Bildirim
DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (741. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Merhaba arkadaşlar.
Havuzlu paspas ve bagaj havuzu için önerebileceğiniz marka vs. var mı? Çok sayfa olduğu için tamamını okuyamadım kusura bakmayın...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni Kona geliyor. Nissan Juke a rakip gibi...
hyundai kona... -
Belki sonradan işine yarayan birisi çıkar diye yazıyorum. Bosse marka bagaj havuzu ve 3d havuzlu paspas aldım. Uyum konusunda ve koku konusunda bir sorun yaşamadım. Tavsiye edebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: omermesud
Merhaba arkadaşlar.
Havuzlu paspas ve bagaj havuzu için önerebileceğiniz marka vs. var mı? Çok sayfa olduğu için tamamını okuyamadım kusura bakmayın...
Herkese merhaba;
Elantra kullanıcısıyım ve ix35'e geçiş yapmayı düşünüyorum.
Ancak ikinci elde hangi yılın hangi paketlerinde hangi donanım/aksesuarlar var, bunlarla ilgili detaylı bir tablo bulamadım.
Örneğin, tüm yılların paketlerinde, otomatik viteslerinde hız sabitleyici var mı diye baktım ancak detaya ulaşamadım. Bazı paketlerde var, bazılarında yok sanırım.
Özellikleri derli toplu görebileceğimiz bir link var mı acaba? -
Link bilmiyorum ama ix35 otomatik 1.6larda hız sabitleyici yok, 2.0 dizel versiyonlarında var. -
Öncelikle merhabalar klüp üyeleri.
2.0 dizel versiyonlarına bakmaktayım şuan mondeo 2.0tdci dan geçiş yapmayı düşünmekteyim.Kronik bir problemi varmıdır kaç km lerde ve ne kadar fiyatlara almalıyım fikir ve görüşlerinizi merak etmekteyim, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. -
Arkadaşlar merhaba 2013 model dün ix35 aldım
sizlere 2 sorum var , sürücü kısmındaki camlar hariç diğerlerinde otomatik indirilebiliyor ama cam kaldırmayı sadece sürücü tarafındaki tuşlarla yapılabiliyor sorun ne olabilir
2- araba kapıları otomatikmen kilitleniyor sonra birisi inmek istediğinde bu kilidi açmak mı gerek anlamadım
arabam style paket
birde mümkünse demir yanlardaki ayaklık ve ön koruma alma imkanım olabilir ne kadara nereden temin edebiliriz
iyi günler dilerim -
Arkadaşlar Merhaba,
2013 Model ix35 aracımda radyo ekranındaki saat sadece radyo turkuvaz kanalında doğru gösteriyor. Diğer radyo kanallarında hep yanlış gösteriyor. Nasıl sabitleyebiliriz acaba? -
2013 öncesi makyajsız versiyon 1.6'larda hız sabitleyici var... 2013'teki makyajla birlikte 1.6 motordan hız sabitleyiciyi kaldırdı hyundai.. -
mitsubishi asx öneririm ben eski bir ix35 kullanıcısı olarak..quote:
Orijinalden alıntı: sadrainman
merhaba arkadaşlar qasqai bakarken ix35 dikkatimi çekti 2015 model lpgli garantili 60 binde 84 bin liraya bırakıyorlar otomatik sizce fiyatı uygun mudur bütcem 80 ve bi tık üstü en fazla 84 öneriniz nedir .alma şunu al yada al şu sebepten diye fikirlerinizi mutlaka bekliyorum -
ix35 uzerindeki necvox 8410 lanet olasi multimedya navigasyon cihazi sd card application hatasi ile mavi beyaz yazili ekranda kaliyor,birkac gundur recalibrasyon ekraninda aciliyordu simdide sd card sorunu..acaba sağ ust kosede yuvadaki navigasyon yazilimi olan sd card mi sorun yapiyor,cikarip yeni sd card a naviextras taki yedekleme yi mi kursam..
Herkese selam. 2012 ix35 aracimi yeni aldim. aracimin yaz lastikleri biraz zayif. Yenilerini almam gerekecek. Hangi ölcü ve ozelliklerde lastik almaliyim. Fiyat/performans olarak tavsiyelerinizi bekliyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2012 style plus ve sonraki elite modellerde hiz sabitleyici dışında her sey var.
Telefonu arabaya blutooth tan gorduremedim. Cok ugrastim ama basaramadim. Nerede hata yapıyor olabilirim deneyimlerinizi paylasmak istermisiniz?
telefonun gorunur mod da ise gormesi gerek.
Ben de suv araştırma aşamasındayım da , neden asx açar mısınız biraz ? -
paketleri hakkında bilginiz var mı acaba ? fotoğraflarına baktım da asx in iç tasarımı görsellik olarak biraz içimi darladı . Gerçeğini görmedim henüz ama iç malzeme konusunda tasarım fena değil ama dediğiniz gibi malzeme kalitesi pek iyi değil .
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X