Şimdi Ara

DH İzmir Xbox 360 Kullanıcıları Grubu [GÜNCEL] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
15.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet.bascetin

E tabiki istersen şimdi de orjinal oyna ama orjinal oynamanın tek mantığı Live'dan faydalanmaktır sorunsuz bir şekilde ama konsol banlandığı zaman Live'a giremezsin konsol banlıyken de zaten orjinal oyun kullanmak saçmalık olur.

Şimdide ben anlamadım Yani diyelim ki konsol banlanmadı bu ban dalgasında. Ben orjinale geçip hiç ban yemeden sorunsuzca oynayabilirim değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilkan

quote:

E tabiki istersen şimdi de orjinal oyna ama orjinal oynamanın tek mantığı Live'dan faydalanmaktır sorunsuz bir şekilde ama konsol banlandığı zaman Live'a giremezsin konsol banlıyken de zaten orjinal oyun kullanmak saçmalık olur.

Şimdide ben anlamadım Yani diyelim ki konsol banlanmadı bu ban dalgasında. Ben orjinale geçip hiç ban yemeden sorunsuzca oynayabilirim değil mi ?

Vallahi onu tam bilmiyorum konu olarak açarsan daha iyi olur şimdi update yapınca fw gidiyor ama fw konsolda artık bırakıyor mu bilmiyorum dostum

• quote:

quote:

quote:

Vallahi onu tam bilmiyorum konu olarak açarsan daha iyi olur şimdi update yapınca fw gidiyor ama fw konsolda artık bırakıyor mu bilmiyorum dostum

Tamam o zaman. Onu biraz araştırayım. Teşekkürler.
    Bir sorumda ben ioffer.com diye bir site buldum. 20.000 points'i 42$ diyor. Hemde hemen al fiyatı sizce bu doğru mudur ? Yoksa bizle dalgamı geçiyorlar ?

• merhabalar onceden 2008 uretim xbox vardi arcade ama simdi ntsc xbox 4gb olandan aldim bu makinaya fw cikti mi acaba?2010 kasim uretim galiba?
  • üretim çok önemli değil dashboard update modeli alsım.
  • Merhaba herkeze bende xbox 360 ımı 1 hafta önce aldım benide listeye ekleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulburner

Merhaba herkeze bende xbox 360 ımı 1 hafta önce aldım benide listeye ekleyebilirsiniz

Orjinalci misin ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soulburner

Merhaba herkeze bende xbox 360 ımı 1 hafta önce aldım benide listeye ekleyebilirsiniz

Orjinalci misin ?

Hayır fw li versiyonlardanım :D Şimdi konsol yeni bikaç oyun la idare demem :( ama elimde ki çektiğim eski misoal gears of war 2 halo 3 gibi oyunları bitirdikten sonra fw yi sildirip orj. a dönecem..Tabi bu süreç te live hiç bağlanmıycam :D
  • FW'li Elite kullanıyorum + Kinect.. Üçyolda ikamet ediyorum..
  • Konu sahibi Gears of War 2 satıldı listeden silersen sevinirim.

Bioshock 2 için takas ve satışa devam. Ayrıca Forza 3 arıyorum bilginize..
  • Beyler etkinlikler düzenliyomusunuz bi kulübüm var ama hiç bi işe yaramıyor yani hiç bi faydasını görmedim arada toplanıyosanız gelebilirim ha bende izmirdenim bu arada tabiki
  • orjinalci misin hocam?
  • Liveda takılan izmir'li arkadaşlarım Fifa, Battlefield, Pes vs tarzda oyunlar oynuyorum ekleyebilirsiniz hem oynarız hem muhabbet ederiz.Listede adım var zaten GT : EmreTR .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_23

Beyler etkinlikler düzenliyomusunuz bi kulübüm var ama hiç bi işe yaramıyor yani hiç bi faydasını görmedim arada toplanıyosanız gelebilirim ha bende izmirdenim bu arada tabiki

Etkinlik olayı aslında iyi fikir grub 40 kişi oldu. Yakında hafta sonları etkinlikler düzenleriz. Fotoraflar falan çeker koyarz buraya Ne bileyim 1. olana bir şey veririz

• quote:

quote:

Beyler etkinlikler düzenliyomusunuz bi kulübüm var ama hiç bi işe yaramıyor yani hiç bi faydasını görmedim arada toplanıyosanız gelebilirim ha bende izmirdenim bu arada tabiki

Etkinlik olayı aslında iyi fikir grub 40 kişi oldu. Yakında hafta sonları etkinlikler düzenleriz. Fotoraflar falan çeker koyarz buraya Ne bileyim 1. olana bir şey veririz

Aynen televizyon almama az kaldı 32 ekran tv de oynuyorum oyunlara yazık etmemek içinde sürekli multi takılıyorum tv alınca birsürü çerezde geliyo

• çarşamba en geç perşembe bende aranızdayım (kargo artık ne zaman getirirse). izmir/karşıyaka'dan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. pardon karıştırdım.

orjinalci :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pxsel -- 12 Eylül 2011; 20:22:37 >
  • orjinal kullanıyorum belirtmemişim daha önce pardon, yanlış yerde yazıyor adım
    ReleasedateTBA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pxsel

çarşamba en geç perşembe bende aranızdayım (kargo artık ne zaman getirirse). izmir/karşıyaka'dan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. pardon karıştırdım.

Maça geliyomusun?
  • quote:

çarşamba en geç perşembe bende aranızdayım (kargo artık ne zaman getirirse). izmir/karşıyaka'dan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. pardon karıştırdım.

Ekliyorum seni hocam
  • quote:

quote:

Maça geliyomusun?

dükkandan çıkabilirsem gitmeyi isterim ama haftasonu çok yoğun oluyor.

edit : bende orjinal kullanıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pxsel -- 12 Eylül 2011; 23:55:40 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.