Burayı zevkle okurdum ben önceden.Uplıyorum kamyoncu abiler.Bekliyorum yine mesajlarınızı.
ALİ, sanırım başlıkları karıştırdın. Burası bizim eski başlığımızdı, bazı sebeplerden dolayı burasını bırakıp, kendimize yeni başlık açtık ve orası faal... Linki aşağıda...
Selamun aleyküm arkadaşlar ufak çaplı bir kaç araştırma yapıp kendime kamyon almaya karar verdim şuan çalıştığım iştede sadece istanbul içi şöförlük yapıyordum ..İşi istanbulda yapacağım şehir içi dışı çalışmak için iş bulma olanağım nedir?nakliyerehberimde yazılan açık yük kamyon navlun fiyatları gerçekcimi? misal biyerden biyere km başı kaç para alınır? Garanti leasingden 70 bin kredi alıp ford cargo 3230 almayı düşünüyorum km başına yakıt tüketimi nekadardır? Daha önce as 950 kullandım uyum sağlayabilirimiym acaba şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: katilbot
Selamun aleyküm arkadaşlar ufak çaplı bir kaç araştırma yapıp kendime kamyon almaya karar verdim şuan çalıştığım iştede sadece istanbul içi şöförlük yapıyordum ..İşi istanbulda yapacağım şehir içi dışı çalışmak için iş bulma olanağım nedir?nakliyerehberimde yazılan açık yük kamyon navlun fiyatları gerçekcimi? misal biyerden biyere km başı kaç para alınır? Garanti leasingden 70 bin kredi alıp ford cargo 3230 almayı düşünüyorum km başına yakıt tüketimi nekadardır? Daha önce as 950 kullandım uyum sağlayabilirimiym acaba şimdiden teşekkürler.
Cargo kesinlikle alma derim git pro 827 geniş kabin al abim cargo'yla uğraşma .
Kamyon-TIR-Ticari arac bölümü silindi, buraya takilayim
Amerika kökenli kirmizi seytanlar... TÜRKIYE Karayollarinin vazgecilmez emektari
kücük kahraman
Kirmizi - Beyaz yarim . . .
Almanyada bir TÜRK daha . . .
Ne amacla burda onu anlayamadim.Ama durdugu yer Radyatör fabrikasi denememi yapiyorlar yoksa baska birseymi cözemedim . . .Bekleyip görecegiz . . .
Kar altinda dinlenen güzel . . .
Volvo seven Arkadaslara gelsin.Gerci benimde cok hosuma gidiyor ama . . .
Almanya resitali . . .
Yollarin kirali . . .
quote:
Orijinalden alıntı: BmCpRo827
quote:
Orjinalden alıntı: AnormaL_ÜyE
Hepınızın Aracların Bı fotolarını gorelım ya ama ole temızlık yabarken yok mavın koltugundan degıL kulanıyorsanız Sofor koltugundan gıderken Ne olcak Petrol ofıslerını Yıkamacılarda ceker foto onEmlı olan aracı kulanırken burda ahkam kesmek bos...
Derdin o olsun güzel kardeşim..Bizde resim bitmez..En sinir olduğum şeyde laf kakmaktır.Adam gibi açık açık söyle resimlerini bekliyorum diye..