Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

saygizislik etiysem, HEPINNIZDEN Ö>ZÜR DILERIM!!!
    ben sadece bu iki arkadasin arasi bozulmasin diye böyle sey yazdim yoksa tabbiikii bende büyüklerime saygim var yanlis anlamayin arkadaslar LÜTFEN!!!
    mustafaemir kardes hakkli gel cargocu muhabbet edelim surda konusalim, paylasalim ama KAVGA ETMEYELIM!!!
    tekrar hepinizden özül diliyorum arkadaslar asla sizlere terbiyesizlik etmek istemesdim abuk subuk laflarim icin ÖZÜL DILERIM!!!

saygilar;
    genc_tirci
  • Arkadaslar Merhaba

Soyle bır derdımız var.. Van a ayın 24 une ucak bıletı aldık. Ikı adet motosıkletımız var bunları otobusle gondermek ıstıyoruz. Esenler garından bır ıkı sırkete sorduk . once alamayız dedıler sonra otobus e bu motorlar sıgmaz dedıler. Bızım motorlarımızın yukselıgı 130 cm.. Travegoya sıgar dıye dusunmustuk ama sımdı kafamız karıstı..

Ozetle :

1- bu motorları nasıl yollayacagız otobus alır mı?
    2- otobus alsa da otobus fırmaları alır mı?
    3- kamyon ıle kırılmadan yollayabılır mıyız?

yardımcı olabılır senız cok hayra gececek..

Selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRADERX

Arkadaslar Merhaba

Soyle bır derdımız var.. Van a ayın 24 une ucak bıletı aldık. Ikı adet motosıkletımız var bunları otobusle gondermek ıstıyoruz. Esenler garından bır ıkı sırkete sorduk . once alamayız dedıler sonra otobus e bu motorlar sıgmaz dedıler. Bızım motorlarımızın yukselıgı 130 cm.. Travegoya sıgar dıye dusunmustuk ama sımdı kafamız karıstı..

Ozetle :

Selamlar

Git nakliyatcılar sitesine parca yuk olarak gönderirler ama biraz beklersin o tarafa başka parca işde cıkması lazım.
  • ali bu evden eve taşıyan firmalarada gitse olur değmi belki oradada yardımcı olurlar çoğu onların araçları boş oluyo..
  • Onlar cok para alırlar hemde piyasa arabası daha iyidir parca atar kasanın gerisine motorlar bi kapak anca gelir.
  • quote:

Arkadaslar Merhaba

Ozetle :

Selamlar

ya birader git kuryeyle yolla yada kargoyla koca çamaşır makinesi buzdulabı halılar taşıyorlar...Moturuda rahat rahat taşırlar mng cargo ege kurye aras carggo ve bir çok...

• Ne kuryesi kardeşim KAMYONCU muz kazansın.
  • arkadaslar merhaba

ılgınıze tesekkur edıyoruz.

sımdı durumumuz su:

motorlar 150 cm felan gelıyor olctuk. otobusler gotururuz demıslerdı ama sankı travego ya sıgmıyor. sıgsa bıle van a otobusler full gıdıyor alamayız dıyorlar.

sıteden bır arkadasınızın onerısı ıle naklıyecıler sıtesını aradım.. 1300 ytl fıyat verdı bır arkadas ıkı motora. fazla abartılı geldı bıze..gecen sene hataya otobusle benzer bır motoru 80 ytl ye otobusle gondermıstık dusunun artık..

bızım motorlarımız trafık polıslerının kullandıgı turde motorlardan.. sımdı sızden yardım rıca edecegız ne yapmak lazım ortada kaldık. hallere ordan mal getıren arkadaslar felan aklımıza gelıypr ama onlara nasıl ulasıcaz. yanı bır arkadasımız telsız sıstemınden ulasıp bunu bızım ıcın sorabılır mı var mı boyle bır sıstem..

yardımınızı rıca edıyoruz.. telefon numaramı da yazayım belkı bır arkadasın aklına bır onerı gelır.. o506 6907834 murat

sımdıden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRADERX -- 6 Temmuz 2008; 21:39:14 >

• quote:

arkadaslar merhaba

ılgınıze tesekkur edıyoruz.

sımdı durumumuz su:

motorlar 150 cm felan gelıyor olctuk. otobusler gotururuz demıslerdı ama sankı travego ya sıgmıyor. sıgsa bıle van a otobusler full gıdıyor alamayız dıyorlar.

sıteden bır arkadasınızın onerısı ıle naklıyecıler sıtesını aradım.. 1300 ytl fıyat verdı bır arkadas ıkı motora. fazla abartılı geldı bıze..gecen sene hataya otobusle benzer bır motoru 80 ytl ye otobusle gondermıstık dusunun artık..

bızım motorlarımız trafık polıslerının kullandıgı turde motorlardan.. sımdı sızden yardım rıca edecegız ne yapmak lazım ortada kaldık. hallere ordan mal getıren arkadaslar felan aklımıza gelıypr ama onlara nasıl ulasıcaz. yanı bır arkadasımız telsız sıstemınden ulasıp bunu bızım ıcın sorabılır mı var mı boyle bır sıstem..

yardımınızı rıca edıyoruz.. telefon numaramı da yazayım belkı bır arkadasın aklına bır onerı gelır.. o506 6907834 murat

sımdıden tesekkurler

msn adresi var yardımcı olabilirim ben sana...Msn adresim musti.muz@hotmail.com sen ekle beni...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 6 Temmuz 2008; 22:35:30 >

• Eray Abi Geri donmus Oncelıkle hosgeldın eray abi sen bazı saygısızlara aldırıs etme......

ERAY Abı bu forumdan gittiginde pesınden kac gıttık gordunuz bızım belkı burda olmamız onemlı veya degıl ama bu forumda eray abı gıbı Kaptanlar olmassa bu forumda ne muabbet ne tat ne tuz kalıyo herkes buyuklerıne saygı duysun 15-16 yasında cocuklarsınız daha ayıptır....
  • quote:

Orjinalden alıntı: MB_Driver

Ne kuryesi kardeşim KAMYONCU muz kazansın.

aynen ali'nin dediği qibi kamyoncu'muz kazansın arkadaş!!!!!!
  • arkadaslar

saygizislik etiysem, HEPINNIZDEN Ö>ZÜR DILERIM!!!
    ben sadece bu iki arkadasin arasi bozulmasin diye böyle sey yazdim yoksa tabbiikii bende büyüklerime saygim var yanlis anlamayin arkadaslar LÜTFEN!!!
    mustafaemir kardes hakkli gel cargocu muhabbet edelim surda konusalim, paylasalim ama KAVGA ETMEYELIM!!!
    tekrar hepinizden özül diliyorum arkadaslar asla sizlere terbiyesizlik etmek istemesdim abuk subuk laflarim icin ÖZÜL DILERIM!!!

saygilar;
    genc_tirci
  • isterseniz ama bende cargocu gibi yapip birdaha bu siteye girmem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: genc_tirci

isterseniz ama bende cargocu gibi yapip birdaha bu siteye girmem...

sana bişey diyen yok ama içinde carqo sevgisi varsa bişey diyemem tabii..
  • quote:

Usta sana laf eden yok.Forumdan birileri gitcek diye birşeyde yok.Bizim demek istediğimiz herkes efendi takılsın.
    Bu arada Volkan abi yazmıyor mu buraya ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakus_taha@hotmail

quote:

Usta sana laf eden yok.Forumdan birileri gitcek diye birşeyde yok.Bizim demek istediğimiz herkes efendi takılsın.
    Bu arada Volkan abi yazmıyor mu buraya ?

yola gitmiş olablir taha..

• quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Ah Ford ahh..Daha kaç kişinin canını yakacan bilinmez.Böyle kupa mı olur ?
    http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.kenthaber.com/Resimler/2007/12/18/00294787.jpg&imgrefurl=http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haberler/2007/Aralik/18/Haber_305845.aspx&h=190&w=260&sz=20&hl=tr&start=64&um=1&tbnid=s5lmV_5Fop-IFM:&tbnh=82&tbnw=112&prev=/images%3Fq%3Dsabuncubeli%26start%3D60%26ndsp%3D20%26um%3D1%26hl%3Dtr%26rls%3Dcom.microsoft:tr:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7WZPA%26sa%3DN

DH kamyoncular grubu

Kaza yapan Cargo Bandırma'lı.Şöförünün ismide yabancı gelmedi.

Abi bu kazayı bir pro,fatih, scania premium veya daf yapsaydı kupadaki hasar bukar çok olurmuydu ? Veya bunun gibi feci olurmuydu?(Resmen kupa ortada yok)

• tamam arkadaslar ben sizlerden özür deledim
    ve bu forumdada kalmak isterim!
    sadece cargo degil, tüm tir markalarini severim ama cargo baska tabiikii :)
    sizlerden tekrar ÖZÜR DILERIM!!!

saygilar;
    genc_tirci
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Ah Ford ahh..Daha kaç kişinin canını yakacan bilinmez.Böyle kupa mı olur ?
    http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.kenthaber.com/Resimler/2007/12/18/00294787.jpg&imgrefurl=http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haberler/2007/Aralik/18/Haber_305845.aspx&h=190&w=260&sz=20&hl=tr&start=64&um=1&tbnid=s5lmV_5Fop-IFM:&tbnh=82&tbnw=112&prev=/images%3Fq%3Dsabuncubeli%26start%3D60%26ndsp%3D20%26um%3D1%26hl%3Dtr%26rls%3Dcom.microsoft:tr:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7WZPA%26sa%3DN

Kaza yapan Cargo Bandırma'lı.Şöförünün ismide yabancı gelmedi.

bandirmali'mi?
    benim annem balikesir/bandirma.
    kazaadan acik bilgi verebilimisiniz?
    tsk

saygilar;
    genc_tirci

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.