Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: karakus_taha@hotmail

yetti gare :)cargo yu bu kadar aşşağılamayın...çok övdüğünüz bmc 2 sene çalıştıktan sonra sonra hurdaya dönüyo.Ayrıca hiç bir şöför bmc ye meraklı deiğildir.mecburiyetten kullanıyorlar.arabanın parçaları ucuz olduğu için.bende bir bmc sahibiyim 827-2005 .ama arabayı hiç sevmedim.CARGO nun yeri bir başka.

bırak bu yalanları fake
  • aldıgım bilgiye göre yeni cargonun frenleri degiştirilmiş.procu abim belki durur artık fordlarda ic konsolda yenilenmiş rengimotora birşey yapılmış ama anlamadım emisyon falan dediler euro v standardı icinmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: magentis02

bu güzelim araclar niye tutmadi ( motorlarin kücük olmasi haric )?????????????

DH kamyoncular grubu

magnetis abi bu arabalara değerinin üstünde fiyat biçti askam.ve strateji hatası yaptı.ve sonuç maalesef iflas..bunun kırkayaklarına kdv ötv dahil 145 bin ytl diyolar tabi millette doğal olarak yuh diyor.konfor yok bunlarda sağlam mı bilmiyorum şasesi falan.ben şahsen almam.onun yerine 3240 veya 935 alınır aynı paraya.bide dediğin gibi motor hacimleri düşük bunların 6.3 litre.orda 300 hp yazdığına bakmayın onda net 282 hp var askam yuvarlamış biraz

• quote:

Orjinalden alıntı: SCAnia---MAN

quote:

k bunların 6.3 litre.orda 300 hp yazdığına bakmayın onda net 282 hp var askam yuvarlamış biraz

evet, 40 tonluk cekici ,yani tir icin 280 bg,6,3litre......bu gücsüs aletle,motorla yol bitmez,traktör sollanmaz....
  • quote:

ortam kızışmış eray abi yapma boşver gitsin.anlatamıyosak bildiklerini savunsun arkadaş yapıcak bişey yok.

Anlatmana gerek yok aslanım.Bizler neyin ne olduğunu biliriz...Sen yorma o kafan tamam mı ...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO3230(C-S)

quote:

ortam kızışmış eray abi yapma boşver gitsin.anlatamıyosak bildiklerini savunsun arkadaş yapıcak bişey yok.

Anlatmana gerek yok aslanım.Bizler neyin ne olduğunu biliriz...Sen yorma o kafan tamam mı ...........

harbiden mi? ciddi misin? hiç belli etmiyosun bildiğini.anlatmaya gerekte yok zaten. dert mi bana? senle mi uğraşıcam hayret bişey

• quote:

quote:

quote:

k bunların 6.3 litre.orda 300 hp yazdığına bakmayın onda net 282 hp var askam yuvarlamış biraz

evet, 40 tonluk cekici ,yani tir icin 280 bg,6,3litre......bu gücsüs aletle,motorla yol bitmez,traktör sollanmaz....

Zaten İzmirde bunlarla uzunyol çalışan pek fazla görmedim.Hepsi kum-mıcır işinde.

• resimler ve paylaşım lar için tşkler
  • ağzı olan konuşuyor arkadaşlar sıkmayın sizler tatlı canlarınızı
  • bende komyoncuyum arkadaşlar yaw neden ben de yokum burada
  • quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

bende komyoncuyum arkadaşlar yaw neden ben de yokum burada

gel kardeşş sende gell zaten bu işlerden anlayanların olması lazım şu forumda ...
  • kamyoncular cogaliyor...
    alihun kardes, su imza isini bir halletsek yahu

DH kamyoncular grubu

• magentis02 sana özel eziyolar ama seviyoruz bu aleti

DH kamyoncular grubu
  • cargoya devammm
  • Orjinalden alıntı: *bambam*78

magentis02 sana özel eziyolar....canlari sagolsun....

ama seviyoruz bu aleti
    sevmek ne demek,ölüyoruz.....

sormasi ayip,meslek ne bambam 78 kardes ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 6 Aralık 2007; 23:12:10 >
  • calıştıgım fabrikada vardiya amiriyimkamyonculuk dededen geliyor gözümüzü actık d1210 işi bıraktıgımızda 2626 cargo vardı.kamyonculara selam cargoya devam

DH kamyoncular grubu
  • sagolasin bambam kardes..demeki cargo sevdasi dede zamanindan kalma ...
    ama,resimdeki beyaz cargoyu görünce, yine aska geldim...

DH kamyoncular grubu
  • Arkadaşlar Cargo estetik açısından çok güzel duruyor.Şu yukarıdaki vinç varya(BMC) o resim benm göz zevkimi bozdu.Ama 827 ler güzel duruyor.Birde şu megastarları çok güzel yapmışlar.Araba durmadan vites istiyor.Çok güçlü arabalar.Öz. 360 pc'ler.Transitte o gücü göremedim ama konfor var transittede.o kadar güçlü olmasada... Birde megastarların kabinleri çok sarsılıyor.yani bi tümseğe girdinmi allah yardımcın olsun.Levend seriside iyi sayılmaz.Ama söylemeden edemicem megastar serisi çok süper olmuş bmc ciler elinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaRgO3230(C-S) -- 7 Aralık 2007; 0:33:29 >
  • bu da benden arkadaşlar 2007 as 26.260

ufak tefek çalısıyoruz işte şehir dısında

MAŞŞALLAH

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.