Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (719. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.374.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ersinguven

http://www.mayotomotiv.com/yan-basamak

teşekkürler
  • bu araca yurtdışından navigasyon getirebilirmiyiz. varmı linki. bir ara aliexpress sitesinin linkleri paylasilmisti. bulamadım. türkiyede en mantıklı ürün öneriside rica edrbilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim aracım 2012 model makyajsız kasa. makyajlı kasanın ön farları ve jant takımlarını arıyorum nerde bulabilirim? çıkmacılardan mı bulmak lazım?
  • L.o.T.u.S kullanıcısına yanıt
    Yanılmıyorsam bu sayfada servis onaysız navigasyon cihazının, aracın ecu'nda sıkıntı yarattığını anlatan yazışmalar olmuştu. Hatırlatmak istedim.
  • L.o.T.u.S kullanıcısına yanıt
    aliexpressten ürün getirmeniz zor, hem pahalı, hem kargo pahalı hem de gümrük vergisi vs ödemeniz gerekecek. Alacaksanız ülke içinden almanız daha uygun olur. Sonradan navigasyon cihazı taktıranların ciddi bir kısmı çok da memnun kalmadı diye hatırlıyorum (ürünün dokunmatik kalitesinden vs) bir de yanlış hatırlamıyorsam kendi mikrofonu iptal olup navigasyon cihazının mikrofonunu kullanıyorlardı. Hiç navigasyon cihazı taktırmadım ve ix35 de kullanmadım ama bu ürün bana çekici geldi sürekli :
    http://www.zenec.com.tr/urun_nc4121d.php
  • gerekirse yurtdışından servisin taktiğinın aynısı getirilir.sonuçta fabrikasyon ürünler bunlar.aynısını adı değişik bulabiliyorsun yarı fiyatına.

@kılıcturan

yurtdışından birçok ürün getirmişliğim var hocam sıkıntısız gerçekleşiyor.kargo gümrük yinede çok daha uyguna geliyor türkiyeden. garantiden vazgeçerseniz android bir ürün ilaç gibi olur araca
  • Merhaba;
    1,6 gdi style ile ilgileniyorum. Sıfır fiyatı 65,990 ancak sahibinden.com'da 75.000 liraya kadar araba var. Benim bilmediğim bir şey mi var ki sıfırı 65,990 olan aracı 72, 73, 74 'e ikinci elini satıyorlar. teşekkürler.

2015 Model Yılı Tavsiye Edilen Kredili Liste Fiyatı Tavsiye Edilen Peşin İndirimli Liste Fiyatı
    ix35 1.6 GDI STYLE (BENZİNLİ) 73.500 TL 65.990 TL
  • arkadaşlar,
    2013 1.6 otm elite apa aracım var. çok memnunum, fakat arka cam otomatiğine çocuk kilidi koyduğum zaman söför tarafıda kilitleniyor. bu bir hata değilmidir?
    arka camlara kilit koyduğumda, söför tarafından hepsi kumanda edilmesi gerekir.

birde aracı kilitlediğimde aynalar, camlar ve sunroof kapanması için bir çözüm var mı?
    Yada aracın camları ve sunroof açık bıraktığımda, yağmur başlarsa otomatik kapatma var mı, yada bunlar için bir modül var mıdır? (VW'lerdeki gibi)

Biliyorum küçük detaylar ama, bunlar benim için önemli, sizlerden bunlara çare bulan var mıdır?

Forumun geçmişini araştırabildiğim kadar araştırdım ama bu konulara rastlayamadım, eğer konu geçmişse şimdiden özür.

şimdiden teşekkürler,
  • deepdiver59 D kullanıcısına yanıt
    1-) hocam camlara kilit koyduğumda benim arabada sadece sürücü camı açılıyor. servise sorun isterseniz yazılımsal bir hata olabilir.
    2-) modül taktırabilirsiniz. taktıran arkadaşlar vardı. yağmur başladığında otomatik kapanan var mı bilmiyorum ama bir düğmeye bastığınızda camı/sunroofu açıp kapatan modüller var tıpkı vw'deki gibi.
  • Herkese merhaba. Hyundai ix35 kullanıcıları olarak sizlere birkaç soru sormak istiyorum.

1. Aracın performansı nasıl? Gaza bastığınızda araç gidiyor mu yoksa nazlanıyor mu?

2. Yokuşlardaki performansı nasıl?

3. Aracın klima performansı nasıl? (Özellikle soğutması)

Bu yaz ''STYLE DESIGN PACK'' donanım olanı almayı düşünüyorum. Aracın bagaj hacmi, diz mesafesi, baş mesafesi gibi sorunları yok. Araç bir crossover olduğu için yaylaya çıkarken de altı vuracak mı diye düşünmeye gerek yok. Kafama takılan birkaç soruyu da yukarıda sizlerle paylaştım.
  • *Performansı bekletinize göre değişir!
    *Yeni araç iken yokuş performansı zayıf olsa da benim gibi kullandıkça düzeldiğini, motoru açtıkca istediğiniz cevapları almaya başladığınızı göreceksiniz!
    *Klima soğutması ise müthiş! Çok çok iyi!

• Tucson Almanya da satista ve giris paketi 31bin euro Turkiye icin yaklasik 100bin tl olacak gibi duruyor.Eski kasa ix35 almanya satis fiyati giris seviyesi icin 21 bin euro.Yeni Tucson sizce ne kadar olmali rakipleri goz onune alindiginda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TESLA37 -- 14 Haziran 2015; 1:11:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugün depoya full doldurdum. 205 liraya doldu ama gösterge panelinde 390 km yazıyor. gösterge panelindeki tırnaklar full doldu ama 390 kilometre az geldi bana normalde full doldurulduğunda 600 km felan gitmesi gerekmiyor mu? şamandırada mı bir sorun var sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 14 Haziran 2015; 13:23:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TESLA37

Tucson Almanya da satista ve giris paketi 31bin euro Turkiye icin yaklasik 100bin tl olacak gibi duruyor.Eski kasa ix35 almanya satis fiyati giris seviyesi icin 21 bin euro.Yeni Tucson sizce ne kadar olmali rakipleri goz onune alindiginda?

bence en üst donanım otomatik benzinlinin fiyatıdır.giriş seviyesi değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

arkadaşlar bugün depoya full doldurdum. 205 liraya doldu ama gösterge panelinde 390 km yazıyor. gösterge panelindeki tırnaklar full doldu ama 390 kilometre az geldi bana normalde full doldurulduğunda 600 km felan gitmesi gerekmiyor mu? şamandırada mı bir sorun var sizce?

Son depoda yakıt tüketiminiz yüksek olmuştur, bu tüketimi referans alarak menzil hesabı yaptığından beklediğinizden düşük bir menzil göstermiştir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tucson, STYLE donanım ile giriş yapıp, opsiyonlarla artan bir fiyata sahip olacak.
    1.6 GDI Manuel 65900/69900
    Ama hâlâ ülkemiz için donanım belirleme çalışmaları yapılıyor (neler standart olsun, neler opsiyon olsun)

Bir de segmentinden en çok pazar payı alacak kombinasyona hâlâ karar verilmiş değil.
    1.6 GDI 6 ileri otomatik mi
    1.6 GDI 7-DCT mi

• yetsin kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuçta benzinli atmosferik bir motordan bahsediyoruz. O yüzden çok fazla performans beklemiyorum. Ama gerektiği yerde de zor durumda bırakmaması lazım.

2 gün önce siyah renk, içi de koyu renk deri döşemeli bir araca binmiştim. Araç güneşin altında duruyordu. Aracı çalıştırdık klimayı açıp biraz bekledik fakat araç bir türlü soğumadı. Mecburen camları açmak zorunda kaldık. Klimada bir problem mi vardı yoksa derecesi mi yanlış ayarlanmıştı anlayamadım.
  • kilicturan kullanıcısına yanıt
    çok sağ olun hocam sanırım elektronik sistem bizim araçlardaki hesaplayarak menzili veriyor. az yakarsam menzili artar herhalde. yarın uzun yola çıkıyorum hız sabitleyiciyle gidiyorum 90'a sabitleyeceğim bakalım ne kadar yakacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 14 Haziran 2015; 19:08:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Astb33

Herkese merhaba. Hyundai ix35 kullanıcıları olarak sizlere birkaç soru sormak istiyorum.

1. Aracın performansı nasıl? Gaza bastığınızda araç gidiyor mu yoksa nazlanıyor mu?

2. Yokuşlardaki performansı nasıl?

3. Aracın klima performansı nasıl? (Özellikle soğutması)

Bu yaz ''STYLE DESIGN PACK'' donanım olanı almayı düşünüyorum. Aracın bagaj hacmi, diz mesafesi, baş mesafesi gibi sorunları yok. Araç bir crossover olduğu için yaylaya çıkarken de altı vuracak mı diye düşünmeye gerek yok. Kafama takılan birkaç soruyu da yukarıda sizlerle paylaştım.

1- performans ortalama bir yerde, 0-100 ü 11 sn zaten tam bir ortalama rakam
    2- yokuşta bayılıyor ama küçük viteste gidersen problem yok
    3- klima performansı çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Astb33

Hocam sonuçta benzinli atmosferik bir motordan bahsediyoruz. O yüzden çok fazla performans beklemiyorum. Ama gerektiği yerde de zor durumda bırakmaması lazım.

2 gün önce siyah renk, içi de koyu renk deri döşemeli bir araca binmiştim. Araç güneşin altında duruyordu. Aracı çalıştırdık klimayı açıp biraz bekledik fakat araç bir türlü soğumadı. Mecburen camları açmak zorunda kaldık. Klimada bir problem mi vardı yoksa derecesi mi yanlış ayarlanmıştı anlayamadım.

bende aynı şeyi yaşadım servise gittim polen filtresi tıkanmış değiştirdiler yine eskisi gibi canavar gibi oldu.
    39 tl gibi bir fiyatı vardı. arabada hafif kontrolden geçti birde yıkandı iyi oldu.
  • 
Sayfa: önceki 717718719720721
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.