Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (722. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.374.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler
  • 2013 model 1.6 gdi elite 27000 de kapı sacı değişmiş ve bir parça boyası var renk gri .. araç filo olarak almış şirket şimdi satıyorlar 61000 tl ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbuz7 -- 26 Ağustos 2015; 21:23:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar az önce yoldayken sağ camı sonuna kadar açmıştım. kapatmak istediğimde sağ cam zorlanmaya başladı. zorlanıyor ve kapanmıyordu. sağ çektim bir daha camı sonuna kadar indirip kaldırdım bu sefer düzeldi. bir kaç kere daha denedim yine sorun yok. ama aklım takıldı neden yolda giderken cam zorlanmış olabilir? yağlamak mı lazım?
  • Benim camlardanda kalkiş esnasında ses geliyor bence normal değil

• ilk bakım geldi.1 yıl olmuş alalı.11000 km yapmışım daha.ya 1 yıl yada 15000 km bakım demişlerdi.aradılar telefonla yarın gidecegim.ücret yaklaşık 350-400 dediler biraz cok geldi.neler yapılıyor bilgisi olan varmı
  • Arkadaşlar Kış Lastiği için tavsiyelerinizi alabilirmiyim.
  • Kesinlikle Nokian... 2005 ten beri 3 araç değiştirdim, hepsinde kış lastiğim Nokian'dı... Şehir içi, şehir dışı, dağ, tepe sorunsuz kullandım... tavsiye ederim
  • Nokian iyi gerçekten. Goodyear'ın Ultragrip serisi ve Michellin Alpin 4x4 kış serisi de güzel.

Para derdin varsa, uygun fiyat/performans istiyorsan Kumho da alabilirisin. (Kore malı ve fiyatına göre çok iyi)

İx35 im için geçen kış Kumho aldım, memnun kaldım.

Alacağın lastiklerin 2015 üretimi olmasına dikkat et, ne kadar taze o kadar iyi :)
  • İx35 20 gündür kullanıyorum. 7bin tllik brc taktırdım. Yakıttan cok memnunum. İx35 tasarım konusunda bi adım önde bi araç. Eksik yanları uzun yolda arka tekerlerin lastik sesi araç içine cok geliyor. Ön kolçak plastik olduğu için cok gıcırtı yapıyor. 80km hıza 4. Viteste ulaşıyor. Bluetooth Türkçe desteği yok.

• Beyler. Tüp taktırdım km de 20 kuruş iyi mi

• Ankara'da ikamet eden arkadaşlar, ATA Hyundai haricindeki diğer iki yetkili servisten (Altınsoy ve Akbak) hangisini tavsiye edersiniz? 45.000 bakımı geldi...
  • sxyy S kullanıcısına yanıt
    Akbak'ı bilmiyorum. Ancak bir bakım için Ata, Yıldırım ve Neziroğlu (şimdi kapandı biliyorsunuz) arasında en düşük fiyatı ATA vermişti. Bence gitmeden önce hepsini tek tek arayıp fiyat almanızı öneririm. Ben Ata'dan çok memnunum. Altınsoy yeni açıldığı için daha uygun fiyat verebilir.
  • Teşekkürler... daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi ATA'ya gitmeyi düşünmüyorum artık... Yıldırım internet sitesinde görünmüyor. O da mı yeni bir servis acaba?
  • Yıldırım da mı yetkili servisi bıraktı acaba?

• Arkadaşlar bu ürünle ilgili bilgisi olan varmı?
    kullanan tam oturuyor mu kullanışlı mı?

http://www.halibagajhavuzu.com/hyundai-ix35-suv-bagaj-havuzu-2010-sonrasi--urun268.html
  • 2011 mayıs ayında aldığım stil plus ix 35'imi bugün itibari ile sattım.

İlk ix35 sahiplerindendim.

4.5 yıl ve 56.000 km boyunca beni hiç üzmedi. Sadece yıllık bakımlar ve akü dışında hiçbir masraf çıkarmadı.

Umarım yeni sahibine de hayırlı olur.

Herkese iyi akşamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • druc kullanıcısına yanıt
    Ben de bu aralar satsam mı diye düşünüyorum. Özel değilse ne kadara sattığınızı belirtir misiniz???
  • sxyy S kullanıcısına yanıt
    57.000 TL
  • http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video_haber/388521/Kadikoy_de___Sogan_erkegi__sozu_kavga_cikardi.html

bu olaydaki sürücü burada mı? gri ix35 sahibi olan. elinde pense ne alaka anlayamadım dişini mi çekecekti acaba
  • Şehir içi 27 kuruş
    Şehir dışı 22 kuruş 7bin tllik brc ldi var araçta. Ayrıca aracım ix35 style 27 bin 2012 de araçta çizik değişien boyalı parça yok 53bin E aldım tüpü ben taktırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___golge___ -- 25 Ekim 2015; 21:53:03 >
  • 
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.