Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LOve scream o güneşlik hç yakışmamış üzgünüm artı bde beyaz arabayı boğmuş

• LoveScream
    nasıl 3235 den menmunmusunuz.? Allah esirgesin görünümü güzel,
    360 SCANIA lardan atik(performanslı) diyorlardı 3235 den için doğru mu ?

DURAK 2004
     DH kamyoncular grubu
  • arkadaşlar araçlarınız baya güzelmiş biz eskide kaldık ama vazgeçilmez klasik mercedes 2521 biz ondan vazgeçemiyoruz ailenin evladı gibi
  • bmc fatih

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

• berk_ek burası ovacık değilmi?
  • manga444 Sen en iyisi dh has kamyoncular gurubuna gel buranın muhabbeti bitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaemir

manga444 Sen en iyisi dh has kamyoncular gurubuna gel buranın muhabbeti bitti.

Sen karışma.
    Geleni geçeni oraya alacaksak işimiz var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manga444

bende eskişehirliyim eti km hesabına az para yazıo şöfor aradaşlardan duymuştum en iyisi sebze dönüş de boş kasa araba nornalde 1200 sandık filan alıyo sandık fiyatı 1 lira 50 kuruş filan dönüş de boş sandık var onunda 500-600 lira kira yazıyolar yani iyi para bırakıyo

HakLısın Tırlar geldıgınden ETİ az para verıyor eskısı gıbı tat yok ama her yer ole,fakat Sebze ısını yaptık bızde Eskısehır gıbı bı memlekette sebzecıLık mevsımdem mevsıme oLuyor-mavsımı gecınce pıyasada calısıyorsun mevsımı gelınce sebzecıLık yapıyorsun belını o arada dogrultursan dogruLtursun..
  • birinci sınıf 10 numara yağ temin edebilirim arkadaşlar saf ince en onemlısıde karışımsız doğru yermı bılmıyorum ama kamyoncu tırcı kısacası dızel kullanan araçların çoğu kullanıyo malum krız donemı mazot 2.55 10 numara yağ 1.55 e gelıyo urun saf ve ınce olunca motorada zararı olmuyor fabrıka çıkışlı kapasıte raporluyuz kısaca ılkelden satış yapıyoruz aracılara boşa fazla para odemeyın dokme,teneke,varil,tanker ıster az ıster çok verebılırım gelıp yerımızı gorun davamlı ve sorunsuz çalışmak istiyoruz faturalı çalışıyoruz ıllagal bı satışımız yokdur hersey resmıdır adanaya gebzeye gıtmenıze gerek yok aynı şatlarda fabrıka satışı yapıyoruz hemde sehrın gobeğinde kozyatağı bostancıdayız ahmetyuceulu@hotmail.com maıl adresınden veya 541 673 60 11 nolu numaradan bana ulaşabılırsınz teneke fiyatı 18 lt 28,5 sarı berrak orjınal kısaca saf bakmadan test etmeden almayın garantılı kapasıte raborlu ve faturalıdır

• Yok abi ovacuma ovaşeyhler
  • KARABÜK_SAFRANBOLU_ULUYAYLA 78

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

• _VOLVOCU_KARABÜKLÜ_ABMİZE_GELSİN_

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

• s.a forumdaki arkadaşlar ve abilerim bizim bir akraba var aracını değiştirecek kırkayak almayı düşünüyor(malum devir kırkayak devri) orta halli bir makina alacak (bmc 822-cargo 827-hino 32.260) 2000-2001-2002 model bu araçlar dan birini alacak ama pazar araştırması yapıyor şimdi sizlerden bu araçları kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan yakıt,çekiş,saglamlık hakkında bilgi verirseniz sevinirim ....
  • vala bende şimdilik bi xf480 var...pek anlamam kamyonlardan..tır deseydin bakardım:dneyse bol şanslar..
  • BUDA BİZİM ARAÇ

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

• quote:

Orijinalden alıntı: FOMOCO3230

BUDA BİZİM ARAÇ
     DH kamyoncular grubu

SAYINLAR'ın araba değil mi bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

BUDA BİZİM ARAÇ
     DH kamyoncular grubu

SAYINLAR'ın araba değil mi bu ?

yok onlar ayrı biz OVACIK TİCARET bu arada SAYINLARDA arabaları satıyo bir tırı bırakcaklarmış

• quote:

yok onlar ayrı biz OVACIK TİCARET bu arada SAYINLARDA arabaları satıyo bir tırı bırakcaklarmış

Onların arabalarına benziyor, "acaba onlardan mı aldılar" dedim.

Evet, biliyorum satıyorlar arabaları.
    Ama artık arabalar hoşaf olmuş. Biri neredeyse bir yıldan beri satılık, alıcı bulamıyorlar. Alana da Allah kolaylık versin.
  • bunlarda bizim arabalar (CanocaN)

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu
  • Burayı zevkle okurdum ben önceden.Uplıyorum kamyoncu abiler.Bekliyorum yine mesajlarınızı.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.