Şimdi Ara

DH İzmir Xbox 360 Kullanıcıları Grubu [GÜNCEL] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
15.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu çok güzel ama aktivite sıkıntısı var. Bunda da en büyük etken; herkes de aynı oyunun olmaması ve ya herkesin gold üyeliğinin olmaması yada her ikisi birden. Bu yüzden aktivite yapılamıyor. Öyle olunca paylaşım da olmuyor.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fubo

arkadaslar merhaba.
    cumartesi gunu gunu Xbox 360 aldim 250 gb ,fable 3 limited editionmus icinde de fable3 diye bir oyun cikti, nasil bir oyunsa beni xbox dan soguttu .
    birde yaninda StreetFighter4 aldim. sansima bakarmisiniz! arkadaslar jelatinli, magazadan alinmis sifir oyunun icinden cd cikmadi kafayi yedim arkadaslar.
    neyse bugun oyunu deyisecekler bakalim, bende daha onceden hediye olarak gelmis bir xbox 360 kolu var Pc de kullaniyordum onu, orjinal microsoft. bunu xbox da ikici kol olarak calistiramadim normalde calismasi gerekmiyormu ?

Gamepad i açtıktan sonra önünde ki küçük düğmeye bas sonra da xbox ın memory card girişlerinin yanında ki küçük bir düğme var bide oraya bas. Bu işlem Gamepad i tanıtmak için, bilmem yaptın mı?

• herkeze slm. media mark'tan xbox 360 kinct almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım 4gb mi 250 gb mi,hangisini alsam yada diğer başak bi secenek varmı plz acil yardım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: capriccio

herkeze slm. media mark'tan xbox 360 kinct almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım 4gb mi 250 gb mi,hangisini alsam yada diğer başak bi secenek varmı plz acil yardım :)

250 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: capriccio

herkeze slm. media mark'tan xbox 360 kinct almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım 4gb mi 250 gb mi,hangisini alsam yada diğer başak bi secenek varmı plz acil yardım :)

250Gb
  • tşkler ::)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay baykal

Konu çok güzel ama aktivite sıkıntısı var. Bunda da en büyük etken; herkes de aynı oyunun olmaması ve ya herkesin gold üyeliğinin olmaması yada her ikisi birden. Bu yüzden aktivite yapılamıyor. Öyle olunca paylaşım da olmuyor.....

Hocam liveda herkese açık bedava ve eğlenceli bir oyun olan Doritos Crash Course etkinliğine bile 3 kişi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilkan

quote:

Konu çok güzel ama aktivite sıkıntısı var. Bunda da en büyük etken; herkes de aynı oyunun olmaması ve ya herkesin gold üyeliğinin olmaması yada her ikisi birden. Bu yüzden aktivite yapılamıyor. Öyle olunca paylaşım da olmuyor.....

Hocam liveda herkese açık bedava ve eğlenceli bir oyun olan Doritos Crash Course etkinliğine bile 3 kişi geldi.

Biliyorum dostum konuşmuştuk, Gold um olmadığı için bende katılamamıştım. Ama kendi adıma şunu söyleyim; en kısa zamanda bir gold üyelik almayı düşünüyorum. O zaman cemate bi adam daha katılmış olur

• Hafta ici yaparız bisiler
  • quote:

quote:

quote:

Biliyorum dostum konuşmuştuk, Gold um olmadığı için bende katılamamıştım. Ama kendi adıma şunu söyleyim; en kısa zamanda bir gold üyelik almayı düşünüyorum. O zaman cemate bi adam daha katılmış olur

Hocam alcağın sana bana söyle rewardda Refer a frindden şey yollayım sana sne üye olunca bana puan gelsin (:

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam alcağın sana bana söyle rewardda Refer a frindden şey yollayım sana sne üye olunca bana puan gelsin (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 18 Ocak 2012; 17:28:17 >

• Merhaba herkese,

Elinde takaslik yada satılık oyun olan var mı? Bu mesaj altında belirtirse sevinirim. Faydalanmak isteyen başka kisilerde olabilir.
  • arkadaslar elinde gears of war 1 olan varsa müsteri olmak istiyorum.
    aslında izmir içi satılık ve takaslık oyun grubu acsak iyi olacak...
  • Takaslık orjinal xbox 360 oyunlarım :

-FIFA 2012 (Online kodu kullanıldı)

-SPLINTER CELL CONVICTION

-GEARS OF WAR LIMITED EDITION

-STREET FIGHTER 4

Oyunlar orjinal kutularında,kitapçıklı ve PAL'dir.Takasta düşündüğüm oyunlar:

BATMAN ARKHAM CITY

JAMES BOND BLOODSTONE

CASTLEVANIA LORDS OF SHADOW LIMITED EDITION

METRO 2033

MEDAL OF HONOR

ALICE MADNESS RETURNS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkraider -- 23 Ocak 2012; 21:52:22 >
  • Takaslik mw2 ve bc2. Tekliflere acigim.
  • AC: Revelations PAL takasliktir. Uygun tekliflere acigim.

Skyrim PAL ariyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyouraku -- 22 Ocak 2012; 12:09:58 >
  • arkadaşlar ebay dan xbox oyunu alan arkadaslar varsa bilgilerini paylasabilir mi? fiyatlar cok makul...
  • Arkadaşlar sanalpazarda gezerken bunu gördüm.Bu fiyata fifa 2012 nasıl oluyor acaba?Bunu alırsam fw li olmayan yeni alacağım xboxda multiplayer oynayabilecekmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyLeshRaC -- 31 Ocak 2012; 11:59:21 >
  • Arkadaşlar bugün çarşıya çıkıcam.4 GB alıcam,250 GB ile arasında bir fark olmaz değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 89serkank

Arkadaşlar sanalpazarda gezerken bunu gördüm.Bu fiyata fifa 2012 nasıl oluyor acaba?Bunu alırsam fw li olmayan yeni alacağım xboxda multiplayer oynayabilecekmiyim?

Link

bu pc için kopya bir oyun, bu kadar ucuza orjinal xbox oyunu olmaz zaten
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.