Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (729. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.374.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracım 29,200 km'de ve 30,000 km bakımı yaklaştı, İstanbul'da hangi servisi önerirsiniz? Beylikdüzü'nde oturuyorum Erdemir iyi midir? Bir de yakınlarda 30,000 km için fiyat alan oldu mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvpekoz

Merhaba,
    Aracım 29,200 km'de ve 30,000 km bakımı yaklaştı, İstanbul'da hangi servisi önerirsiniz? Beylikdüzü'nde oturuyorum Erdemir iyi midir? Bir de yakınlarda 30,000 km için fiyat alan oldu mu acaba?
    AVT AVX 8410 multimedia araç üzerine 2014 yıl sonunda servis takmış,nasıl bir aletse navigasyonu deli etti beni..hedef bul diyorsun rota hesaplıyor sonra mal mal bekliyor hiçbir hareket yok..kullanıcı verilerini fabrika ayarları vs sıfırlama yapıyorum,naviextras tan 2015 son güncellemesini de yaptım aynı..bulunduğum yerle alakasız bir yerde gösteriyor bazen de doğru yerde göstersede hareket ettiğinde yürümüyor konum göstergesi..

hyundai servisi ilgilenir heralde bu takoz aletle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 16 Mayıs 2016; 14:23:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

AVT AVX 8410 multimedia araç üzerine 2014 yıl sonunda servis takmış,nasıl bir aletse navigasyonu deli etti beni..hedef bul diyorsun rota hesaplıyor sonra mal mal bekliyor hiçbir hareket yok..kullanıcı verilerini fabrika ayarları vs sıfırlama yapıyorum,naviextras tan 2015 son güncellemesini de yaptım aynı..bulunduğum yerle alakasız bir yerde gösteriyor bazen de doğru yerde göstersede hareket ettiğinde yürümüyor konum göstergesi..

hyundai servisi ilgilenir heralde bu takoz aletle

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar size bir sorum olacak. Bende yeni 2012 ix35 style plus APA aldım. Bugün kapıları kilitlediğimde bagaj kapısının kilitlenmediğini farkettim. Servis bana çok uzak sanayiye götürdüğümde bana bagaj kilidine elektrik gelmediğini ama kablolarda bir sıkıntı olmadığını beyninden sistemden bir sıkıntı olduğunu söylediler yani hiçbirşeyden anlamıyorlar. Sizce menüden mi bir ayar yapmam lazım ?

• Arkadaşlar elinde ix35 için necvox cihaz olan varsa almak isterim.

• cemalettinkozak C kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile menü ayarı yok.

Kapıları kilitledikten sonra "anahtar" ı araçtan uzakta bir yere koyarak bagaj kapısını kontrol edebilir misiniz.
  • erkoc55 E kullanıcısına yanıt
    necvox için tam uyum sağlamıyor diyorlar direksiyondaki ses kontrollerinde sıkıntı oluyormuş, Hyundai Daiichi kullanıyor bulma şansınız daha yüksek, firmasında 1400 gibi satılıyor ancak elk garantisi bitiyor bayide taktırmaya kalksanız 1800 - 2000 i buluyor hatta 200 tl gibi bir para verip geri görüş kamerasıda bağlatabiliyorsunuz
  • mvpekoz M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    2013 model elite otm apa kullanıyorum, söylediğiniz durumlarda, kapı kolu üzerindeki kilit kumandası anahtarı ile kilitleri açıyorum.
     DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ
    Bu durumda bagaj kilidiniz açılmıyor ise, servise göstermenizi tavsiye ederim.
    Bahsi geçen menü, siz arabayı durdurduğunuzda tüm kilitlerin açılmasını /özellikle çocuk kilidi kullanıyorsanız arka kapıların dışardan açılmasını sağlamak üzere kullanılmaktadır. Aşağıda ayarlar verilmiştir.
    APA normal sürüş modunda devredışıdır. Siz istediğinizde sağa veya sola paralel park yapar. Park etmek istediğiniz yönü siz seçersiniz, araba bunu tespit edemez.
    Otomatik Kapı Kilitleme (varsa)
    • Kapalı: Otomatik kapı kilitleme işlemi devreden çıkacaktır.
    • Hız: Aracın hızı 15 km/sa. değerini aşınca, tüm kapılar otomatik olarak kilitlenir.
    • Vites Kolu: Otomatik vites kolu, P (Park) konumundan R (Geri), N (Nötr) veya D (İleri) konuma takılırsa, tüm kapılar otomatik olarak kilitlenir.
    Otomatik Kapı Kilit Açma(varsa)
    • Kapalı: Otomatik kapı kilit açma işlemi iptal edilecektir.
    • Anahtar Dışarda veya Güç Kapalı: Kontak anahtarı kontaktan çıkarıldığında veya Motor Çalıştırma/Durdurma Düğmesi OFF konumuna ayarlandığında tüm kapıların kilidi otomatik olarak açılır.
    • Otomatik Kapı Kilidi Açma: Sürücü kapısının kilidi açılırsa, tüm kapıların kilidi otomatik olarak açılacaktır.
    • Vites Kolu: Otomatik vites kolu P (Park) konumuna getirilirse, tüm kapıların kilidi otomatik olarak açılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ham-Solo -- 18 Mayıs 2016; 20:04:18 >

• Coşkun Uçar kullanıcısına yanıt
    direksiyon tuşlarında bir sıkıntısı yok bendeki necvoxta fakat aracın direksiyondaki tuş sayısı yeterli olmuyor sanırım .mesela tuşları normal eşleşmiş durumdayken direksiyondaki tuşlardan ekrana dokunmadan bluetooth rehberinde aşağı yukarı listede gezindikten sonra seçmek istiyorsun olmuyor.. rehber yüklemesi de sorunlu..başka bir telefon rehber yüklemek isteyince var olan da siliniyor..

bugün necvox servisine uğrayıp navi sorunu için göstericem cihazı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 19 Mayıs 2016; 12:15:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinguven

Kapıları kilitledikten sonra "anahtar" ı araçtan uzakta bir yere koyarak bagaj kapısını kontrol edebilir misiniz.

evet bundan olması gerek,anahtar cebindeyken kapılar kilitli olsada bagaj açılabilir,tekrar kapatınca hiçbirşey yapmana gerek kalmadan kendi kilitleniyor..hatta düzgün kapatamayıp yerine oturmasada yine kilitleniyor fakat bu defa kilide basarak açılmıyor mecbur kumanda veya kapı kolundan açman gerekiyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersinguven

evet bundan olması gerek,anahtar cebindeyken kapılar kilitli olsada bagaj açılabilir,tekrar kapatınca hiçbirşey yapmana gerek kalmadan kendi kilitleniyor..hatta düzgün kapatamayıp yerine oturmasada yine kilitleniyor fakat bu defa kilide basarak açılmıyor mecbur kumanda veya kapı kolundan açman gerekiyor..

Alıntıları Göster
    yedek sigorta (bıçak tipi) varmı aracın motor veya içerdeki sigorta kutusunda arkadaşlar?varsa hangileri yedek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 22 Mayıs 2016; 20:22:53 >

• Ham-Solo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun Uçar

Hyundai ASSAN ile yaptığımız toplantıda test için LPG takılan araçlarda 50 - 60 bin km sonra özellikle sübap ve sübap yuvalarında sıcaktan dolayı sıkıntı yaşandığını bu nedenle hiç bir LPG firmasına onay vermediklerini ifade ettiler...bu benim şehir içi yakıt tüketimim size fikir vermesi açısından inceleyebilirsiniz...

• Arkadaşlar merhaba;
    Kısmetse 2011 ya da 2012 50-60 bin kmlerde style plus APA almayı düşünüyorum.Şuan ki aracım 2005 Ford Focus CMAX 1,6 16V 100 bg LPGli (BRC)5 yıldır severek kullanıyoruz artık değiştirme vaktinin geldiğini düşünüyoruz fakat günlük kullanıma uygunluğu konusunda bazı düşüncelerimiz var(özellikle formları gezince benim)
    Tek sorum olacak gerçek kullanıcı arkadaşlar cevaplaya bilirse sevinirim

Günlük olarak kullanacağımız için(işe gidiş geliş vs) ekonomi açısından BRC LDİ sıvı sistem LPG düşünüyoruz yüksek km yapıp subap veya subap yatağı ya da başka sorun yaşayan var mı ?(BRC de ısrar etmemin tek şeyi marka takıntımdan değil vialle ya da prins de bulunmayan ikinci benzin pompasının olması aklıma daha çok yattığından, bu arada Atiker de bu işe soyunmuş formlarda gezerken gördüm temmuz sonu yada ağustos da piyasaya süreceğini ve fiyatları yarıya yakın çekeceği bilgisi vardı)

Bu soruyu sormamın tek nedeni aracı aldığımızda uzun yıllar ve kmlerde kullanacak olmamız.(Midyat'a pirince giderken evde ki bulgurdan olmayalım. 2350 euro* 7000 TL LPG + 5000 TL motor arızası verirse toplam da 50.000 km yapıp 12000 TL ödersek LPGnin avantajı kalmaz)

Bir de aklıma gelmişken onuda sormak istiyorum neden sınır hem hyundai tarafında hemde BRC tarafında 50.000 km ?

Soruyu cevaplayacak arkadaş ya da arkadaşlar bu konuda inanın İX35 (TUSCON) ya da Kia Sportage kullanıcılarına ya da almayı planlayanlara çok büyük yardımcı olacaklardır.
    Saygılarımla.

• quote:

Hyundai ASSAN ile yaptığımız toplantıda test için LPG takılan araçlarda 50 - 60 bin km sonra özellikle sübap ve sübap yuvalarında sıcaktan dolayı sıkıntı yaşandığını bu nedenle hiç bir LPG firmasına onay vermediklerini ifade ettiler...bu benim şehir içi yakıt tüketimim size fikir vermesi açısından inceleyebilirsiniz...

Merhaba sayın Çoşkun UÇAR acaba Hyundai ASSAN yetkililerine hiç sorma fırsatı buldunuz mu? test edilen LPG kit olarak sıralı sistem mi yoksa sıvı sistem mi ?Sıvı sistemse hangi markayı test etmişler.LPG konusunda hiç HYUNDAI firmasını sıkıştırma fırsatı yakaladınız mı ya da böyle bir soru sorma fırsatınız var mı?Biliyorum çok şey soruyorum ama bu konu gerçekten kullanıcı ya da almayı düşünenler için çok büyük bir dönüm noktası.Çünkü aracı hafta sonları değil günlük olarak ekonomik şekilde kullanmak istiyor ya da istiyoruz.Cevabınızı şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor.Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz.isik

quote:

Merhaba sayın Çoşkun UÇAR acaba Hyundai ASSAN yetkililerine hiç sorma fırsatı buldunuz mu? test edilen LPG kit olarak sıralı sistem mi yoksa sıvı sistem mi ?Sıvı sistemse hangi markayı test etmişler.LPG konusunda hiç HYUNDAI firmasını sıkıştırma fırsatı yakaladınız mı ya da böyle bir soru sorma fırsatınız var mı?Biliyorum çok şey soruyorum ama bu konu gerçekten kullanıcı ya da almayı düşünenler için çok büyük bir dönüm noktası.Çünkü aracı hafta sonları değil günlük olarak ekonomik şekilde kullanmak istiyor ya da istiyoruz.Cevabınızı şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor.Saygılar.

Alıntıları Göster
    ix 35 sunroof icin uygulanirmi acaba bu ruzgarliklardan?

• quote:

ix 35 sunroof icin uygulanirmi acaba bu ruzgarliklardan?

Alıntıları Göster
    merhab iyi günler. 2.5 senedir İX35 kullanmaktayız. Multimedya sisteminde kullandığımız navigasyon programını değiştirmek istiyoruz. Android değil öncelikle onu söyleyeyim Şöyle bir sorum olacak. şu an mevcut programda şarkı veya video dosyaları da o programla çalışıyor. Mesela İGO 8 navigasyon programı içerisinde böle bi özellik var mı, yoksa sadece navigasyon olarak mı kullanılıyor?

Eğer sadece navigasyon programı olarak kullanılıyorsa önerebileceğiniz bir program var mı ? hem navigasyon hemde multimedya olarak kullanılabileceğimiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_1903_bjk

merhab iyi günler. 2.5 senedir İX35 kullanmaktayız. Multimedya sisteminde kullandığımız navigasyon programını değiştirmek istiyoruz. Android değil öncelikle onu söyleyeyim Şöyle bir sorum olacak. şu an mevcut programda şarkı veya video dosyaları da o programla çalışıyor. Mesela İGO 8 navigasyon programı içerisinde böle bi özellik var mı, yoksa sadece navigasyon olarak mı kullanılıyor?

Eğer sadece navigasyon programı olarak kullanılıyorsa önerebileceğiniz bir program var mı ? hem navigasyon hemde multimedya olarak kullanılabileceğimiz?

Alıntıları Göster
    Aracımdan satarken söktüğüm Motevo navigasyon satılıktır.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-navigasyon-cihazi-hyundai-ix35-icin-motevo-navigasyon-dvd-tv-260216111/detay/

• Hyundai iX35 Bagaj Havuzu (2010 Sonrası)nu Sitemizden Temin Edebilirsiniz.

Soru ve Görüşleriniz için mesaj atabilirsiniz.
    www.halibagajhavuzu.com
    Audi A3 Sportback Halı Bagaj Havuzu (2013 Sonrası) En Uygun Fiyatlarla | Halı Bagaj Havuzu - Bagaj Havuzu
    http://www.halibagajhavuzu.com/hyundai-ix35-suv-bagaj-havuzu-2010-sonrasi--urun268.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Halı Bagaj Havuzu

Hyundai iX35 Bagaj Havuzu (2010 Sonrası)nu Sitemizden Temin Edebilirsiniz.

Soru ve Görüşleriniz için mesaj atabilirsiniz.
    www.halibagajhavuzu.com
    Audi A3 Sportback Halı Bagaj Havuzu (2013 Sonrası) En Uygun Fiyatlarla | Halı Bagaj Havuzu - Bagaj Havuzu
    http://www.halibagajhavuzu.com/hyundai-ix35-suv-bagaj-havuzu-2010-sonrasi--urun268.html

bagaj kapağının içinden bi yerden bir tıkırt tıkırt şeklinde gayet net duyulan bir ses geliyor,sürekli değil,çukurlu yerlerden geçince..plastik bagaj kapağı iç kaplamasını söküp baktım hiçbirşey bulamadım o sesi verecek..geri görüş kamera vs kablolar olabilir sanıyodum..dışarından hyundai logosunun olduğu kısma iki elle bastırır gibi vurunca aynı ses geliyor..neden olabilir acaba..

• quote:

bagaj kapağının içinden bi yerden bir tıkırt tıkırt şeklinde gayet net duyulan bir ses geliyor,sürekli değil,çukurlu yerlerden geçince..plastik bagaj kapağı iç kaplamasını söküp baktım hiçbirşey bulamadım o sesi verecek..geri görüş kamera vs kablolar olabilir sanıyodum..dışarından hyundai logosunun olduğu kısma iki elle bastırır gibi vurunca aynı ses geliyor..neden olabilir acaba..

Merhaba
    O ses, bozuk yollarda Stepne üzerindeki kapaktan geliyor. Bende de vardı, arasına bir battaniye serdim sesten kurtuldum, yapışkanlı sünger ile izolasyon yapabilirsiniz. Ya da serviste de izolasyon yapıyorlar

• 
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.