Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (727. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.374.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler aracımda Bluetooth a bağlanamıyorum.bluuetothu açıyorum arabada ve telefonda setup>phone>select yapıyorum ama selec bölümündeki liste boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımın yan basamak başını kırdım elinde olan varmı yada nerden bulabilirim arkadaşlar.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• ___golge___ _ kullanıcısına yanıt
    Bir benzin istasyonunun yanlış uygulaması neticesinde benim basamaklardan biri kırılmıştı, serviste tekini değiştirdiler (çıkma olabilir).
    250 tl civarı bir ücrete mal oldu diye hatırlıyorum.
  • Gecen lastik patladı lastikçiye değiştirttim fakslar daha sonra lastik havası inik lambası yanmaya başladı.lastik havalarını kontrol ettim herşeyi denedim ama ışık sönmüyor..bugün arkadaşım lastik sökülüp takılırken bir pim gibi birşey varmış onu yerine oturtmaz ise lastikçi ışık yanarmış dedi.bilgisi tecrübesi olan varmı

• gonennet G kullanıcısına yanıt
    Selam

Muhtemelen lastik söküldüğünde janta bağlı bulunan "basınç sensörü" zarar görmüştür. Sensör arızalı ise sürekli olarak uyarı verebilir. Ekteki kullanım kılavuzunda daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ham-Solo

Arkadaşlar size bir tecrübemi aktarmak isterim.
    Bildiğiniz gibi araçta TPMS var, yani lastik basınç izleme sistemi. Bu sistemin en kilit parçası ise lastiklerdeki basınç sensörleri.
    Bilgisiz lastikçiler levyeyi sübap kısmından soktuklarında bu parça sübapdan ayrılıyor ve lastik içinde dönmeye başlıyor.
    Bu parça işlevsiz kaldığında TPMS arıza ışığı yanıyor ve işlevsiz kalıyor (tamamen değil yalnızca bu lastik için). Böyle de kullanabilirsiniz fakat TPMS işlevsiz.
    Serviste bu parçanın fiyatı oldukça pahalı 600 küsur liraya fiyat aldım. KDV varmıydı yokmuydu bilemiyorum.
    Aliexpress'de bu parça bulunmakta ve fiyatı 25-30 dolar. Getirtip taktırdım. İşlev görüyor. Bilginiz olsun.
    Not1: iki tür TPMS sübabı var birinin tutma tırnakları iki yanda, diğer iki köşede, 2013-2015 ix35 lerin ki kenarda olan.
    Not: Aliexpress'den alışveriş ederken her zaman takip numarası (registered airmail) veren kargo isteyin. (iki dolar pahalı olsada)

TPMS ile ilgili benimde başıma gelmişti bu şekilde tedarik edebilirsiniz. TPMS sensörünüzü serviste/lastikçinizde kontrol ettirip sorunlu parçanın uyduğuna emin olarak sipariş verin.

tpms sensörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ham-Solo -- 7 Mart 2016; 19:22:08 >

• Arkadaşlar ix35 2013 elite kasa var bende.

araca led xenon taktırmak istiyorum.

elite kasanın 2013 ön far teknik verileri nedir.h4 h1 h7.9006.h12.bin tane şey söylüyorlar

Yaptığım araştırmalarda 4200/4300 k en ideali hem görüş hemde doğallık olarak.

Önerdiğiniz marka model nedir.Yardımlarınızı bekliyorum . Birde bu tür uygulamalar araca zarar verirmi.merceğe falan.gerçi halojen orjinal ampul 50 watt bu ledler 39 watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 8 Mart 2016; 10:12:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinguven

Selam

Muhtemelen lastik söküldüğünde janta bağlı bulunan "basınç sensörü" zarar görmüştür. Sensör arızalı ise sürekli olarak uyarı verebilir. Ekteki kullanım kılavuzunda daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.

teşkrler bilgi için evet lastikçi ile sorunu halletmeye çalışacagım

• Merhaba Arkadaşlar,
    Sorunumu güncelliyorum,

- ix 35 Design Pack aracıma Ön Cam Kamerası (Dashcam) ve Arka Cam Kamerası taktıracağım. Kameraları, power bankları, hafıza kartlarını vs aldım. Acaba bu kameraları Ankara'da nerede ve kaça taktırabilirim en iyi şekilde? Aracın bayisi takmazsa garantisi etkilenir mi?

- Araçta koltuklara 2 adet ekran ve eğlence sistemi takdırmak istiyorum. Araca navigasyonlu ekranlı cihaz takdırmıştım bununla uyumlu ekranlar hangileri olabilir ve nerede kaça takabilirim (Ankara)?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick06ali -- 16 Mart 2016; 14:46:06 >
  • Arkadaşlar hayırlı geceler bugün itibari ile 2013 elite otm makyajlı kasa aldım çok memnunum.Araçta basamak ön arka koruyucu yok servislerde 2 kat para istiyor acaba malzeme farkındanmı pahalı yoksa sadece servis olduğundanmı pahalı bu konuda yardımcı olurmusunuz.Birde bu aksesuarlar garantiyi bozuyormu?

• Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.Ayrıca basamağı dışarıda taktırınca garanti bozulmuyorsa dışarıda yaptırabileceğim iyi yerler varmıdır bildiğiniz.

• Merhaba arkadaşlar, ix35 aracıma (Beyaz) Port bagaj taktırmak istiyorum. Tavan çıtaları var ama ara askı aparatı yok. Ankarada'yım. Ankara'da nerede en uygun fiyata yaptırabilirim, bilgi alabilir miyim acaba?
    Teşekkürler,
  • babamın bir arkadaşı satıyormuş arabasını. ilgilenen olur mu acep?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-ilk-sahibinden-sadece-18.839-km-de-style-plus-apa-full-plusfull-287786239/detay/

fiyatta oynama olur tabii ki, ix35 düşünen varsa tavsiye ederim gerçekten temiz bir makine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 7 Nisan 2016; 18:49:49 >
  • Arkadaşlar merhaba, her ne kadar önceki 3 soruma cevap alamamış olsam da bu sefer bir tavsiye gelebilir ümidiyle yine br şey danışmak istiyorum;
    2015 ix35'in bagaj kapağı orta sert biçimde ittirmeden vurmadan kapanmıyor. Yukarıdan bırakınca hiç kapanmıyor o kadar beklentim yok ama(Örneğin Tucson'a baktım kapağı bırak yumuşak biçimde kendisi kapanıyor) kapağın kapanması için epey sert vurmam gerekiyor ve kapanırken çıkardığı ses de çok kötü.
    Acaba bu araçta mı modelde mi yoksa benim kapatma biçimimde mi sorun var? Başkası da yaşıyor mu bu problemi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: nick06ali

Arkadaşlar merhaba, her ne kadar önceki 3 soruma cevap alamamış olsam da bu sefer bir tavsiye gelebilir ümidiyle yine br şey danışmak istiyorum;
    2015 ix35'in bagaj kapağı orta sert biçimde ittirmeden vurmadan kapanmıyor. Yukarıdan bırakınca hiç kapanmıyor o kadar beklentim yok ama(Örneğin Tucson'a baktım kapağı bırak yumuşak biçimde kendisi kapanıyor) kapağın kapanması için epey sert vurmam gerekiyor ve kapanırken çıkardığı ses de çok kötü.
    Acaba bu araçta mı modelde mi yoksa benim kapatma biçimimde mi sorun var? Başkası da yaşıyor mu bu problemi??

normaldir bagaj kapağı biraz zahmetli kapanıyor. tucsonda demekki bunu çzömüşler.
  • nick06ali N kullanıcısına yanıt
    Önceki sayfada belirttiğim duruma benziyor.

Kapılar, hava yalıtımı çok iyi olduğundan dolayı, araçta başka açık cam yada kapı olmadığında daha sert çekmek gereklidir. Aynı olayı camın birisini yada başka bir kapıyı açarak deneyebilirsiniz. Daha az kuvvetle kapanacaktır.
  • 2014 model elite ix35 le aranızdayım..tüm kullanıcılara selam..sormak istediğim birkaç konu var..aracı eşim kullandığından pek vaktim olmuyor kurcalamak için..

-araçtaki lastik basınç sensörü anormal bir durum olduğunda mı uyarı veriyor ekrana,basıç sensörü varmı yokmu acaba,var diye biliyorum..

- necvox avt 8410 arac multimedia ekraninda gmd elite telefon bluetooth ile baglaniyor fakat rehberi indirme yapinca yada yapamadığından dııt sesi verip sonlanıyor indirme.. hicbirsey gozukmuyor,gm discovery de ayni..samsung note 3 denedik +90 la baslayan numaralari indirip listeledi..varmi bilgisi olan.. necvox icin esse grup firmayı aradım 55 dk telefonda bekle bekle ilk sıradasınız deyip mozart kanki oldum,ne dandik bir firmaymış..

-birde bu multimedia tv anten güçlendirmek mümkünmüdür?

-konsol alt bölümde ki P işaretli iki düğmeden sağdaki park sensölerini aktif ediyor sanırım,bir süre sonra ışığı otomatik sönüyor sanırım..aç kapa nasıl kullanmak gerek bunu..

-bagaj perdesi ses yapıyor heralde bahsedilmiş forumda,özel bir formülü varmı yoksa kendim bir operasyon mu uydurmalıyım..

megane2 sedan aracımı 2011 de almıştım, hala elimde,megane 2 forumunda epey ustalaştık sorunları çözerken,bakalım ix35 te neler olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 15 Nisan 2016; 16:36:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

quote:

Arkadaşlar merhaba, her ne kadar önceki 3 soruma cevap alamamış olsam da bu sefer bir tavsiye gelebilir ümidiyle yine br şey danışmak istiyorum;

normaldir bagaj kapağı biraz zahmetli kapanıyor. tucsonda demekki bunu çzömüşler.

Tucsonda müthiş yapmışlar çok kolay kapanıyor, hafif açık bırakınca bile ses çıkarmadan kitleniyor. ix 35i ayara götürdüm. Yarı yarıya problem düzeldi...ama halen sertlik mevcut, daha iyi olamıyor anlaşılan..

• ix35 ilk müdahelemi yaptım bagaj lambası yanmıyordu aldığım gün farketmiştim..heralde araç multimedia sistemi takan dingolar arka sol stop lamba arkasındaki plastiği (çatlatarak) söküp hat vs geçirdikten sonra 12v elektrik çıkış ve bagaj lamba soketlerini takmamışlar,sallanıp sağa sola vurup ses yapıyordu muhtemelen,bagaj lambası soketini taktım fakat elektrik soketini yerinden sökemeyince takamadım,diğerine sarıp boşta bıraktım,zorlayıpta kırmaktan çekindim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

quote:

Tucsonda müthiş yapmışlar çok kolay kapanıyor, hafif açık bırakınca bile ses çıkarmadan kitleniyor. ix 35i ayara götürdüm. Yarı yarıya problem düzeldi...ama halen sertlik mevcut, daha iyi olamıyor anlaşılan..

evet bagaj oldukça takozmuş..kapatırken döver gibi davranmak gerekiyor..bagaj perdesinin geçme uçlarına yapışkanlı sünger sardım,bakalım seste azalma olacakmı..

• 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.