Şimdi Ara

DH İzmir Xbox 360 Kullanıcıları Grubu [GÜNCEL] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
15.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: apeksss

quote:

Orijinalden alıntı: 89serkank

Arkadaşlar sanalpazarda gezerken bunu gördüm.Bu fiyata fifa 2012 nasıl oluyor acaba?Bunu alırsam fw li olmayan yeni alacağım xboxda multiplayer oynayabilecekmiyim?

Link

bu pc için kopya bir oyun, bu kadar ucuza orjinal xbox oyunu olmaz zaten

Alıntıları Göster
    Silinmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyLeshRaC -- 31 Ocak 2012; 12:00:38 >

• bunlar kopya oyunlar, forumda kopya oyun, fw bu tarz şeyleri konuşmak yasaktır, bilgin olsun

konsolun orjinal olduğu için bu ilanlara bakıp aldanma derim, kutulu resim koymuş adamlar, alışveriş yapmadan öncede satıcı ile mesajlaşmakta fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Arkadaşlar bugün çarşıya çıkıcam.4 GB alıcam,250 GB ile arasında bir fark olmaz değilmi ?

sadece harddisk kapasitesi farkı var, 250gb ta oyunları harddisk e yüklersin, dvd sesi olmaz, örnek olarak bf3 ve forza4 ün yüklenmesi gereken içerikleri var, 250 gb alırsan rahat rahat oyunları hdd ye yükleyip oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeksss

quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Arkadaşlar bugün çarşıya çıkıcam.4 GB alıcam,250 GB ile arasında bir fark olmaz değilmi ?

sadece harddisk kapasitesi farkı var, 250gb ta oyunları harddisk e yüklersin, dvd sesi olmaz, örnek olarak bf3 ve forza4 ün yüklenmesi gereken içerikleri var, 250 gb alırsan rahat rahat oyunları hdd ye yükleyip oynarsın

Anladım dostum,teşekkürler.
  • beyler izmirde olup, arşivlik oyun değişmek isteyen olursa pm atabilir mi?
  • Arkadaşlar Bu hafta xbox ımı alıyorumda.Yanına bir kaç oyun almak istiyorum.Futbol için Fifa 2012,1 araba yarışı oyunu genelde forza 4 deniyor birde savaş oyunu(Batman,Battlefield,Assasins,gears of war,modern warfare 3 vs...) almayı düşünüyorumda tavsiyelerini nelerdir acaba?
  • alan wake i oynamadan xbox aldım denemez ben de bir sürü oyun vqr yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunshines35

alan wake i oynamadan xbox aldım denemez ben de bir sürü oyun vqr yardımcı olurum.

Gerilime fazla dayanamadığım için oynamadım
  • benide ekler misiniz? bayraklı

Gamertag: kucukkilic
  • Ekle dostum.
    İzmir-Karşıyaka.

Orjinal değilim.

Gamertag:Engelmacher

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63B0840C9 -- 5 Şubat 2012; 14:25:57 >
  • Çok acil alınık BATMAN ARKHAM CITY COLLECTOR'S EDITION.Elinde olup takaslamak ya da satmak isteyen arkadaşlar pm atabilirler
  • Merhabalar,
    Ekleyebilirseniz sevinirim.
    İzmir - Karşıyaka
    Gamertag : StuffierTiger36

teşekkürler.
  • merhaba arkadaslar yarın aksam izmir e gelecegim elden oyun takası yapmak isterseniz takaslık oyunlarım sunlar yarın oglene kadar bana belirtrseniz yanımda getirebilirim o oyunu

1)Prince of Persia:The Forgotten Sands (PAL, kutulu, kitapcıklı ve sorunsuz)

2)Just Cause 2 (PAL, kutulu, kitapcıklı ve sorunsuz)

3)Duke Nukem Forever (Pal - Kutulu - Kitapcıksız)(Promo) Online da oynanabilirsiniz.

4)Captain America (Pal - Kutulu - Kitapcıksız)(Promo)

5)Red Faction Armageddon (Pal - Kutulu - Kitapcıksız)(Promo) Online da oynanabilirsiniz.

6)MotoGp 10/11 (Pal - Kutulu - Kitapcıksız)(Promo) Online da oynanabilirsiniz.

7)Fifa 10 (kutulu, kitapcıklı ve sorunsuz)

8)Euro 2008 (kutulu, kitapcıklı ama sanırım cd kutusunun dısındaki cover yok)

9)UNO oyunu için Download kodu

takas teklflerine acıgım..
  • beni de ekleyin :D

Gamertag: Tooogyyy
  • Oyun takası dusunen arkadaslar varsa elimde james bond blood stone var. Bad company 2 yada modern warfare 2 elinde olan varsa takas tekliflerine açığım.

Gamertag: arizaliadam
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.