Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• arkadaslar gucu yeten onu alıyo garıban sofor napsın ..... bıraz guvenlık lazım ya koskoca araba ne hale gelmıs ... valla yazık ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: genc_tirci

tamam arkadaslar ben sizlerden özür deledim
    ve bu forumdada kalmak isterim!
    sadece cargo degil, tüm tir markalarini severim ama cargo baska tabiikii :)
    sizlerden tekrar ÖZÜR DILERIM!!!

saygilar;
    genc_tirci

hala carqo diyebliyosun ya bravoo sana görmüyosun heralde yukarıdaki kazayı yetmediyse bende resim göndereyim sana..
  • arkadaslar aslında dıkkat edersek tampon saglam carpma anında tampon altta kalmıs gıbı...Belkı dırek tampon temas etse bu kadar buyuk hasar olmazdı
  • Haberde dorse'ye çarpmış yazıyor.Bir yandanda düşünsenize damper dorseye çarpmışsa.. o zaman bu arabanın bu hal'i normal geliyor.Birde sabuncu belinde olmuş kaza.Arabaların balataları çok acayip ısınıyor orda.Frenleri boşaldıysa çok hızlı bir sekilde vurmuştur.Ben arabayı boşa aldıktan sonra 140'ı gördüm.Birde yüklü kamyon'u düşünün.
    Allah düşmanımın başına vermesin böyle kazaları.
  • evet arkadaşlar uzun zamandır görüşemiyoruz yukarıda bir kaza gördüm ford yine cellatlaşmış ne ise kendinize iyi bakın

BmC BmC BmC
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralkaptan86

arkadaslar aslında dıkkat edersek tampon saglam carpma anında tampon altta kalmıs gıbı...Belkı dırek tampon temas etse bu kadar buyuk hasar olmazdı

arkadaşım direk tamponda temas etse aynı hasar olurdu neden derse o hızla çarpınca tampon bükülür kağıt gibi olurdu o şiddetle şasede eğilirdi sonra sıra kupaya gelirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeAr_935 -- 9 Temmuz 2008; 14:51:09 >
  • Tamam da fear 935 bi kupadan direk dalması var bi tampondan carpmak var Şaseye gelse tampon tampona gelseler bıraz daha korurdu gıbı ama benım anlamadıgım beyaz eşya tasınan dorse de smitz kapalı kasa yukselıgındedır yanı yıne tampon korurdu heralde cok hızlı carptı :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralkaptan86

Tamam da fear 935 bi kupadan direk dalması var bi tampondan carpmak var Şaseye gelse tampon tampona gelseler bıraz daha korurdu gıbı ama benım anlamadıgım beyaz eşya tasınan dorse de smitz kapalı kasa yukselıgındedır yanı yıne tampon korurdu heralde cok hızlı carptı :S

Bencede bizim eski 2520 tamponu baya sağalamdı ama kabin 5 para etmez pronun ise tamponu dahil her yeri sağlam ....

BMC BMC BMC...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BEST_OF_THE_BUCAK

Buda benim amcaoğlunun 2007 si... (eray abi panjuru sende bunun gibi fosfor kaplat önede bi paspas tamamdır paspastada yeğenimin adı yazıyo bu arada)
     DH kamyoncular grubu

maşallah Allah kaza bela wermesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak7777

quote:

Buda benim amcaoğlunun 2007 si... (eray abi panjuru sende bunun gibi fosfor kaplat önede bi paspas tamamdır paspastada yeğenimin adı yazıyo bu arada)
     DH kamyoncular grubu

vallaha yaaa bende cok beyendim bu proyu^^

• bari bende bir kac fotoraf koyum ;)

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: burak7777

quote:

DH kamyoncular grubu

vallaha yaaa bende cok beyendim bu proyu^^

Amcaoğlunun telefonda bunun sıfır halinin fotoları var bi ara benim telefona atıp ekleyeyim onlarıda...

• quote:

bari bende bir kac fotoraf koyum ;)

DH kamyoncular grubu

Bunlarda bingo fabrikasında çok var kıbrısa götürüyorlar yükü ya kardeş merak ettim sen bu tırları kıbrısta senmi çektin avare dingil fazla lastik yemez diyorlar doğrumu tırlarda ???

•  DH kamyoncular grubu

Vaov

Maşallah'(DE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 10 Temmuz 2008; 14:12:57 >

•  DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

preview.php?i=50&u=12570885]
     DH kamyoncular grubu
    [/url]
     DH kamyoncular grubu

ALINTILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 10 Temmuz 2008; 14:22:06 >

• HObbba...
    Bize yazılan çok.
  • hemde çookkk
  • quote:

DH kamyoncular grubu

alihun yegeninde benim adaşımmış
  • bayadır giremiyodum siteye arkadaşlar uzun bir yolculuk oldu
    arkadaşlar benim msn' m
    bi-heves@hotmail.com
    beni MSN sine ekleyen olursa ben ekleyen kişiye resimleri gönderim oda resimleri katsın benim bilgisayar hata veriyoda
    yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.