Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

len arkadaş hayret bişey yaa küçüklerin artık büyüklerinede saygısı kalmamışki bizim zamanımızda böylemiydi biri bişey dediği zman korkardık tırsardık terbiyesizler..!!

Böylelerini görünce inan kendimden utanıyorum..Okullarda öğretmenlere karşı saygısızlık hat safhada..Öğretmenlerin saygısızlığı bir başka..
    Otabüste hamile bayana yer vermeyen gençlerimiz bile var..Nasıl bir toplum olmuşuz anlamıyorum..Böyleleri görünce allah sizi inandırsın yüzüm yere geliyo ben utanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cargocu

quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

bu arabanın üretimi devam etseydi yolda 2520 den çok bunlar olurdu bmc dava açmasaydı sanki motor kendinin motoru cummins motor bmc ye ne oluyo ki adamlar anlaşmış.

Ne ötüyorsun sen,ne anlatmaya çalışıyorsun ?

anlayan anladı bmc nin sahibi misin

Koçum,yaşın 16 ötüp durma buralarda..Babandan öğrendiklerini gelipte söyleme..Biz biliyoruz neyin ne olduğunu..

İki cümleyi bir araya getiremiyorsun daha..

bir kere senden ders almıyacağım istediğim gibi yazarım hiç imla noktalamaya dikkat etmeden yazıyorum ben eskişehir anadolu lisesinde okuyorum eskişehirliler bilir ne kadar ii olduğunu isteyen istedği arabaya aslan parçası diyebilir hani sen burda yazmıyacaktın noldu sözünü mü yedin?

Eray abi yokken ve surda 2 3 kişidaha yokken bu forumun ne tadı kalır kardeşim herkesin sözü sanamı kalmış saten coluk cocuk yuzunden adam forumdan sogudu sen gelmessen gelme gelen bulunur ;)

• Koçum,yaşın 16 ötüp durma buralarda..Babandan öğrendiklerini gelipte söyleme..Biz biliyoruz neyin ne olduğunu..

İki cümleyi bir araya getiremiyorsun daha..

bir kere senden ders almıyacağım istediğim gibi yazarım hiç imla noktalamaya dikkat etmeden yazıyorum ben eskişehir anadolu lisesinde okuyorum eskişehirliler bilir ne kadar ii olduğunu isteyen istedği arabaya aslan parçası diyebilir hani sen burda yazmıyacaktın noldu sözünü mü yedin?

Eray abi ve surda 2 3 kişi daha olmasa bu forumun tadımı kalır kardeşim hem sanamı düşdü başkasının sözü sen gelmessen gelme gelen bulunur ;)
  • Bugun yeşil Hİ-Ex in sahibini gördüm izmir 5.sanayide (Gündoğan) konusdum bornova kopparatifine girmiş galiba gören yokmu o tarafda.
     DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

• artık benutanıyorum neden kendisini bilmez abuk subuk babasından duyma veya toplum'dan ufak bi kelime duymuş gelmiş burada anlatacağım diye uğraşıyosun ya senin hakaret ettiğin adam yılların şöförü terbiyesiz belki baban yaşında sen kalkmışsın ona aptal aptal mesajlar yazıyosun sen gerçek bi kamyoncu olsan inan böyle yazmazsın bak volkan abi vardı anormal üye nickli bi terbiyesizlik yaptım özür diledim neden benden gerçekten yaşca büyük birisi oda direksiyon sallıyo kolay değil ama sen daha dün gelmişsin hadi onu bırak birde okuyosun böyle okumak olmazki sana okulda böylemi öğrettiler büyüklerine saygısız ol dalga geç hele ki o insan şöförse asla mı asla hee bu topic'de n değerli üyeler vardı senden binlerce kat saygılı sus_mertcan vardı keşke o olsaydı eğer delikanlıysan bu topiğin önünden bile geçmezsin..!!

HE ali yakıyo hi ex'de ha..!!

• quote:

Orjinalden alıntı: BEST_OF_THE_BUCAK

Buda benim amcaoğlunun 2007 si...
     DH kamyoncular grubu

MAAŞALLAH
  • quote:

Orjinalden alıntı: MB_Driver

quote:

Buda benim amcaoğlunun 2007 si...
     DH kamyoncular grubu

MAAŞALLAH

kırkbinkere 41 MAŞALLAH

DH kamyoncular grubu

• Sağolasınız arkadaşlar...
  • .............
     DH kamyoncular grubu
  •  DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

İzmir BMC den cakdırmadan cekdim resim cekmek yasakmış.
     DH kamyoncular grubu

• Ah şu BMC fabrikasını bi ben göremedim ya 2003 te arabayı getirmeye giderken keşke gitseydim babamla
  • Yükleme fln cabuk oluyor kısacası iyi biyer.
  • Ali senin gittiğin 5. sanayinin çimento fabrikasına doğru olan bmc fabrikası mı bu ?
  • Evet 5. sanayiye gelmeden.
  • Hee sen bizim oralara gelmişin .Oradaki lastikçiyi geçince kavşak var üstünde köprü var arabalar geçiyor.Bizim yazıhanelerde orda.kavşağın ordaki kahvehanede hi-ex ci çok var damperli kooparetifte.Bi tane siyah çekici var damperli en şık araba o.
  • Makine telefon fln varsa bir ara cek gel.
  • Mankina falan varda arabayı yakalamak mümkün değil gibi bişey belki yolda denk gelirse çekerim.Ocaktan sardığı gibi aliağa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carqocu23 -- 6 Temmuz 2008; 0:38:11 >
  • Aliağa pislikden başka bişey deyil uzun yol gidiyoz Aliağa kadar yorulmuyoz.
  • Aliağa'ya giderken 40 küsur lamba var.25-30 yeri geliyo 40 tonla dur kalk yapıyoz tırla.düşün halimizi tam araba hızlanıyo bi lamba daha.Hele dolmuşçularda olunca sorma gitsin.Şu durumda en iyisi gece çalışmak.Trafik, sıcak, polis vs birşey yok.Şimdi sabah 4:30' da habaş'a mı sider'e mi ne sefer var millet erkenden uyudu.
    Dedidğin gibi uzunyol gibisi yok inan.Tak 8'e sabaha kadar aynı devirde git.
  • quote:

Buda benim amcaoğlunun 2007 si... (eray abi panjuru sende bunun gibi fosfor kaplat önede bi paspas tamamdır paspastada yeğenimin adı yazıyo bu arada)
     DH kamyoncular grubu

Benim panjur zaten öyle Ali..

Paspasa gerek yok.Bana dayanmaz zaten o.Ondan önce yapılıcak bir sürü şey var..

DH kamyoncular grubu

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.