Şimdi Ara

DH İzmir Xbox 360 Kullanıcıları Grubu [GÜNCEL] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
15.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haberim yoktu iyi live takılırız bf 3 var elimde nfs the run da gelecek
  • Ben hocam Geow serisi ve Fifa 12 alıcam şimdilik. Mağlum bütçe
  • bende oyun arıyorum 150 tl para var hangi oyunu alsam karar veremedim
  • Biraz araştır hocam. Geow yoksa geow al bence. Mw 3 te alıp BF3 MW3 karşılaştırması yapabilirsiniz
  • Bende ekliyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r

Bende ekliyebilirsiniz.

Ekliyorum. GT nizide yazarsanız iyi olur
  • Arkadaşlar belki bilginiz vardır XBOX 360 Kulaklık dönüştürücü adaptör aldım ama çalıştıramadım. Nasıl çalıştıracağımı bilen var mı?
  • Beyler Geow 1&2 alıyorum. Var mı Live'dan takılacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilkan

Beyler Geow 1&2 alıyorum. Var mı Live'dan takılacak ?

Ben bugün aldım senide ekledim kabul et bu akşam live takılırız
  • Ben daha almadım hocam Yarın sorun çıkmazsa parayı yatırıcam arkadaşta yolluyacak. Tahminim cuma gelir olmadı pazartesi
  • Arkadaşlar Geow 3, 4 kişi Coop insane için arkadaş arıyorum. Var mı aranızda takılmak isteyen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordom

Arkadaşlar Geow 3, 4 kişi Coop insane için arkadaş arıyorum. Var mı aranızda takılmak isteyen ?

Oyunu almış olsaydım gelirdim hocam. 1-2 haftaya alırım eğer insan lazım olursa o zamanlar katılırım
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Geow 3, 4 kişi Coop insane için arkadaş arıyorum. Var mı aranızda takılmak isteyen ?

Oyunu almış olsaydım gelirdim hocam. 1-2 haftaya alırım eğer insan lazım olursa o zamanlar katılırım

Ok dostum o zaman ekleyelim birbirimizi ve o zamana kadar kare ası buluruz sanırım. Hem İzmir içi olması keyfini de arttırır
  • quote:

quote:

quote:

Ok dostum o zaman ekleyelim birbirimizi ve o zamana kadar kare ası buluruz sanırım. Hem İzmir içi olması keyfini de arttırır

Tamam hocam. Benim GT imzada var. Takılırız beraber.
    Birde sizce fiyatı çok önemsemeden bakarsak limited edition iyi gider mi ? Yani cog tagsı kolye olarak kullanabilirmiyim mesela

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birde sizce fiyatı çok önemsemeden bakarsak limited edition iyi gider mi ? Yani cog tagsı kolye olarak kullanabilirmiyim mesela

Hocam açıkçası Geow benim hayatımda çok yeri olan bir oyundur. Özellikle Horde modunu bu alemdeki her oyunseverin en az bir kez denemesini isterim. Dolayısı ile para önemli değilse kesin Limited Edition al. Hatta şöyle söyleyeyim ben Epic Edition alma hedefimi devam ettirdiğim için Limited almayı hiç düşünmedim. Kaçırma dostum al Bu arada kolye olur mu bilemem ama odanda süper bir aksesuar olacağı kesin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam açıkçası Geow benim hayatımda çok yeri olan bir oyundur. Özellikle Horde modunu bu alemdeki her oyunseverin en az bir kez denemesini isterim. Dolayısı ile para önemli değilse kesin Limited Edition al. Hatta şöyle söyleyeyim ben Epic Edition alma hedefimi devam ettirdiğim için Limited almayı hiç düşünmedim. Kaçırma dostum al Bu arada kolye olur mu bilemem ama odanda süper bir aksesuar olacağı kesin.

Yani alında parada önemlide forumda arkadaş buldum 150 TL ye satıyor. Sadece oyunu oynamış aksesuarlara dokunmamış. Fiyat normal. Benimde asıl istediğim en başta epic edition du ama 150$ Beni biraz bozar En iyisi Limited edition alayım. İlerde marcus fenix figürü falanda alıcam sağlam bişey odamda sağlam bir yere koyarım dekor olur

• Ah beyler ya bir update in gelmesi herşeyi mafetti o kadar söylemiştim burda haftaya beraber oynayacağız diye, oyunlar hazır ama live a bağlanamadığım için hep single oynuyorum yeni fw çıkar çıkmaz aranızdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_23

Ah beyler ya bir update in gelmesi herşeyi mafetti o kadar söylemiştim burda haftaya beraber oynayacağız diye, oyunlar hazır ama live a bağlanamadığım için hep single oynuyorum yeni fw çıkar çıkmaz aranızdayım

Bekliyoruz hocam
  • gears of war 1 veya 2 yi bende almayı düşünüyorum eğer alacak olursa sitede veya elinde bulunupta oynayabilecek varsa takılalım...live da oyun oynamayı özledim...oyunsuzluktan unuttuk xbox'ı :D

birde sorayım sizce bu saatten sonra gow 1 almak mantıklı mı?

online kod muhabbeti de can sıkıyor.2el alsak birde kodunu almak gerekecek.

halo reach te online kod muhabbeti var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinsel -- 24 Kasım 2011; 0:13:45 >
  • Arkadaşlar, burası yeri değil ama konunuza bakarken bazı arkadaşların gears 1-2-3 aradığını gördüm. Eğer düşünen olursa, gears 1 limited collectors edition, normal gears 2 ve 3 oyunlarımı satıyorum ki revelations alacağım destek olsun. İlgilenen olursa pm atabilir bana. selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.