Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DH kamyoncular grubu
  • YAHU, ben bugün birsey unutmadimmi

evet,KRALI unuttum.....e-5 in, tem in krali

iste kral

DH kamyoncular grubu

• FRANSANIN PROSU..PREMIUM
    R
    O

DH kamyoncular grubu
  • -

DH kamyoncular grubu
  • quote:

Orjinalden alıntı: magentis02

quote:

Orjinalden alıntı: karakus_taha@hotmail

yetti gare :).bende bir bmc sahibiyim 827-2005 .ama arabayı hiç sevmedim.CARGO nun yeri bir başka.

vaybe, Bmc kullanan ve cargoyu öven bir kaptan..aramiza hosgeldin..
    sohbet kiziscak gibi

DH kamyoncular grubu

zaten seninde niyetin o değilmi herkes birbirine girsin ban yesin uzaklaştırma cezası aldırmak..

• Asalet var
    dirilik,o da var
    kalite ,konfor desen , zaten var....

SCANIaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

DH kamyoncular grubu
  • Askam iflas etti gibi gözüküyor. Aylardır üretimleri yok. Kullandıkları kupa steyr dir. önceki as serisinin makyajlı halidir. motorlar ise eskiden hino idi. hi-ex serisinde değiştirildi. Yürüyen aksam, motor ve pek çok parçası ithal dir. Firma daha çok montaj üretimcisidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Askam Bu Saatten Sonra Bana Göre Çok Zor Toplanır..

bence öyle arabalar gerekmiyor türkiyeye... toparlansa noolur toparlanmasa
  • fabrikadan kendi cekimim .askamı temsa alacaktı noldu acaba.birde yeni volvo başlıgı vardı farı sanki bana öyle gelmiş olabilir yeni reno cekicinin farına benziyor .renodaki yatay volvodaki dik.

DH kamyoncular grubu
  • temsa ile askam anlaşamadılar. onun arkasından askamın üretimi durdu zaten. hi-ex için yapılan yatırım beklenen getiriyi sağlamadı. Volvo ile reno birbirine benzeyebilir çünkü ne de olsa aynı firmaya ait iki marka. (arçelik-beko gibi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

quote:

Orjinalden alıntı: magentis02

quote:

Orjinalden alıntı: karakus_taha@hotmail

yetti gare :).bende bir bmc sahibiyim 827-2005 .ama arabayı hiç sevmedim.CARGO nun yeri bir başka.

vaybe, Bmc kullanan ve cargoyu öven bir kaptan..aramiza hosgeldin..
    sohbet kiziscak gibi

DH kamyoncular grubu

zaten seninde niyetin o değilmi herkes birbirine girsin ban yesin uzaklaştırma cezası aldırmak..

kardesim,ben bu sitede fazla sohbet edecek adam bulamiyorum,sen gelmis milleti
    birbirine düsürecek diyorsun....benim arzum bu forumda kamyonseverlerin cogalmasi, uzaklasmasi degil....
    kavga gürültü ,saka tabiki olacak,ama kirmak ,kirginlik asla...

• ERAY ABİ ŞÖYLE BİR SÖZ VARDIR HATIRLARMISIN BİLMEM''EŞEĞE ALTIN SEMERİ VURMUŞLAR EŞEK BEN YİNE EŞEĞİM DEMİŞ KALMIŞ''BİZ NE DESEK BOŞ..gün gelir aslan ciğerim prom deer ama iş işden geçmiş olur ne yazıkki..biz ne cargocular gördük bazı rampalarda çıksa diye cargonun gözünün içine bakıyolar bizler ise basıyoz havalı kornayı adamlar çoşuyo..
  • arkadaşlar imzanın linki ne oldu ekleyelim artık bizde şu imzayı itibarımız artsın...
  • lan ne 60 ı sayıklıyon sen kardeşim attığın burdan belli BMC nin tm serisi bile daha fazla gidiyo biz 4 sene çalıştık devle hep 28-30 ton erkek gibi arabadır L vitesiyle çıkmayacağı gitmeyeceği yer yoktur. Allah BMC den bin kere razı olsun hangi kamyoncuya sorarsan sor BMC olmasa biz aç kalırdık der. ne ekmek yediysek BMC den yedik der. cargoyu bize öğretme hergün bi tarafı bozulur parçasıda sanki çok kaliteli bişeymiş gibi dünya paradır( sanırsın scania parçası alıyon, scanianın parçası ömürlük ama cargonun 3 gün sonra bozulur)
    yüce Allah ım bizi cargo gibi adi arabadan uzak tutsun.

basamağına çıkıyon sanki kırılacak ne biçim kamyon ya(pardon kamyon demek biraz abartı olur kamyonete)
    bizde 2005 827 var mayısa doğru yeni BMC çıkarsa ondan alacaz çıkmazsa 935 yine BMC alayacağın sonuna kadar BMC.... TURKİSH KİNG BMC pro serisi başkası yalan...
  • alın size kendi yapımım yüksek kabin scanianın alçak kabin versiyonu...

DH kamyoncular grubu
  • @ALİHUN
    nasıl kendi yapımın...photoshop diyecem ama değil

ayrıca

şöför kardeşler kendinize gelin kullandığınız kelimelere dikkat edin..
    özellikle "lan" tabiri bu nezih ortama yakışmıyor..Okurken rahatsız oldum.

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO3230(C-S)

quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Bmc Nin Fatih Serisinin O Zamanlar Tırı Vardı Ama Fordun Bir Tırı Bile Yoktu Bunu Göz Önüne Al !..Burada Atıp Tutma.Türkiyede Alınacak En Son Arabadır Ford Cargo.Bana Adam Gibi Arabayı Savun Cargoyu Savunma.Gelmişsin Dev Fatihle Cargoyu Karşılaştırıyorsun Bana..Aklın O Kadar Cargoyla Fatihi Karşılaştırıyorsun.Ford Gitsin İlk Önce O Kargalara Adam Gibi Motor Koysunda Milletin Önüne Gelsin.1 Senelik Araba Motor Değiştiriyor.Tonaj Çekmediği Halde.Hep Cepten..Git O Yolları Arşınla Bana Öyle Laga Luga Yap Burada.Babanın Yanında 2-3 Sefer Gidip Birşey Biliyormuş Gibide Çıkma..

bana bak pro827 adam akıllı konuş... burda bulunmamda maksat muhabbet .Birbirimizi kırmayacak şekilde konuşalım.Altı üstü bi araba ve farkındamısın bilmiyorum sürekli Cargo ya taş atıyosun.Tamam bi bmc en olmuş övüp övüp bitiremiyosun.Bizde bu işe yıllarını vermiş insanız.Birşeyler biliyoruzda konuşuyoruz.Ve tekrar takrar söylüyorum burda birbirimizi kırmaya lüzum yok.Kamyoncular;senin benim herhangi bir arabayı kötülememizle arabasını deişmeyecek.Bizim burda yaptığımız şey boş muhabbet. Bizler bu işe yıllarımızı verdik.Bırakında hangi arabaya bineceğimizede biz karar verelim...
    (ve bildiğim kadarıyla fatihin tır serisi yoktu . sonradan arabanın şasi kesilip tır yapılıyodu ve halada yapılıyo(5. sanayii/İZMİR))

adam akıllı konuşmazsa ne olacakmış senin savunduğun araç cargo bi ıveco değil ıveco olsa tamam hadi neyse diyeceğiz de kalkmışsın ford cargo serisini savuncam diye uğraşıyosun

• photoshop değil zaten paintten yaptım. orjinali yüksek kabindi...

bi tanede axor 3240 oldu 3228...

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALİHUN -- 4 Aralık 2007; 21:40:27 >
  • topline r serisi oldu higline kabinli makyajlı 4 serisi...

DH kamyoncular grubu
  • ortam kızışmış eray abi yapma boşver gitsin.anlatamıyosak bildiklerini savunsun arkadaş yapıcak bişey yok. gri scania güzelmiş ali eywallah
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.