Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Yahu magentis Amerikan Arabalarının Burada Ne İşi Var.Aşar Bizi Onlar..

ne yalan söyleyeyim, benide pek sarmaz bu amerikanin kaba araclari..maksat,kamyon alemine
    bir kac degisik resim göstermek...cargoyu sevdiremedik, bari degisik resimler olsun...
    ama simdi sende olsa böyle bir freightliner, bandirmanin korkulu rüyasi olursun..
  • resim nasıl yollanıyor

DH kamyoncular grubu
  • procu abim bunlar nasıl

DH kamyoncular grubu
  • arkaşlar bi sorum olucak dün bi şöför abiyle konuştumda.sordum kırkayaklarda tekerlekler 2+2 mi yoksa 1+3 mü olsa daha iyi olur dedim dedi 2+2 daha iyi bende öyle düşünüyorum niye pro nun 2+2 kırkayağı yok ki dandik dediğimiz cargoda bile var.en azından şu 935 lerde olsaydı 2+2 kırkayak merak ettim
  • bu alemde ne kamyonlar var,hayret

DH kamyoncular grubu
  • quote:

Orjinalden alıntı: magentis02

bu alemde ne kamyonlar var,hayret

DH kamyoncular grubu

yahu manyaq bişey yaa harika
  • 2+2 kırkayaklar yüklü geri cıkarken problem oluyo diye duymuştum
  • isteğe bağlı olarak pro da 2+2 seçeneği mevcut. ancak benim duyduğum özellikle buzlu yollarda aracın kaydığı. Ayrıca cargo nun avrupası yoktur çünkü ford avrupada kamyon birimin başarısız olduğu için kapatmıştır. Sadece otosan bu bölgede üretim yapmaktadır.
  • resimdeki cargo arjantin üretimi 310ps cummıns motorlu orjinal fabrika cıkışı yataksız yatak kısmı ve gördüğünüz şekli sonradan ayrı firmalar yapıyor
  • ohooo muhabbet almış başını gitmiş...

cargo=kütük olarak mesele sonuçlanmış

arjantinli cargo daki kupa hakketen yakışmış..

bizdeki modifiyeci kamyonculara ornek olsun..
  • Orjinalden alıntı: BmCpRo827

935 İnde Var Ama Sadece İnşaat Serisinde.2+2 Ninde Pek Farkı Yok.Sadece Dönüşlerde Faydalı Olur.Fren Daha Etkili Olur Başka Bir Artısı Yok.Ama Benim İşime Gelmez Önden Kırkayak

eray abi 2+2 daha iyidir zannımca öyle değil mi? bi kere virajlarda savrulma baya azmış doğal olarak kaza riskide azalıyo.bide 2+2 olunca yük daha dengeli dağılmaz mı ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: *bambam*78

DH kamyoncular grubu

bunun görüntüsü burdakilere göre daha iyi gibi gerçekten.ama sinyalleri hiç hoşuma gitmedi dana gözü gibi çıkmışlar ortaya.aynalarıda 2520 lerle aynı değil mi
  • Orjinalden alıntı: sebenlim

DH kamyoncular grubu

önünde euro2 mi euro3 mü yazıyo ki
  • yogun istek üzerine bir kac cargo daha..

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

• yeni sahiplerini sabirsizlikla bekleyen , Türk kamyonlari.....ah birde bandirmadan bir kamyoncu
    yeni cargosunu teslim alabilse,o haberi almadan bana ölmek nasip olmasin---
    neyse,pro kaptan bu son resimlere baya sinirlenecek...eniyisi kosar adim tüymek

DH kamyoncular grubu
  • Ah,birde BMC pro-mla,askam hiex modeliyle rus pazarina girse..rus pazarinda büyük potansiyel var....
    kamazlarin bir ara satislari durmustu,sonucta opsiyon olarak cummins motorla kamyon satip,ilerliyorlar..esnafin
    merso,scania alacak parasi yok,o yüzden bu firsati degerlendirelim

DH kamyoncular grubu
  • birde cin pazarini elde etsek....

DH kamyoncular grubu
  • erf ep6-------nami diger PrOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

http://www.hankstruckpictures.com/pix/trucks/len_rogers/2004/july01/erf_palmers.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 2 Aralık 2007; 20:47:22 >
  • pro show basliyor..resimler tek tek geliyor,yükleme problemleri var

DH kamyoncular grubu
  • .

DH kamyoncular grubu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.