle mal gibi bekledik. Yanımıza gelip ne arayan ne de soran oldu. Dayanamayıp biz gittik bir görevlinin yanına. Kısaca elinde 1.6 olmadığını ne zaman geliceğini de bilmediğini söyledi. O kadar...şaşırdık kaldık, böyle müşteri hizmeti mi olur? Koskoca izmirde 2 adet Hyundayi satış merkezi var zaten. Aynı ilgisizliği ve umursamazlığı Aydın bayii de yaptı. Fiyat konusunda burunlarından kıl aldırmıyorlar. Onlar da böyle yaparsa...Eğer araç bizi çok cezbetmemiş olsaydı, çoktan QQ yada SPO ya dönmüştüm. Allahtan Denizli bayisi ilgili çıktı da ix 35 de karar kıldık. bakalım araç geldikten sonra servis esnasında aynı cool tavırlar devam edecek mi? Eğer böyleyse yandık valla.

Öyle Plazanın ben...

• Merhaba,
    İx35 ve Spo nun 1.6 GDI motorlar Euro 5 normunda.
    Sadece ISG yani stop&start lı modellerin tüketim ve emisyon değerleri biraz daha düşük.
    quote:

ilgi alaka sıfırdı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: oymaci64

quote:

ilgi alaka sıfırdı..

Öyle Plazanın ben...

Ankara bayileri bu konuda iyi.hemde kapida karsiliyorlar.akbak bayisi bize baya indirim yapmisti:)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.