yeni 522 arkadaşlar çok cix olmuş gerçekten yapıyor canım BMC helal olsun
quote:
Orjinalden alıntı: magentis02
quote:
Orjinalden alıntı: ALİHUN
bizim pro...
anlamli bir resim....Türliye yolllarinda isim yapmis yerli kahramanlarimiz... iki ezeli rakip dinleniyor
eline saglik ali kaptan
önemli değil magentis abi(bu arada gerçek ismin ne?)
yarın inşallah yeni cargonun resimlerini koyacam siteye...
Ali kardes ,isim Metin...bu ara portakal renkli proda fena degil,ve tabiki önündeki manita
resimler icin tekrar sagolasin,ve cargo resimlerini bekliyoruz
arkadaslar,sagolun varolun.......forum yine canlandi,tempo kazandi....eksik olmayin...devam Mafya babasi,rizeli hemserim,aramiza tekrar hosgeldin,uzun zamandir yoktun aramizda
ilyusin diye bi arkadaş vardı uzun zamandır yok nerelerde acaba...
video nasıl konuyo siteye accaba kendi çekimi kısa b video vardı???
arkadaşlar ilyusin en son 30 ağostos 2007 de forumumuza mesaj atmış.
merak ettim acaba ne oldu?
sagolasin baba ,iyiyiz....mesayini okuyan cennetlik....filonuza yeni 3235 ilave etmeyi düsünüyormusunus ( pro kaptan duymasin, sinirleri bozulacak yine )
quote:
Orjinalden alıntı: mafya babası
Bizim maden ocağında pro 827 var..canavar gibi araba..rampada 3. vitesten aşağa düştüğü olmuyo..3-4 ay sonra yanına bir hatun alıcaz (karı koca misali)
kuvvetli bir hatun alin ( 1142 ) vurdugunu devirsin.....
Orjinalden alıntı: magentis02
Orjinalden alıntı: mafya babası
Bizimkini anca 935 8x4 damperli çift çeker paklar
ilahi hemserim,giderayak yine bizi güldürdün.... prokaptan bu sahneye bayilacak gülmekten
merhaba arkadaslar fuara aksılıklerden dolayı gıdemedım ama sıze yenı cargo resımlerını buldum işte fotolarrr
bu ne yaa, benim gördüğüm 3235 eskilerin farındandı(demekki elleinde kalan parçaları değerlendirdiler) eray abi demişti, ilk çıkanlara eskilerden parça koyuyorlar diye...
quote:
Orjinalden alıntı: ALİHUN
yeni 522 arkadaşlar çok cix olmuş gerçekten yapıyor canım BMC helal olsun
işte yaa yeter görüntüsü ben buradayım diyor zaten...
HAYIRLI OLSUN , biraz kaba duruyor....bakalim, teknik konuda ileriki yillarda esnaf ne diyecek...saglammi acaba
bence cargo böyle olsa,daha güzel olurdu
sanki ondeki yazı stralis i hatırlatıyor
ya bırakın artık şu arabayı artık ya yeter ne qüsel carismatik scania durmuş orada siz habire forddan bahsediyosunuz..
sizi uzun süredir takip ediyorum muhabbet süpercago dan daha güzel bi kabin bekliyordum
aramiza hosgeldin bambam78....sana kamyon ve ticari arac alemini elimizden geldigince anlatmaya calisacagiz...üstadin bmcpro827,hemserin sayilir,sana mutlaka yardimici olacakdir