Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: karakus_taha@hotmail

arkadaşlar;

CaRgO2517 arkadasimiz artik gözükmüyor buralarda birsey mi oldu acabaß

saygilar;
    genc_tirci

CaRgO2517 adlı kullanıcı benim.Şimdilik burdan devam.Ayrıca benim msn ekli sende.Hatırlarsan.. karakus_taha@...

Saygılar;;

wayyy kardes demek sensin evet hatirladim tabi msnin var bnd.
    ben burda yeni üye olurken bana az yardim etmedim korudun beni tekrar saol kocum abim^^

saygilar;
    genc_tirci
  • ya millet su kaydırağı var burada ağualand'mıdır nedir aboww rus kaynıyo yaww sağolsun arkadaş beleş soktuda bari qrdik iyi yüzdüm yaw..
  • quote:

Orjinalden alıntı: genc_tirci

quote:

Orjinalden alıntı: karakus_taha@hotmail

arkadaşlar;

CaRgO2517 arkadasimiz artik gözükmüyor buralarda birsey mi oldu acabaß

saygilar;
    genc_tirci

CaRgO2517 adlı kullanıcı benim.Şimdilik burdan devam.Ayrıca benim msn ekli sende.Hatırlarsan.. karakus_taha@...

Saygılar;;

wayyy kardes demek sensin evet hatirladim tabi msnin var bnd.
    ben burda yeni üye olurken bana az yardim etmedim korudun beni tekrar saol kocum abim^^

saygilar;
    genc_tirci

Eywallah kardeşim lafı olmaz.
    Cargo'cuları korumak boynumuzun borcu.
    Daha demin gençler taşlıktaki otları yaktı.İtfaiye geldi.İtfaye arabasıda amerikan tipi burunlu Ford'du.Şöförüde zenciyydi.Ya amerikan ya kenya tarafları.Heralde fazla türkçe bilmiyor; adamla muhabbete giremedik.Girseydik amerikan fordunda bi caz çekerdim sizin için.

• quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

ya millet su kaydırağı var burada ağualand'mıdır nedir aboww rus kaynıyo yaww sağolsun arkadaş beleş soktuda bari qrdik iyi yüzdüm yaw..

Aman yaw.Oralar para tuzağı.Yiyecek sokulmuyor.Bilet ddesen pahalı.Orada yemek yedik.Bi pizza söyledik 10 milyon.Adam akıllı doyurmuyor bile.Ama kızlar güzel.Bilirsin aqualand'da rus; bende kız..
  • ohh bee sen sonunda istanbul dışına cumaya burdan çanakkalye yük var adamla anlaştık çanakkaleye gidiyoruz en sonunda...Bizim kamyona şöle bi şey oldu ankaraya toz detarjan yükleyecektik bi anda folklif'e dedik kasaya girme 1 baba kırık adam dinlemedi girdi Sonrada kasa devrildi folklifte kamyonun lastiklerine düştü Anca başka folklifle kaldırabildiler...3 hafta sonrada akrabanın intercoolüyle memlekete gidecem mardinden bi gelsin...
  • Bucak'ın 2002 yılındaki en aksesuarlı kamyonu buydu arkadaşlar. millet parmağıyla gösterirdi bu arabayı o zamanlar...
     DH kamyoncular grubu
  •  DH kamyoncular grubu
  •  DH kamyoncular grubu
  • Güzel resimler bide hepsini alt alta koysaydın sağolasın... He bu arada yanlış anlamayın çanakkaleye 18 temmuz cuma gidecez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 12 Temmuz 2008; 11:53:41 >
  • n yerdi ama be ben ücretsiz girdim yeme içme free oranın sahibi murat selek bnm arkadaşımın babasının arkadaşı olduğu için baya yardımcı olmuştu adam sağolsun..
  • .

DH kamyoncular grubu
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

ya millet su kaydırağı var burada ağualand'mıdır nedir aboww rus kaynıyo yaww sağolsun arkadaş beleş soktuda bari qrdik iyi yüzdüm yaw..

Cengizhan'ı kızlar iyice çileden çıkarmış olucak ki,Aqualant'tayım diye telefon açıyor bugün bana kereta..

güldürdün abi.ne diyor telefonda?

• çaktırman canım tel'de n konuştuğumuzu
  • Cengizhan beye mesaj atıyoruz arabanızı gorduk diye adam cevap verme tenezüllüde bile bulunmuyor.Sen ne bicim kamyoncusun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MB_Driver

Cengizhan beye mesaj atıyoruz arabanızı gorduk diye adam cevap verme tenezüllüde bile bulunmuyor.Sen ne bicim kamyoncusun.

Pardon abi eray abi forumda değil özür dilerim...Kavgaya sonForumda tabi yolda değil

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafaemir

quote:

Cengizhan beye mesaj atıyoruz arabanızı gorduk diye adam cevap verme tenezüllüde bile bulunmuyor.Sen ne bicim kamyoncusun.

Pardon abi eray abi forumda değil özür dilerim...Kavgaya sonForumda tabi yolda değil

Benim yazdığımla ne alaka kardeşim.

• pardon tartışmaya diyecektim be abicim...
  • Bizim Hİ-Ex den biraz resim.
     DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

• quote:

alii nerde gördün hakket yaw merak ettim arkadaş kaş'dan geldim orman yangınından ondan dolayı farketmedim yorgundum..
    mustafa emirr rahat dur
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaemir

pardon tartışmaya diyecektim be abicim...

len kereta seni
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.