bugün cargo resimlerle pro kaptanin kafazi bozulmustur..bu resimlerle kendimi affettirmisimdir herhalde,,,, resimler alinti
-
-
-
-
ve alemin KRALI
quote:
Orjinalden alıntı: BmCpRo827
quote:
Orjinalden alıntı: genius350
isteğe bağlı olarak pro da 2+2 seçeneği mevcut. ancak benim duyduğum özellikle buzlu yollarda aracın kaydığı. Ayrıca cargo nun avrupası yoktur çünkü ford avrupada kamyon birimin başarısız olduğu için kapatmıştır. Sadece otosan bu bölgede üretim yapmaktadır.
2+2 Kırkayak Pronun Olduğunu Neye Dayanarak Söylüyorsun Kardeşim.Olsa Bir Tane Dahi Olsa Yollarda Görürdük.Özellikle İzmirde Yani..Bmc Nin Nasıl Tip Kamyonu Var Hepsi İzmirde.Benim Bildiğim Sadece İnşaat Serisinde Var Oda Bu Sene Çıktı.Eğer Resim Falan Varsa Araç Hakkında Beklerim..
her yıl stajımı BMC de yapardım öğrenciyken. 2+2 seri üretimde yok ancak özel istekle yapılıyor. yaklaşık olarak 8-9 yıldır mevcut bir araç.
quote:
Orjinalden alıntı: BmCpRo827
Yahu Magentis Seni Kurtardık Cargo Batağından Derken Yine Başladın..Prolar Güzelmiş..
evet yahu allah allah
yetti gare :)cargo yu bu kadar aşşağılamayın...çok övdüğünüz bmc 2 sene çalıştıktan sonra sonra hurdaya dönüyo.Ayrıca hiç bir şöför bmc ye meraklı deiğildir.mecburiyetten kullanıyorlar.arabanın parçaları ucuz olduğu için.bende bir bmc sahibiyim 827-2005 .ama arabayı hiç sevmedim.CARGO nun yeri bir başka.
bu makyajlı cargo satışa cıkmadımı. ford internet sitesinde ve fiyat listesinde yok
quote:
Orjinalden alıntı: karakus_taha@hotmail
yetti gare :).bende bir bmc sahibiyim 827-2005 .ama arabayı hiç sevmedim.CARGO nun yeri bir başka.
vaybe, Bmc kullanan ve cargoyu öven bir kaptan..aramiza hosgeldin.. sohbet kiziscak gibi
ASKAM hakkinda son durum ne,bilen varmi ?????? güzel araclar,-------kupayi yükseltip,cummins motoru 1142 takcan....bak nasil scanialari kovaliyor
Magentis Bu Arabalar Tutulmadı Doğru Söylüyorsun.Anca Gebze Taraflarında Falan.. ..
sanirim fabrikaninda gebzede oldugundan dolayi o tarafta cok tutuldu..4 sene önce daricada iken,yolda birsürü ,eski man le kupali vardi http://askam.com.tr/v2/urun_fotograflar.aspx?id=1 ...birde samsung araclari vardi..o kamyonlar hakkinda bilgin varmi kaptan..kupasi ,epeski volvo kamyonlarini andiriyor,dörköse halinde