Şimdi Ara

>>((DH İSKENDERUNLULAR))>>>3 kişi OLduk... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: YanYatmışKasa

beyler iskenderun tosçelik fen lisesi nasıldır bu gidişle orayı kazancam gibi duruyo

Şehir merkezinden bayağı uzak. Ama karıştırmıyorsam spor sahası falan iyi gibiydi.

Bu arada Arsuz falan boş. İskenderun'un da birtek sahili var. O da toplasan bi'kaç km. Sıkıyor nedense bu şehir beni. Yatay olsaydı dooğru Adana'ya ama nerde bu vizelerle...

Bu arada şehir trafiği tam bir rezalet. Adana'dan sonra sanki İstanbul'a gelmiş gibi oldum. Hatta o kadar ki kırmızıda durduğum için kaza yapmıştım daha ilk hafta daha doğrusu arkadaki sağolsun. Berbat bir trafik ve berbat şoförler var. Park desen ayrı bir çile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 29 Mayıs 2011; 20:04:57 >

• 4 yıldır iskenderundayım ben de ama eylül de İzmir'e taşınıyorum
  • quote:

beyler iskenderun tosçelik fen lisesi nasıldır bu gidişle orayı kazancam gibi duruyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

quote:

Şehir merkezinden bayağı uzak. Ama karıştırmıyorsam spor sahası falan iyi gibiydi.

Bu arada Arsuz falan boş. İskenderun'un da birtek sahili var. O da toplasan bi'kaç km. Sıkıyor nedense bu şehir beni. Yatay olsaydı dooğru Adana'ya ama nerde bu vizelerle...

Bu arada şehir trafiği tam bir rezalet. Adana'dan sonra sanki İstanbul'a gelmiş gibi oldum. Hatta o kadar ki kırmızıda durduğum için kaza yapmıştım daha ilk hafta daha doğrusu arkadaki sağolsun. Berbat bir trafik ve berbat şoförler var. Park desen ayrı bir çile.

Nasıl arsuz boş yahu yazın hiç uğramadın galibe arsuza eğlence hayatı orda döner yaz sezonu malum iskenderun eğlence hayatını kaldıramadı ve yasak geldi maalesef

öğlen yediğim döner sonrası künefe akşamda sahilde 2 efes içmek bile iskenderunda yaşamak için yeterli nedenler arasındadır ama yaz sıcağı çekilir gibi değil arkadaş

onun dışında içine kapanık kendi yağıyla kavrulan cins ama sıcak kanlı insanları bulunan dağı denizi bir sunan güzel memlekettir vesselam ama öğrenciler için değildir orada okunmaz senede bir kaç defa ziyaret edilesidir ötesi bünyeyi üzer

• quote:

Orijinalden alıntı: lexx_10

quote:

Orijinalden alıntı: South Park

Vay kardeşlerim benim,yazın beni.
    İsklenderun/Fener Caddesi.

Topraklarım buradaymış

fenerin neresinden ?

Hürriyet Mahallesi
  • iskenderun asosyal bi şehir tosçelik fen lisesi ise dagın eteginde boş bi arazide
  • Baslıgı hataylılar dıye dEgıstırsen daha cok katılım olur ben kırıkhanlıyım ama yaZ
  • Arada Arsuza gelirim saylanır mı?
  • quote:

quote:

quote:

Topraklarım buradaymış

fenerin neresinden ?

Hürriyet Mahallesi

bi akrabamba hürriyette oturuyo hangi sokak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthsrt

yaz kanka iskenderun modern ewler :))

cihan sitesi mi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Topraklarım buradaymış

fenerin neresinden ?

Hürriyet Mahallesi

bi akrabamba hürriyette oturuyo hangi sokak ?

39.

Hadi apartman sorun

• Bende Akbağlarda oturuyorum.yunus emre mah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelfree -- 22 Haziran 2011; 15:54:25 >
  • hemşehrilerim
  • beyler bi ss koysanız belki birbirini tanıyan çıkar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.