Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (731. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.374.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atillahan79

iyi akşamlar.bende 2013 model ix35 veya sportage almak istiyorum.fakat tam bir bilgi sahibi değilim.ix 35le alakalı olarak 2013 modellerinin en full hangisidir.ayrıca apa nedir.ve 2013un kasasının hepsi aynımıdır.öneri ve bilgilerinizi bekliyorum teşekkürler.

2013 ün elite olanı diğerlerine göre daha özelliklidir diye biliyorum..apa auto park asistan kendi kendine park etme sistemi..
  • araç üzerindeki necvox gps multimedia cihazı ana merkezine götürdüm,kontrol edip söktüler,serviste kalacak..gps sinyal almıyor port mort bişeyler sorunlu..ayrıca araç her çalıştığında yüksek sesle çalışıyor şikayetimizi de ilettik bakalım sonuç ne olacak..
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır uğruyamıyorum sayfaya Hyundai ASSAN tarafından davet edildiğim iftar yemeğinde Hyundai ASSAN pazarlama genel müdür muavi Ahmet bey tarafından Hyundai ASSAN başkanı Mong Hyun Yoon ile tanıştırılıp facedeki sayfa üyelerimin genel sorunlarıyla ilgili bir toplantı sözü aldım saolsunlar çok ilgilendiler zaten daha önce Tucson ile ilgili bir toplantı yapmıştık sizinde ilave etmek istediğiniz şeyler varsa yazın ileteyim...

sağ başda Hyundai ASSAN başkanı Hong Hyun Yoon sol başda pazarlama genel müdür muavini Ahmet Özyılmaz....

• arkadaşlar 2012 model İX 35 EYLÜL 2012 TRAFİGE ÇIKIŞ 1.6 GDI Style Plus ARACIM VAR 19500 KM EXRA OLARAK CAM KAPATMA AYNA KAPATMA HAVUZ PASPAS VE BAGAJ HAVUZU VAR TÜM BAKIMLARI ZAMANINDA YAPILDI GARANTİSİ DEVAM EDİYOR DAHA ÖNCE 12 YIL OTOMATİK FOCUS KULLANDIM SATIP OTOMATİK ALMAK İSTİYORUM VURUK KAZA BOYA VS YOK TEK KULLANICI SADECE ŞEHİR DIŞINDA KULLANILDI FİYATTA YARDIMCI OLURUMhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-sahibinden-cok-temiz-ix35-en-full-paket-dusuk-km-323738669/detay/

• 55 e kadar x35 bakıyorum 2012 plus satan varsa görüşelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xpowex X kullanıcısına yanıt
    55 e biraz zor bu sayfaya bakabilirsiniz...

https://www.facebook.com/groups/2.elHyundailer/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun Uçar

55 e biraz zor bu sayfaya bakabilirsiniz...

https://www.facebook.com/groups/2.elHyundailer/

Komşum aldı 44 kmde boyasız 54e plus paket, geçen haftada 57ye elite satıldı kaçırdım, 60 üzeri isteyenler cok bekler :)

• Arkadaşlar 2013 model 35 bin km de hatasız style plus apa ya ne kadar verilir 63 den kapı açıldı ama 60 a kadar dusurebilirim sizce makyajsiz ix35 icin fiyat cok mudur.

• Merhaba,
    Bende geçen hafta 2012 elantra prime plus aracımı satıp 2013 makyajlı kasa bir ix35 elit aldım.
    Hyundai den genel olarak okadar memnunumki getz ile başlayan seriyi sırasıyla ix35 e kadar getirdim 😀
    Eminimki bu araçtanda memnun kalacağım.
    Şimdi siz tecrübeli ix35 kullanıcı arkadaşlardan bir kaç konu için yardım bekliyorum.

1. Araçta stepne ve kriko var fakat bijon anahtarını ve çeki demirini bulamadım,elantrada stepne üzerinde strafor içerisinde hepsi mevcuttu fakat bunda strafor bile yok,acaba kayıpmıdır farklı bir yerdemi bu parçalar.

2. Aracın bagajı anahtar üzerindeki bagaj açma tuşu ile açılmıyor,yine elantrada bu tuşa 2 sn basınca bagaj açılıyordu bunda 10 sn bile bassanız herhangi bir haraket olmuyor,dörlüler yanıp sönüyor demekki anahtardan sinyal gidiyor,bu bir arızamıdır yoksa bunu aktive edebileceğimiz bir ayarmı var?

3. Forumu biraz okuduğum kadarı ile bagaj kapağından gelen tıkırtı herkesin ortak sorunu bu sorun için kesin bir çözüm yöntemi bulan arkadaş varmı,varsa çok mutlu olucam çünkü gerçekten çok sinir bozucu bir ses😀

4. Aracı henüz kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu bu nedenle yakıt konusu için emin olamadım ileride rahatsız edermi bilmiyorum ama ederse lpg ile ilgili tavsiyeleriniz çok yardımcı olacak,elantram lpg liydi ve inalılmaz memnundum fakat ix35 gdi motorlu olduğu için lpg ile nekadar uyum sağlar emin bilemedim,riske değermi?

Şimdilik bukadar😀 Yardımcı olursanız mutlu olurum.
    Belki bu soruların cevapları servislerde mevcut diye düşünenler olabilir fakat en doğru ve kesin bilgi tecrübeli kullanıcılarda olduğunu düşünüyorum😉

• ekinciatakan E kullanıcısına yanıt
    5 yildir, adam gibi lpg li araci test edip yazan olmamis maalesef. bu araclarda referans sadece lpg montaji yapan firmalar... lpg taktirip soyle 60-70 bin km sorusuz bindim diye rastlamadim forumda. bende ix35 almayi dusunuyorum ama tam bilgi yok maalesef...

• quote:

Orijinalden alıntı: ekinciatakan

Merhaba,
    Bende geçen hafta 2012 elantra prime plus aracımı satıp 2013 makyajlı kasa bir ix35 elit aldım.
    Hyundai den genel olarak okadar memnunumki getz ile başlayan seriyi sırasıyla ix35 e kadar getirdim 😀
    Şimdi siz tecrübeli ix35 kullanıcı arkadaşlardan bir kaç konu için yardım bekliyorum.

1. Araçta stepne ve kriko var fakat bijon anahtarını ve çeki demirini bulamadım,elantrada stepne üzerinde strafor içerisinde hepsi mevcuttu fakat bunda strafor bile yok,acaba kayıpmıdır farklı bir yerdemi bu parçalar.

2. Aracın bagajı anahtar üzerindeki bagaj açma tuşu ile açılmıyor,yine elantrada bu tuşa 2 sn basınca bagaj açılıyordu bunda 10 sn bile bassanız herhangi bir haraket olmuyor,dörlüler yanıp sönüyor demekki anahtardan sinyal gidiyor,bu bir arızamıdır yoksa bunu aktive edebileceğimiz bir ayarmı var?

3. Forumu biraz okuduğum kadarı ile bagaj kapağından gelen tıkırtı herkesin ortak sorunu bu sorun için kesin bir çözüm yöntemi bulan arkadaş varmı,varsa çok mutlu olucam çünkü gerçekten çok sinir bozucu bir ses😀

4. Aracı henüz kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu bu nedenle yakıt konusu için emin olamadım ileride rahatsız edermi bilmiyorum ama ederse lpg ile ilgili tavsiyeleriniz çok yardımcı olacak,elantram lpg liydi ve inalılmaz memnundum fakat ix35 gdi motorlu olduğu için lpg ile nekadar uyum sağlar emin bilemedim,riske değermi?

Belki bu soruların cevapları servislerde mevcut diye düşünenler olabilir fakat en doğru ve kesin bilgi tecrübeli kullanıcılarda olduğunu düşünüyorum😉

Aracınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Bildiğim kadarı ile;

1- Bu araçlarda çeki demiri yoktur. Bijon anahtarı mevcuttur. Önceki sahibi ile görüşme imkanınız varsa sorabilir misiniz.
    2- Anahtar üzerindeki bagaj tuşuna 2 saniye basılı tutarsanız bagajın sadece kilidi açılır. Yani anahtar araçtan uzakta olursa bagajı başka biri açabilir.
    3- Benim araçta ses, sağ arka koltuğun kilit bağlantı noktasından geliyor. 3 kez servise gitmeme rağmen çözülemedi. Ben de artık alıştım. Çok umursamıyorum. Diğer sıfır araçlarda olan (üst sınıf dahil) trim seslerini araştırırsanız bizim araçtakinin normal olduğunu görürsünüz.
    4- Aracın motoru sıvı LPG sistemleri ile daha uyumlu diye biliyorum. Karma sistemlerde sibop bozulması daha kısa sürede oluyor. Toplam yapacağınız mesafeye göre hesap yapabilirsiniz.
    Sıvı sistemler için (6.500 TL) amorti süresi güncel akaryakıt fiyatlarına göre (benzin 4,40 TL, otogaz 2,00 TL) yaklaşık 40.000 km'dir. (Ruhsata işletme muaneye vs. dahil 7.000 TL)
    Ben hesabımı yaptım ve benzin ile kullanmaya devam ediyorum. Benzinli diye kullanmaktan kaçınmıyorum. Gerektiği zaman aracı kullanıyorum. Aracım şu an 53.000 km'de. Nasip olursa gelecek yıl sonunda aracımı satacağım. Tahminen 5 yılda toplam 75.000 km yapmış olacağım.

• Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.😊

• quote:

Merhaba,

Bagaj kapağından gelen ses için çözümü bugün buldum😄
    Bagaj kapağını kilit mekanizmasının karşılığına gelen yerin iki yanına mobilyaların ayaklarına yapıştırılan keçelerden yapıştırınca sesden eser kalmıyor,şuanda bagajdan tık ses yok👍

• Merhaba herkese

2013 model hyundai ix35 aracımı satıyorum.

1.6 motor manüel vites LOVATO marka LPG li.
    117bin km de.
    Beyaz renk. Style plus paket.
    Kazasız - değişensiz. Sadece depo kapağının üstünde sürtmeden dolayı 1-2 karış lokal boya var.

Fiyat olarak son 60 bin tl istiyorum.

• quote:

Merhaba,

Tekrar merhaba,kendi sorularıma bir yanıt daha ben vereyim:)
    LPG konusunda bende biraz araştırma yaptım fakat ne olumlu nede olumsuz bir bilgiye ulaşamadım ve diğer araçlarıma LPG montajı yapan servise gittim oraya fikir danıştım,aldığım bilgiye göre atiker atikfast diye sadece GDİ-FSİ-TSİ motorlara uyumlu karma bir sistem varmış 1000 devir altı yani rölantide benzin yakıyor 1000 devir üzerinde 4000 devire kadar sadece LPG yakıyormuş,4000 devir üzerinde lpg ye %5 oranında benzin ekleyip motora takviye yapıyormuş,kit fiyatı 2000 TL dedi bende taktırdım.
    İlk izlenim performans açısından hiç kayıp yok gayet güzel gidiyor,ekonomik kısmınıda artık kullanıp göreceğim sonucunu,takan usta memnun kalacağım konusunda ısrarlı,biraz kullandıktan sonra buradan deneyimlerimi paylaşırım.

• Selamlar;

Bir sorum olacak. 2012 ix35 sahibiyim. Sürücü kapısındaki merkezi cam kilitleme tuşu yerinden çıktı.Tuşun Altındaki parçalar kırılmış gözüküyor fakat yatakğında herhangi bir problem yok. Çıkma tuş bulabilirmiyiz? Parça set olarakmı satılıyor acaba?
  • ekinciatakan E kullanıcısına yanıt
    hold tuşuna 2 sn bastıgınızda dörtlü flasörler yandıgında bagaj kapagı açılmış demektir ... sıkıntı yok yani bence ... sadece anahtarla gitmeden artık bagaj kapagını aynı şekilde açabilirsiniz demek oluyor bagaj açmak demek yani tık diye kilitten çıkmıyor hold tuşuna bastıgımızda ....

bagaj kapagından gelen sesin sorumlusu büyük oranda arka plakalık ona bir bakın ... bagaj tutucu plastiklerinin de boyunu çevirerek ayarlayabiliyorsunuz daha yüksek bir konuma getirebilirsiniz şayet boşluk varsa kaybolacaktır ...

lpg ile sıralı yada sıvı kullanan ve memnun olan pek çok kullanıcı mevcut .. her nimetin bir külfeti olabilecektir tabiki dikkatli karar vermekte gerekiyor :))

iyi günlerde kullanın ...
  • 2615 km istanbul-bursa-eskişehir-antalya-marmaris-fethiye-denizli-izmir-çanakkale-istanbul turu 820 tl yakıt..klima da kullanıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 6 Eylül 2016; 11:30:18 >
  • 2013 otomatik vites x35 elite 22 kmde gümüş renk kapora verildi perşembe günü geliyor..

• Merhaba
    Ortadaki navigasyon ekranını kapatma şansımız var mı? Gece insanın gözünü alıyor
    Bir de navigasyonu servis güncelliyor mu acaba? Yeni yolları göstermiyor,bazen sapıtıyor aynı yerde döndürüp dolaştırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvpekoz -- 7 Eylül 2016; 9:31:55 >
  • 
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.