Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (725. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.374.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 723724725726727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tamirci14

Aldığımdan beri (2011 Kasım) 115.000 oldu.
    1. Kolçak defalarca ses yaptı. Değiştirmediler. Yumuşak kumaş bişey yapıştırmışlar. Öyle kullanıyorum.
    2. CC bi türlü Normal çalışmıyor. Hızlı arttırıp azaltırken devre dışı kalmaktadır.
    3. Şehir içi de dışı da 8.5 yakıt ortalaması var.
    4. Frenden ayak kaldırınca gelen sesi unuttum. Artık alıştım.
    5. Ses alma olayı 110-120 de başlıyor.
    6. Bagaj perdesi yamuldu.
    7. Sağ aynayı kırdım. 1700+İşçilik istediler. Deli oldum. Kaskodan yaptıracağım.

Deli doyduğunu bilmezmiş de, tadı kaçtı dermiş.
    Galiba çok kullandım.

Bende dizel Otomatik Insignia Cosmo denedim. Ama düz Mondeo aldım. Hafta içi değişim var.

aldığınız mondeo tam olarak hangi versiyon ve neden dizel otomatik cosmo ya göre ağır bastı ?

• Titanium. Sunroof lu. Kasa değiştirme durumu ve biraz dar olması. Içi ferahlığı diyebilirim. Bi de her güzel şeyi opsiyonel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamirci14

Titanium. Sunroof lu. Kasa değiştirme durumu ve biraz dar olması. Içi ferahlığı diyebilirim. Bi de her güzel şeyi opsiyonel.

hmm anladım 2sininde birbirine göre artıları eksileri var acaba siz nereye takıldınız diye merak ettim.
  • Geçen gün 3 lastik birden düşük basınç uyarısı verdi basınçlarını ayarlamama rağmen basınç göstergesi değişmedi aynı durumu yaşayan varmı şikayetvar.com da vardı çözümlememişler.

• Selamun aleyküm hayırlı akşamlar. Hyundai ix35 2013 model almayı düşünüyorum fiyattta felan anlaştık aklıma takılan bazı sorular var siz bir kullanıcı olarak aracı iyi bilirsiniz beni biraz aydınlatırsanız sevinirim. Araç Benzin+LPG li

1.Aracın performansı ve çekiş gücü nasıl?
    2.Aracın konfor ve rahatlığı?
    3.Donanım olarak tatmin edici mi?
    4.İç hacim büyüklüğü nasıl?
    5.En önemlisi de şehir içi ve şehir dışı yakıt tüketimleri nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasannn17

Selamun aleyküm hayırlı akşamlar. Hyundai ix35 2013 model almayı düşünüyorum fiyattta felan anlaştık aklıma takılan bazı sorular var siz bir kullanıcı olarak aracı iyi bilirsiniz beni biraz aydınlatırsanız sevinirim. Araç Benzin+LPG li

1- yeterli
    2-çok çok iyi
    3-çok çok iyi
    4-çok çok iyi
    5-benzin ile kullanıyorum dizele göre tabiki ekonomik değil ama benzinli bir araç için normal seviyelerde yakıyor. Ankara şehir içi 8-10 lt arası yakıyor. yazın 8 e düşer kışın 9 a çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasannn17

Selamun aleyküm hayırlı akşamlar. Hyundai ix35 2013 model almayı düşünüyorum fiyattta felan anlaştık aklıma takılan bazı sorular var siz bir kullanıcı olarak aracı iyi bilirsiniz beni biraz aydınlatırsanız sevinirim. Araç Benzin+LPG li

Aleyküm Selam

Kendi tecrübelerime göre sorularınızın cevapları :

1. Performans, D sınıfı 1,6 lt benzinli atmosferik beslemeli motorlu yaklaşık 1.500 kg ağırlıktaki herhangi bir araç kadar.
    2. Konfor ve rahatlık, uzun yolda kullandığım üst sınıf mercedes, bmw, audi araçlara göre bu markaların hiçbirinden bariz ayırt edilecek yol ve motor sesi almıyor.
    3. Donanım olarak, bu paraya alınabilecek en donanımlı araç.
    4. İç hacim, oturma bölümünde D sınıfı sedan, bagaj bölümünde C sınıfı araç kadar.
    5. Yakıt tüketimi, şehir içinde D sınıfı 1,6 lt benzinli atmosferik beslemeli motorlu yaklaşık 1.500 kg ağırlıktaki herhangi bir araçtan daha az, şehir dışında yaklaşık 110 km/h hızdan sonra sedan tarzı bir araca göre daha fazla.

Hayırlı günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kul Ahmet -- 20 Ocak 2016; 12:21:30 >

• Çok teşekkür ederim yorumlarınız için hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uninvited75

Geçen gün 3 lastik birden düşük basınç uyarısı verdi basınçlarını ayarlamama rağmen basınç göstergesi değişmedi aynı durumu yaşayan varmı şikayetvar.com da vardı çözümlememişler.

Hocam araba da navigasyon var mı?
  • Navigasyon yok lastik basıncını artırınca düzeldi sanırım hava sıcaklığı çok düşüktü onunda etkisi olmuştur

• İx35 2012 style model aracım var.
    1) Direksiyon ayarlanabiliyor mu ayarlanabiliyorsa nerden?
    2) iç dikiz aynası Nasıl ayarlanıyor?
    3) orjinal gündüz ledli far taktırabilirmiyim?

• ___golge___ _ kullanıcısına yanıt
    1. ve 2. soruların cevaplar ektedir.

• 3. Sorumu cvplayacak birisi cıkar inşallah. Style pakette pek bir şey yok. Tatmin olmadım keşke daha fazla araştırıp plus model alsaydım

• Arkadaşlar mrb,
    ilanlarda araçta hız sabitleme var olarak işaretleniyor ancak forumlarda ve bir tanıdık arkadaşta hız sabitleme olmadığını söyledi.
    2014 Elit donanım araç araıyorum babama alacam. Hız sabitleme bu araçlarda var mı? Tereddüt oldu.. Forumda kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum..
  • aziazi A kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kadarıyla elit bir öncekinin style plus'ına karşılık geliyor. Olması lazım.
  • ___golge___ _ kullanıcısına yanıt
    Aracın orjinalinde olamayan led farlar, yetkili servislerde var. Yani led farlar, mesala 2012 modellerde yok. Aracınız garanti kapsamında ise orada taktırınız.
  • 2014 model araçlar style, style plus ve elit olarak satılmış. 2015 yılıdan sonra 5-6 donanım seçeneği ile satışa çıkmış.
    Elit 2014 yılının full donanımlısı ama hız sabitleyici olup olmadığı konusu muallakta kaldı benim için..
    Doğru şimdi hatırladım. 2013 model Elite'de ki bu en donanımlısı idi, Hyundai'nin sayfasında hız sabitleyici var demesine rağmen, satıcıya sorduğumda yok demişti. Bir de otomatik araç almayacaksanız, hız sabitleyici, düz vites araçta bence pek kullanışlı değil. Alacağınız aracı kendiniz bizzat inceleyiniz derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10A157769 -- 28 Ocak 2016; 15:49:50 >
  • Makyajlı kasa x35 lerde hız sabitleyici yok bende bi ara bakmıştım ki araç resimlerine bakarsanız direksiyonda eskilere göre eksik tuşlar var

2013 den sonra Otomatik Elit te hız sabitleme yok.
  • 
Sayfa: önceki 723724725726727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.