Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • naz_eg Anladım. Peki fiyat/performans olarak cihazı takmaya değer mi sizce?
  • Bu hafta içinde bayilerle görüşen arkadaş yokmu. Araç teslimatıyla ilgili yeni bilgi alan arkadaşlar bizimle paylaşırsa seviniriz. Beklemekten sıkıldık ama yinede beklemeye değer.
  • Valla zevk meselesi hocam bu. Burda 2000 TL den aşağıya takan yok bu cihazı. Bu taş çatlasa 1000 TL yi bulur diye düşünüyorum, gümrüğe filan girerse.
  • Arkadaşlar bir ilan gördüm bakın isterseniz araba harika birsürü aksesuar takılmış fiyatı da çok uygun sanırım piyasadan haberi yok..kacırılmayacak araba
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-1300-km-de-full-tertemiz-beyaz-1-6-gdi-42502018/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: must_donmez

Bu hafta içinde bayilerle görüşen arkadaş yokmu. Araç teslimatıyla ilgili yeni bilgi alan arkadaşlar bizimle paylaşırsa seviniriz. Beklemekten sıkıldık ama yinede beklemeye değer.

Fabrikadan haber bekliyorlarmış söyledikleri bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybestfriendim

Arkadaşlar bir ilan gördüm bakın isterseniz araba harika birsürü aksesuar takılmış fiyatı da çok uygun sanırım piyasadan haberi yok..kacırılmayacak araba
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-1300-km-de-full-tertemiz-beyaz-1-6-gdi-42502018/detay

O araba zaten liste fiyatı 50.900 olan style modeli bir araç.Adamın piyasadan haberi yok değil aksine ne taktırdığı,nasıl takıldığı belli olmayan aksesuarlarla aldığı arabayı fazlasına satmaya çalışan bir uyanık arkadaşımız.Fotoğrafları da yok aracın farkındaysanız.O rakamlara çıkabiliyorsam pazarlıkla 1.250 daha verip sıfır style plus beklerdim ben...Ki öyle yaptım bekliyorum

• kia sportage bile 55 ten aşağı veren yok ki o kia bu hyundai heryerde servisi var ikinci eli var..aradım o kişiyi 54 verdim kabul etmedi
  • Fiyatı biraz abartmış arkadaş. Aynı şekilde üstüne 2000 TL lik masraf yapılmış arabayı daha 1 hafta önce 49750'ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 11 Şubat 2011; 13:21:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

Ortalama hızım şu an 30km/h civarında, ortalama tüketim de 8,8 lt/100km. Bu değerleri gerçekten sakin kullanım ve vites değiştirme uyarılarına uyarak alabildim. Biraz sport kullanırsanız değerler otomatik yükseliyor tabi.

Bu arada aşağıdaki linkteki cihazı almayı düşünüyorum fakat direksiyon ve usb/ipod girişlerinin çalışıp çalışmadığıyla ilgili birşey yazılmamış sitede. Sizce bu fonksiyonlar çalışır mı? Artı site güvenilir mi, ne dersiniz?

http://www.smartauto24.com/hyundai-ix35-dvd-player-gps-navigation-aftermarket-head-unit

Edit: Sanırım direksiyon kontrolü var, dikkatli okumamışım. Bir de Can-Bus-box diye birşeyden bahsediyorlar. 2.4 motor için bu kutu gerekiyormuş, 2.0 motor için gerekmiyormuş. 1.6 motorla ilgili bir bilgi yok, bilgisi olan var mı?

Merhaba,

Ortalama hıza bağlı olarak ortalama tüketim değişiyor. Benim gibi oldukça yoğun şehir içi trafiğinde ( 19 km/saat ile 10,1 lt/100 km ) yüksek yakıt tüketim değerleri ortaya çıkıyor...

Bahsettiğiniz cihaz güzel bir şeye benziyor. Ancak gümrükte kdv ve diğer vergileri hesaplatmanız gerekir. Eğer tanıdık bir gümrük müşaviriniz var ise size ödeyeceğiniz rakamı yaklaşık söyleyebilir.
    Böyle bir siteden almanın şöyle bir sakıncası olabilir; cihaz garantisi ve yazılım (harita bilgisi) güncelleme... Sitenin güvenilirliği problem değil eğer paypal ile ödeme yaparsanız sorun olmaz. Siparişiniz gelmez ise paypal size geri ödeme yapar. Şahsi fikrim eğer böyle bir cihaz alacaksanız yurt içinden bir ürün bulmanız yönündedir. Yarın öbür gün bir problem çıktığında karşınızda bir muhatap bulabilesiniz...
    Ayrıca Türkçe menü bulunmaması dezavantaj... Selamlar...

• Ürünün kargo dahil fiyatı 550$ civarında, %20 de gümrük vergisi binse yaklaşık 1000 TL ye denk geliyor. Türkiye'de garantili olarak isterseniz 2000 TL, çok fark var arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybestfriendim
    Arkadaşlar bir ilan gördüm bakın isterseniz araba harika birsürü aksesuar takılmış fiyatı da çok uygun sanırım piyasadan haberi yok..kacırılmayacak araba

Fiyat pahali.ayrica aksesuar olarak geri goruslu park sensoru var sadece.digerleri aracla birlikte geliyor zaten.

• quote:

Ürünün kargo dahil fiyatı 550$ civarında, %20 de gümrük vergisi binse yaklaşık 1000 TL ye denk geliyor. Türkiye'de garantili olarak isterseniz 2000 TL, çok fark var arada.

3 Aralık'ta aracımı teslim alırken bu ürün için (Cyclone) 1.300TL istemişti Bayii. Araçlarla birlikte aksesuar ve diğer ürünler de kıymete bindi galiba
  • quote:

Ortalama hızım şu an 30km/h civarında, ortalama tüketim de 8,8 lt/100km. Bu değerleri gerçekten sakin kullanım ve vites değiştirme uyarılarına uyarak alabildim. Biraz sport kullanırsanız değerler otomatik yükseliyor tabi.

Bu arada aşağıdaki linkteki cihazı almayı düşünüyorum fakat direksiyon ve usb/ipod girişlerinin çalışıp çalışmadığıyla ilgili birşey yazılmamış sitede. Sizce bu fonksiyonlar çalışır mı? Artı site güvenilir mi, ne dersiniz?

http://www.smartauto24.com/hyundai-ix35-dvd-player-gps-navigation-aftermarket-head-unit

Edit: Sanırım direksiyon kontrolü var, dikkatli okumamışım. Bir de Can-Bus-box diye birşeyden bahsediyorlar. 2.4 motor için bu kutu gerekiyormuş, 2.0 motor için gerekmiyormuş. 1.6 motorla ilgili bir bilgi yok, bilgisi olan var mı?

Ben 29km/s ve 100km'de 8.4lt'deyim.

Can-Bus-Box, iPhone ve benzeri cihazların doğrudan aracın beyni olarak tabir edilen işlemcisiyle iletişim kurulabilen ortak işlemci yolunun adı. Bu sayede Sportage ve ix35'i uzaktan kumanda edebiliyorsunuz. Hatta Korelinin biri Spo'yu uzaktan kumandayla kullanıyor. Arabayı çalıştırmak yetmemiş anlaşılan...

http://www.youtube.com/watch?v=PEKhf3_kyUs

• Bursa Hyundai bayi 2 gün önce mail almış ve Martta da araç yok, hala fabrikadan haber bekleniyormuş. Yani Haziran gerçekçi tarih. Hyundai Yalova bayisi en dürüst ve açık sözlü olduğunu kanıtladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: L 77

Bursa Hyundai bayi 2 gün önce mail almış ve Martta da araç yok, hala fabrikadan haber bekleniyormuş. Yani Haziran gerçekçi tarih. Hyundai Yalova bayisi en dürüst ve açık sözlü olduğunu kanıtladı..

ix 35 teslimatları Haziranda arkadaşlar!..boşuna beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: must_donmez

Bu hafta içinde bayilerle görüşen arkadaş yokmu. Araç teslimatıyla ilgili yeni bilgi alan arkadaşlar bizimle paylaşırsa seviniriz. Beklemekten sıkıldık ama yinede beklemeye değer.

Hyundai ix 35 1.6GDI en akılcı ve makul tercih ancak bu aracın teslimatı Haziran ayında olacağı için Mart ayında teslim edilebilecek bir başka güney koreli Ssangyong Korando aynı fiyata hem de dizel olarak tercih edilebilir.. ödenecek fazla vergi dizel motorun sağlayacağı tasarruftan karşılanabilir. uzun vadede 59 bin tl olan korando karlı ve mantıklı bir seçenek.
  • quote:

quote:

Bursa Hyundai bayi 2 gün önce mail almış ve Martta da araç yok, hala fabrikadan haber bekleniyormuş. Yani Haziran gerçekçi tarih. Hyundai Yalova bayisi en dürüst ve açık sözlü olduğunu kanıtladı..

ix 35 teslimatları Haziranda arkadaşlar!..boşuna beklemeyin.

Dağılın beyler adam son sözünü söyledi.Bu saatten sonra kimse Hazirandan önce araba alamaz!!!
  • Bir arabayı amma kıymete bindirdiler ya, yazık bu kadar bekleyen adama valla. İnsanı parasıyla rezil ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neurofuzzy

quote:

Ürünün kargo dahil fiyatı 550$ civarında, %20 de gümrük vergisi binse yaklaşık 1000 TL ye denk geliyor. Türkiye'de garantili olarak isterseniz 2000 TL, çok fark var arada.

3 Aralık'ta aracımı teslim alırken bu ürün için (Cyclone) 1.300TL istemişti Bayii. Araçlarla birlikte aksesuar ve diğer ürünler de kıymete bindi galiba

Heralde öyle oldu, 1 hafta önce direk 2000 TL dediler çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: neurofuzzy

Ben 29km/s ve 100km'de 8.4lt'deyim.

Can-Bus-Box, iPhone ve benzeri cihazların doğrudan aracın beyni olarak tabir edilen işlemcisiyle iletişim kurulabilen ortak işlemci yolunun adı. Bu sayede Sportage ve ix35'i uzaktan kumanda edebiliyorsunuz. Hatta Korelinin biri Spo'yu uzaktan kumandayla kullanıyor. Arabayı çalıştırmak yetmemiş anlaşılan...

http://www.youtube.com/watch?v=PEKhf3_kyUs

Bu süper bir olaymış hakkaten, biz de yapabilir miyiz acaba?

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.