Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DH kamyoncular grubu
  • -

DH kamyoncular grubu
  • MASAALAH

DH kamyoncular grubu
  • -

DH kamyoncular grubu
  • .

DH kamyoncular grubu
  • bugün cargo resimlerle pro kaptanin kafazi bozulmustur..bu resimlerle kendimi affettirmisimdir herhalde,,,,
    resimler alinti

DH kamyoncular grubu
  • -

DH kamyoncular grubu
  • -

DH kamyoncular grubu
  • -

DH kamyoncular grubu
  • -

DH kamyoncular grubu
  • ve alemin KRALI

DH kamyoncular grubu
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orjinalden alıntı: genius350

isteğe bağlı olarak pro da 2+2 seçeneği mevcut. ancak benim duyduğum özellikle buzlu yollarda aracın kaydığı. Ayrıca cargo nun avrupası yoktur çünkü ford avrupada kamyon birimin başarısız olduğu için kapatmıştır. Sadece otosan bu bölgede üretim yapmaktadır.

2+2 Kırkayak Pronun Olduğunu Neye Dayanarak Söylüyorsun Kardeşim.Olsa Bir Tane Dahi Olsa Yollarda Görürdük.Özellikle İzmirde Yani..Bmc Nin Nasıl Tip Kamyonu Var Hepsi İzmirde.Benim Bildiğim Sadece İnşaat Serisinde Var Oda Bu Sene Çıktı.Eğer Resim Falan Varsa Araç Hakkında Beklerim..

her yıl stajımı BMC de yapardım öğrenciyken. 2+2 seri üretimde yok ancak özel istekle yapılıyor. yaklaşık olarak 8-9 yıldır mevcut bir araç.

• quote:

Yahu Magentis Seni Kurtardık Cargo Batağından Derken Yine Başladın..Prolar Güzelmiş..

evet yahu allah allah
  • yetti gare :)cargo yu bu kadar aşşağılamayın...çok övdüğünüz bmc 2 sene çalıştıktan sonra sonra hurdaya dönüyo.Ayrıca hiç bir şöför bmc ye meraklı deiğildir.mecburiyetten kullanıyorlar.arabanın parçaları ucuz olduğu için.bende bir bmc sahibiyim 827-2005 .ama arabayı hiç sevmedim.CARGO nun yeri bir başka.
  • bu makyajlı cargo satışa cıkmadımı. ford internet sitesinde ve fiyat listesinde yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakus_taha@hotmail

yetti gare :).bende bir bmc sahibiyim 827-2005 .ama arabayı hiç sevmedim.CARGO nun yeri bir başka.

vaybe, Bmc kullanan ve cargoyu öven bir kaptan..aramiza hosgeldin..
    sohbet kiziscak gibi

DH kamyoncular grubu
  • ASKAM hakkinda son durum ne,bilen varmi ??????
    güzel araclar,-------kupayi yükseltip,cummins motoru 1142 takcan....bak nasil scanialari
    kovaliyor

DH kamyoncular grubu
  • bu güzelim araclar niye tutmadi ( motorlarin kücük olmasi haric )?????????????

DH kamyoncular grubu
  • quote:

Magentis Bu Arabalar Tutulmadı Doğru Söylüyorsun.Anca Gebze Taraflarında Falan.. ..

sanirim fabrikaninda gebzede oldugundan dolayi o tarafta cok tutuldu..4 sene önce daricada iken,yolda birsürü
    ,eski man le kupali vardi
    http://askam.com.tr/v2/urun_fotograflar.aspx?id=1
    ...birde samsung araclari vardi..o kamyonlar hakkinda bilgin varmi kaptan..kupasi ,epeski volvo
    kamyonlarini andiriyor,dörköse halinde

DH kamyoncular grubu

• -

DH kamyoncular grubu
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.