Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (721. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.374.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yahya CİĞER'e ve Bahadır SOYLU'ya BRC LDI dönüşümünde firmamızı tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz.

Özençler Otogaz
    BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi
    www.ozenclerotogaz.com.tr

DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ

• DOĞUŞTAN ŞANSLI - 0 KM HYUNDAİ IX35 BRC LDI MONTAJI

Bazı araçlar doğuştan şanlıdır , bazıları bu şansa daha sonra sahip olurlar. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Bu nedenle ÖZENÇLER'e gelin BRC ile performans ve ekonominin tadını çıkarın.

Özençler Otogaz
    BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi
    LPG'li Değil BRC'li
     DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ

• fiyat ne kadar BRC
  • Playstop P kullanıcısına yanıt
    Eğer hala yola çıkmamışsanız size tavsiyem, aracınız genç ve kilometreniz düşük olduğundan işe yarayacaktır. CC yaptırıp enjektörleri temizletmiş gibi olacaktır. :15 dakika kadar aracınızı çok üzmeden 4.000 devirirn üzerinde devir çevirin. Biraz yakıt tüketirsiniz, ancak enjektörleri, yakıt iletim elemanlarını ve silindir içlerini de temizlemiş olursunuz. Ancak dediğim gibi aracı tanımalı ve limitlerini aşıp üzmemeli, hararet yaptırmamalısınız.
  • beyler bi sorum olucak;
    yeni 2012 lpg li ix35 aldım yalnız sorunum şu ki aracı çözemedim. lpg nin markasına bakıp yazarım ama ankaradan 50 lira benzin atıp ist a getirdim aracı. dün aksam dısardayken aracın benzini bitmiş. şimdi benzin attım araca araç lpg deyken benzinde yakıyo. gdi motoların hepsindemi bu sorun var? 25 kuruş lpg yakıyo diye sevinirken benzinde yakıyo acil önerileriniz varmı? forumlda cok fazla yorum var tam istediğim bilgiler yok konu acildir benim için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • achillesgizemli A kullanıcısına yanıt
    Merhaba öncelikle hayırlı olsun ama şunu belirtmek isterim aracın Üzerindeki sistem büyük ihtimal sıralı sistem lpg dir bu sistemler hem benzin hem lpg yi beraber kullanıyor ve tasarruf oranları Düşüyor bu motorlar GDİ için özellikle /100 lpg ile çalışan sıvısistem lpg cihazları çok daha iyidir ama rakam olarak yüksek dir hertürlü teknik sorun için bana ulaşabilirsiniz 05355595572

• cevabın için tesekkurler hocam. daha önce lpg li araç kullanmadım. araçta lovato mu ne öyle bi lpg var sıralı sistem yada ldi oldugunu nasıl anlarım? ilgili firmada kaydı varmıdır? onlarlamı görüşeyim?

• Bende 2012 2013 lpgli ix35 dusunuyorum yalniz sivi sistem lpg cok mu onemli aradaki tasarruf farki 3 4 kurussa sirali sistemde tercih edebilirim cunku piyasada cogu ix35 sirali sistem lpg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ne yapmak gerek bi yardım edecek konu hakkında detyaaylı bilgili ix35 kullanan yokmu?

• Lovato takili ise sıralı sistem vardir. Sirali sistem Gdi ve turevlerinde kesinlikle ayni anda benzinde yakar. Lpg ye verdiğinizi paranin yaklasik %25-30 arasindada benzine verirsiniz . Sivi ile arasinda 3-4krs filan oynamaz. Sirali sistem bugünkü verilerle %25-30 sivi sistem %45-50 tasarruf yapar. Ne ka ekmek o ka köfte. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccecy -- 24 Temmuz 2015; 14:07:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
    1-İphone 6 telefonumu aracın USB girişinden şarj etmek istiyorum müzik çalara bağlanıyor ve şarj olmuyor. Çözümü nedir?
    2-Yine aynı telefonu araca bluetooth ile nasıl bağlayabilirim (Telefon görüşmeleri için)
    Araç 2013 Style Plus APA
    Şimdiden herkese teşekkürler..
  • cilic C kullanıcısına yanıt
    Ekteki yönergeleri izleyebilirsiniz.
     DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: cilic

İki sorum var yardımcı olursanız seviniri
    1-İphone 6 telefonumu aracın USB girişinden şarj etmek istiyorum müzik çalara bağlanıyor ve şarj olmuyor. Çözümü nedir?
    2-Yine aynı telefonu araca bluetooth ile nasıl bağlayabilirim (Telefon görüşmeleri için)
    Araç 2013 Style Plus APA

Aynı sorunlar bende de var

Daha önce usb den şarj olan smg 7562 telefonum şimdi şarj olmuyor teyp de reedıng error yazıyor.

Bluetooth problemsiz çalışıyor.direk

siyondan arama yapabiliyorum usb den müzik dinleniyor.
    sorun ne olabilir.
    kabloyu değiştirdim değişen bir şey yok,

Bir fikri olan varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentdilbaz

quote:

Araç 2013 Style Plus APA

Daha önce usb den şarj olan smg 7562 telefonum şimdi şarj olmuyor teyp de reedıng error yazıyor.

sorun ne olabilir.

Bir fikri olan varmıdır.

herkesin kendi bileceği iş ama telefonu neden usb den şarj etmek istiyorsunuz anlamadım. benim usb de sürekli flash bellek takılı telefonu çakmak çıkışından şarj ediyorum. zaten 2 tane çakmak çıkışı var usb nin yanında. her usb slotunun şarj özelliği olmaz belki bizim araçlarda olmayabilir. yada her seride olmayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

quote:

Orijinalden alıntı: bulentdilbaz

quote:

Araç 2013 Style Plus APA

sorun ne olabilir.

Bir fikri olan varmıdır.

herkesin kendi bileceği iş ama telefonu neden usb den şarj etmek istiyorsunuz anlamadım. benim usb de sürekli flash bellek takılı telefonu çakmak çıkışından şarj ediyorum. zaten 2 tane çakmak çıkışı var usb nin yanında. her usb slotunun şarj özelliği olmaz belki bizim araçlarda olmayabilir. yada her seride olmayabilir

Cevap için teşekkürler,

(Çakmak girişindende denemiştim aynı sorun devam etmişti)

Serviste bir şey olmuş olabilirmi ? (Yazılımla)

• Arkadaşlar Bagaj Havuzu Önerisi Olan Varmı?
  • sammy.1905 kullanıcısına yanıt
    Ben kullanmadım ancak arkadaşlar bu ürünü tavsiye etmişlerdi diye hatırlıyorum.

http://www.ypsplast.com.tr/%C4%B0X-35-SUV-(2010--Sonras%C4%B1)-ekonomik-bagaj-havuzu
  • kilicturan kullanıcısına yanıt
    Bende Bunu beğendim ama kullanan var mı acaba?

http://www.halibagajhavuzu.com/hyundai-ix35-suv-bagaj-havuzu-2010-sonrasi--urun268.html
  • sammy.1905 kullanıcısına yanıt
    Ben iki sene önce servisten tam hatırlamıyorum ama, 75 TL civarında bir fiyata satın almıştım. Üzerine dökülmedik şey kalmadı ve bir sıkıntı yaratmadı. Üstelik henüz yırtılmadı.
  • bulentdilbaz B kullanıcısına yanıt
    cilic C kullanıcısına yanıt
    Şarj konusunu birkaç değişken etkileyebilir,
    1. Mevcut USB çıkışın gücü(w) yeterli gelmeyebilir (güncel telefonlar farklı şarj akımları kullanıyor(5V 2A yada 10v 1A) bununlada yaklaşık 700-2000 MA şarj gücü elde ediyorlar)
    2. Bunun için ayrıca satılan şarj aletlerinde ise çeşitli şarj akımları mevcuttur (1 çıkışlı 2 çıkışlı, çok çıkışlı, her çıkışa ayrı akım veren veya mevcut akımı dağıtan...)
    3. Kablo ise başka bir değişken, her ne kadar hepsi dışarıdan benzer görünse de içerikleri farklı olabiliyor. Üretim sırasında kalite kontrolü yapılmadıysa veya zaman içinde kullanıma bağlı yaralanmalardan temassızlık olan kablolar kullanıyor olabilirsiniz. Atlanan bir konudur ama genelde zaman içinde oluşan şarj sıkıntıları kabloya bağlıdır.

Akıllı cep telefonlarında mevcut şarj amperini uygulamalar veya servis menüleri yardımı ile öğrenebilir, deneyebilirsiniz...
    Android telefonlar için Ampere, güzel bir uygulama iphone içinde benzer uygulamalar bulunabilir sanırım bunlarla şarj aletlerini kabloları test ederek ne kadar sağlıklı olduğunu görebilirsiniz.

Not: yazılımdan etkilenebilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ham-Solo -- 18 Ağustos 2015; 17:32:49 >

• 
Sayfa: önceki 719720721722723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.