Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    başka musait bir zamanda daha cok katılımcı ile muhabbete devam edelim..
  • hadi iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCAnia---MAN -- 9 Aralık 2007; 2:14:44 >
  • hayırlı pazarlar arkadaslar ,,

cargolarrrr sunlardakı asalete bakınnnnn

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

•  DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

işte arkadaşlar size modelini en orjinal kamyonlarındaan birini tanıtıyımm

2001 yılında sıfır olarak aldık zor bela daha önce 2217 miz vardı
    arabaya bi motor yaptırdık 18bin km sonra kepi kırangı kırdı blog patlattı ogünün şartlarındaa tuttuk sıfır yarım intercooler motor attık arabaya vede daha sibop ayarı yapılmadan sattık toplam masrafımız 5000ytl yi geçmişti arabanın lastikler felan sıfırdı arabayı 9000 ytlye saattıkk alan hayrını görsün tam 7 sene oldu.... :)

2520 cargoyu gittik tokattan aldık 23500 ytl
    arkadaş araba bize uçak gibi geldi vebosta radyo teyp havalı sürücü ve yolcu koltuğu çift yatak takograf yani araba çok iyiydi halbuki cargoyu hiç sevmezdim mercedes2521 alacaktık ama sırf ogün içinde webosta sıtandart cargoda vardı mersolar axora döneceği için reno orosların son hali gibi tastangırt araba sürüyolardı piyasaya

neyse nasipten öte bir yol gitmez nasipe ne varsa oo

şimdi araç su an 200 000 km de dingillerin balatası daha orjinaldi yeni değiştim
    çekiciler ikinci sefer değişti ilk sseferde 110 binde değişmişti
    ön fren balataları 110 binde değişti ama şimdi değişmediler daha varmış galiba...
    6 adet lastik aldık lassa üzerindekiler goodyear 200000 kmde daha bitiremediydik malum kışa hazırlık mecburen lastikleride sıfırladık
    ford otosan tutulan bi araba hafif ucuz işciliği tamiri basit bir araba benim bildiğim
    7 senedir elimizde daha allah a çok şükür anahtar vurmadık tabiri caizse

ama benim kendi görüşüm arabayı şebeğe çevirmek hertarafına bişeler yapıştırmak hiçte güzel değil
    güzellik ırstan gelmeli bence güzele ne boya gerek nede makyaj bilmem ne o heryerde kendini göstermesini bilir...herkesi kendine hayran bırakır

valla açıkvası 17 ton boş dolu çalışan bi araba işte satacaktık vaz geçtik allahtan bi mani engel olmazsa ford cargoyla 10 seneyi tamamlıcaz
    inşallah tüm arkadaşlarımında allah gönüllerine göre verir kazasız belasız arızasız masrafsız yollar nasipeyler...
    herkese bol kazançlar:)

maşşallah demeyide unutmayınn rica ediyoruum şeytan kulağına kurşunn:):):):)

• quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Eskiden Bu Meslek Saygın Mesleklerdendi..Şimdi Günümüzde Bir Özelliği Kalmadı..Günden Günede Kötüye Gidiyor..Arası Düşünüyorumda Kamyoncular Olmasa Yiyiceğimiz Ekmeğimizi,Evimizin Eşyasını V.s V.s Kimler Taşıyacak..Ama Devlet Ne Kiralara Göz Atıyor Nede Mazot Fiyatlarına Ucuzlama Getiriyor..Aksine Kiralar Düşüyor Mazot Artıyor Artık Biz Boşuna Git Gel Yapmaya Başlıyıcaz Herhalde..Adamların Elinde Mazot Fiyatlarını Düşürmeye İmkan Varken Oturuyorlar Orada Ve Kamyoncuyu Düşünmüyorlar..Boşuna Alıyorsunuz O Paraları.Amaaa !..Memur Olunca İşler Değişiyor..Her AY Neredeyse Zam..Kamyoncular Çok Kazanıyor Ya..Altında 100 Milyar 150 Milyar Sermayesi Varya..Eve Ekmek Götürdüğümüze Şükrediceğimiz Günlerimiz Olacak Bunlar İyi Günlerimiz..

Bu Arada İlk Kamyonunuz Benimle Yaşıtmış Sebenlim..

evet çok ama çok haklısın.Bu meslek bi 10-20 sene öncesindeçok saygın bir meslekti.Şimdi ise bir insana kamyoncu denince sapık küfürbaz insan modeli olarak aklına geliyor .Geçenlerde iki kadın konuşurken kulak misafiri oldum.Bahsettiğim kadına kocası taksi kullanmayı öğretiyormuş.Kadında güya kamyonlar üstüne geliyormuş diye korkmuş.Aynen şu kelimeyi kullandı ve ben çok sinirlendim : ''ZATEN KAMYONCULAR Bİ BAYAN GÖRDÜĞÜNDE SAPITIYO'' başımdan aşşağıya kaynar sular boşandı.Bizler bu mesleği senelerce yaptık.Ben mesleğimle gurur duyarken aferdersiniz embesil bir yaratık mesleğim hakkında neler konuşuyor...Çok yazık....(Birde kadında tip olsa içim yanmıcak...PeHhhhH)

• arkadaslar,muhabbetiniz bol olsun...Prokaptan + sebenlim,,,,dün gece iyi laflamissiniz.....maalesef
    ben ucuyordum..malum ,is vardi...yeni geldim....birazdan yine yatacam,yaklasik 8 saat sonra yine kalkcam...sabahin
    körü ( 3 )....
    resimlerini paylasan arkadaslara tesekkürler,devamini dileriz...cümleden kazasis,belasis yolculuklar--------
  • bir resim eklemeden olmaz simdi...bu resmi bandirma yöresine gönderiyorum,adres belli

DH kamyoncular grubu

• yanlis resmi gönderdim galiba,bu dogrusu olacak galiba...

DH kamyoncular grubu
  • kaptan,biliyorum,yeni nesil cargo ve axoru sevmessin..ama bu resme bakip bakip dalacan

DH kamyoncular grubu
  • MERCEDES SK ( Schwere Klasse , AGIR SINIF )

DH kamyoncular grubu
  • MAN

MASCHINENFABRIK AUGSBURG NÜRNBERG

DH kamyoncular grubu
  • Arkadaşlar bu 4030 lar uzun yol çalışıyo mu?Ben en son çimentaş dan ocağa kum çekerken görmüştüm.Birde memleketten izmire gelirken uyuyodum gözlerimi hafif araladığımda bir 4030 gördüm koltuktan zıplamam bir oldu malesef tam o anda 4030 olduğunu görebildim bi tek .Ama kasasıda daper değildi kasanıon 1 metra kadarını görebildim.Bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum.
  • 4030 lar gercekten müthis duruyor...ama alan yok..-.-esnaf o parayi anca TIRA verir, yerli kamyona vermez...
    bilmem,kamyoncu üstadlarimiz bu konuda ne diyor....

DH kamyoncular grubu
  • SARI GELIN

DH kamyoncular grubu
  • minik- kahramanlar

DH kamyoncular grubu
  • cargocularrrr hadi bakalımmmmmm hareketlenelım

benım cargo hastalıgım 95 e dayanıyo babam pınar sütte calısırken bızım cargomuz vardı.. ama sımdı iş büyüdü uluslararası tasımacılık yapıyoz tabı kargoyla dııl ACTROS la ama hala cargoları cok sevıyorum..

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

• quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

http://resim.donanimhaber.com/m_19451029/mpage_1/key_//tm.htm#19451029

arkadaşlar bi bakrmısınız

Cerli Aks ın Normal Akstan Farkı Zor İşlere Dayanır Olması.Dayanıklı Olması.İnşaatta Özellikle Arabaların Çoğunda Cerli Aks Vardır..Opsiyonel Olarak Sunulur..
  • Cargo Show Time...

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

• hayır taşeron diiliz alman plaka lı ve macar plakalı araclarımız
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.