ne diyelim, bir kamyon icin cok basit,ama diger bakimdan cok kullanisli...soförün dikkatini dagitmaz....sonucta bir modern kamyon kullansa (mb,man,scania ),seyir halinde dügmelerle oynama ister
ama cargonun ic mekani,bana eski model transiti hatirlatti
quote:
Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.
AL İŞTE KAMYON DEDİĞİN BÖYLE OLUR.. YA BIRAKIN ŞU FORDU GELİN BMC YE MAŞALLAH ENDAMI YETİYOR BE HEY MAŞALLAH..
NOT:ali işte bu bizimki bucak da görüyosundur.. böyle göründüğüne bakma kaçtır fordun belini büker affetmez yetmedi çayıra anca orası keser zaten
CeNgİzHaN kaç model bu araba birde 822 mi?
quote:
Orjinalden alıntı: magentis02
quote:
Orjinalden alıntı: asan70
Ama Cargo nun ki çok basit..
Siz NEDERSİNİZ...
ne diyelim, bir kamyon icin cok basit,ama diger bakimdan cok kullanisli...soförün dikkatini dagitmaz....sonucta bir modern kamyon kullansa (mb,man,scania ),seyir halinde dügmelerle oynama ister
ama cargonun ic mekani,bana eski model transiti hatirlatti
HASTAYIM bu 4-5 aksli tahta kasali KAMYONLARIMIZA..... ah,birde nerde o dzzitdzzit fren bosalma sesleri.....birde egzoz patlaksa, ve ara gaz olayi.... ah be,kamyoncu olayimda, cöpten olurum
@miraz.miraz
son resimdeki doç 83 mü ?
10 sene once vardı bizde 10 teker uzun ahşap kasa tenteneli..ist- ank calışırdı.
yuksek cozunurluklu foto varsa yolla lutfen ozellikle as 600-950 arası hatta varsa 407 veya a 600
muhabbetiz bol olsun...bana iyi geceler..... servis kapaklarin acma zamani geldi...
almanca özürlüyüm bi zahmet cevirsen..ne diyor burda.. ayrıca ön cama sarkan kör nokta gösteren ayna garip olmuş..yakışmamış.ve sanki resimde sag koltukta oturan elemanın önünde laptop acık. test verilerini topluyor herhalde..
@sebenlim
tercüme ediyorum,özet :
Actrosa yeni kiyafet
yeni Actrosdaki degisiklikler
degisik far ve izgara.... genis ve uzun kabin,genis yatak ( Merso sürücüler simdiden sevinebilir ) ön camin diger markalara göre biraz kücük olmasi
saygilar, iyi gecer DH
teşekkürler...
araca yandan bakınca tıpkı iveco.. cok benzer geldi bana..farlar örtü altında da olsa belli ve baya yakışacak gibi.. bakalım motor verileri nasl olacak
keşke zamanında fotograf cekseymişim..bizim aileden bir suru araba geldi gecti..
a 600- as 600 - as 900- as 950 merc 2517- 2521- 3240.. daf 85
hala biraz calışıyor.. eniştem dayı oglu filan.. babam en son 97 as 950 kullandı sonra emekli oldu..bıraktı.. sigarayıda bırak.
ama sülale hala devam ediyor ,ne illetmiş yaw...
evet..doguştan kamyoncuyuz ama bu mesegi secemedim..yoksa imkan varrdı..meslegi kucuk gorenlerden nefret ederim..ama iyiki olmamışım diyorum..bilmem anlatabildimmi ilk kamyonumuz tabi ben o zamanlar yoktum 73 model enter 1800..(international)
Eray abi..73 model enteri diyorsan..o bizim kamyon magentis uykuda...
o arablarla 18-20 ton calışmışlar..hemde 70 li yılların Turkiyesinde..o yollarda..
ırak-iran a cok calışmışlar o zaman.
international işte adam gibi kamyon...ama daha çok bunlarla tomruk çekiyolardı diye biliyorum
diger foto..tahminen 83 lu yıllar
@SCAnia---MAN
zaten bizimkilerde tomruk kereste filan cekmişler.
o model arabayı hatırlıyorum..motoru cok dayanıklıydı..tabi o yıllara gore..zaten o yıllarda 10 teker arac sayılı
ya ben bizim enterin şanzumanına sinir olurdum..ikide bir arıza yapardı..ya grup dişlisi kırılır yada baskı balata..ilk okuldayım o zamanlar..babamla birlikte indirir tamir eder takardık..sonra babam cok demiştir..ya biz niye ugrastık..git (o zamanlar 302 lerin sanzumanı hurdalıkta coktu..uygun fiyat ve saglamı kolay bulunurdu) niye yeni sanzuman almadık diye.. zamanında 18-20 tonla calışınca tabiki o da omrunu doldurmuştu..can cekiyordu gariban..solugu hurda da almıştı..bıktırmıştı bizi
hey gidi gunler..
meslek olarak şimdilerde ele ayaga düştü ama gene de kamyonculugun albenisi var..keşke millet biraz para kazanabilse de yeni arabalardan alsalar..eski arabaların sadece guzel anılarında bahsetsek..trafik canavarı oluşlarından degil
en sevdigim anım ise..yaş 15 filan..bizim enterle -ki satılmadan hemen onceleri-..musait bir yerde babam bana vermişti arabayı.biraz kesitirdi o sırada, 4 düz giderken tatlı bir rampa da 4 takviye yapıp ara gaz verdigim andı..
babam takviye kullanmamı pek istemezdi..genelde yanlış kullanımı affetmeyen birşeydi takviye.. ne hoştu yaw
sizin varmı eskilerden anılar...yoksa uyuyacakmısınız...