Şimdi Ara

DH İzmir Xbox 360 Kullanıcıları Grubu [GÜNCEL] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
15.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MonsterHungry

arkadaşlar xbox um e79 hatası verdi.nerede tamir ettirebilirim?

Dostum xbox'ın hard diskini tekrar çıkartıp takar mısın bir,olmazsa söyle...
  • quote:

arkadaşlar xbox um e79 hatası verdi.nerede tamir ettirebilirim?

E79:Hard disk hatası hardisk ile ilgili bir probleminiz olabilir. Xbox 360 ınızı harddisk olmadan çalıştırmayı deneyin.

Diyor
  • hdd yok makinede.
  • quote:

hdd yok makinede.

Xbox.com da hataları daha ayrıntılı veriyor. İngilizcen varsa oraya bak o zaman
  • bu konu bir türlü güncel kalamıyor hep geride kalıyor hergün birileri girip bişeyler paylaşmıyor geride kalmış öbür konular gibi atilkan bişeyler yapman lazım
  • quote:

hdd yok makinede.

O zaman aleti firmware ile kullanıyorsun DVD sorunudur E79 aynı zamanda DVD-ROM'unda sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

bu konu bir türlü güncel kalamıyor hep geride kalıyor hergün birileri girip bişeyler paylaşmıyor geride kalmış öbür konular gibi atilkan bişeyler yapman lazım

Ne yapayım hocam Önerilerinizi bekliyorum
  • Takaslık orjinal xbox 360 oyunlarım :

-GEARS OF WAR 3 (Sıfır-Ambalajında)

-FIFA 2012 (Online kodu kullanıldı)

-GEARS OF WAR LIMITED EDITION

-GEARS OF WAR

Oyunlar orjinal kutularında ve kitapçıklıdır.Takasta düşündüğüm oyunlar:

-BATMAN ARKHAM CITY

-BATMAN ARKHAM CITY COLLECTOR'S EDITION
  • Konuyu güncel tutalımda aranıza inş bende katılıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Konuyu güncel tutalımda aranıza inş bende katılıcam

Hocam bi benim yazı yazmamlada olmuyor maalesef. Etkinlik yapmaya kalktık herkese mesaj attım oyun ücretsiz live'dan indiriliyordu her bölgeden. Gruptaki herkese mesaj attım 3-5 kişi bana geri döndü 2 kişi katıldı . Artık bende umursamıyorum açıkcası
  • Merhaba arkadaslar..izmir balcova danim bende..adim gokhan,yas 40..orjinal cihaz kullaniyorum..en yeni oyunlar olarak oynadiklarim gears 3 cod mw3 ve rage var..ama benim en cok istedigim gears 3 te kendi aramizda lagsiz ortamda tdm,wingman filan oynamak,eglenmek..geow 3 seven arkadaslar ekleyebilirler..
    Gamertag: BJKICET GOKHAN
  • orijinalciyim live nick im hayvanadam
  • Merhaba arkadaşlar. İzmir-Bornova'dan yazıyorum ben de. Elimde takas için vereceğim oyunlarin listesi.Hepsi orjinal,çiziksiz ve PAL'dır.

red dead redemption
    call of duty 2
    army of two
    fuel
    Lost Odyssey
    singulartiy
    Guitar Hero :Green Day Rock Band
    BioShock 2
    Modern Warfare 2

Takas için aradıklarım ise:

Modern Warfare 3
    PES 2012
    FIFA 12
    Tekken 6

Elinizde split screen oynanabilecek savaş,dövüş,yarış gibi önerdiğiniz oyunlar var ise paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitebuster -- 9 Ocak 2012; 15:08:13 >
  • Merhabalar arkadaşlar yaş:30 Fanatik gears`ciyim .Her akşam gears of war3 oynuyorum.Eklerseniz oynarız yalnız iyi oynayanlar eklesin .Not:Yalnış anlamayın hep acemilerle oynadım şöyle iyi oynayan türkler görmek istiyorum artık.
    GT:oITheSaDRaZaMIo
  • izmirde nerde sıfır xbox 360 bulabilirim fiyat ne kadardır
  • Orjinal kullanıcıyım
    Gamertagım Egegokturk
    Gaziemirdeyim
    Şuan sadece saints row the third var bu hafta bf3,skyrim,acr ve haftayada gears of war 3 alacagım
  • konu içler acısı bir hal almış yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

konu içler acısı bir hal almış yahu.

Artık girmiyorum bile konuya. Önemseyen kimse yok grubu.
  • yani bence bu şekilde şehir şehir grup biraz sıkıntılı. DH Xbox360 Kullanıcılar tek konu altında toplansa daha iyi olur.
  • arkadaslar merhaba.
    cumartesi gunu gunu Xbox 360 aldim 250 gb ,fable 3 limited editionmus icinde de fable3 diye bir oyun cikti, nasil bir oyunsa beni xbox dan soguttu .
    birde yaninda StreetFighter4 aldim. sansima bakarmisiniz! arkadaslar jelatinli, magazadan alinmis sifir oyunun icinden cd cikmadi kafayi yedim arkadaslar.
    neyse bugun oyunu deyisecekler bakalim, bende daha onceden hediye olarak gelmis bir xbox 360 kolu var Pc de kullaniyordum onu, orjinal microsoft. bunu xbox da ikici kol olarak calistiramadim normalde calismasi gerekmiyormu ?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.