Şimdi Ara

DH Kar Topiği.. 2018-2019 BEYAZ KIŞ SEZONU AÇILDI. HAYIRLI OLSUN :) (1179. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.378
Cevap
151
Favori
590.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11771178117911801181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fatih'e gece boyunca bırak kar yağmasını gece 01:20 den sonra 1 damla yağmur bile yağmadı
  • ataberk3612 A kullanıcısına yanıt
    Hocam tatmin edici dediniz.Okul tatil olucak Seviyede yağarmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yok mu SS falan ne durumda ülke merak ediyoruz :)
  • denizli'de dün gece gök gürültülü sağanak yağış vardı. bu akşam nasıl olacak bakalım, kar bekliyorum.
  • Sistem çok zayıfladı. Tatil olmaz arkadaşlar. Sıcaklıklar 1- 3 derece arasında olacak dolayısıyla don tehlikeside olmayacak yağan kar sahiller için 10cm yi zor geçer
  • kış ben buradayım diyecek sanırım.
  • Sonunda Türkiye'de bir kar yağışına yetiştim. Beylikdüzü sabah 3-5 dakika yağdı geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ataberk3612

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

ankarada fena tipi var arkadaşlar.. çok şiddetli yağıyor, yani yere düşüş hızı çok fazla. kar tanelerinin resmen montuma çarpma sesini duyabiliyorum..

ve kesinlikle abartmıyorum, bazı kar taneleri avuçiçi büyüklüğünde. Bu yaşıma kadar gördüğüm en büyük kar taneleri olabilir

Ankaranın neresindesin tam olarak

çankaya küçükesat tarafı
  • ankara için uzman görüşü alalım. önümüzdeki 10-15 günde neler görünüyor ?
  • Denizli'ye kar var mı tahminciler? Perşembe şehir dışına çıkıcam geçen ayki gibi yağarsa işimiz zor.

• İstanbul için yağış biraz daha hafiflemiş görünüyor arkadaşlar, hafifleye hafifleye elimizde bişey kalmadı

Atmosfer böyle bişey işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

ankarada fena tipi var arkadaşlar.. çok şiddetli yağıyor, yani yere düşüş hızı çok fazla. kar tanelerinin resmen montuma çarpma sesini duyabiliyorum..

ve kesinlikle abartmıyorum, bazı kar taneleri avuçiçi büyüklüğünde. Bu yaşıma kadar gördüğüm en büyük kar taneleri olabilir

Aynen öyle dun gecr aracı kullanmayı birakacaktim az kalsin. İnanilmaz buyuk kar taneleri vardi. 5dk icinde 1-2 cm kar birikti çimen üzerinde. 10dk sonra eridi :)

• Daha 3-4 gün önce başka bir konuda demiştim kar marmara bölgesinin kuzey ve batısında pazartesi gününü salıya bağlayan gece başlayacak diye. Bazı arkadaşlar uyarımı dikkate almayarak ısrarla pazartesi sabah yağacak, okullar %90 ihtimalle tatil demişti. Neyse sallamasyona devam etsinler...
  • ankara ocak ayındaki yağışın rahat 2 katı yağış alıcak ama yarısı kadar örtü oluşturacak çünkü hava sıcak
  • istanbul kar alır ama 2.saat sonra çamura döner.
  • Nallart burda mı?

• tekirdağ merkez sadece kuru soğuk var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

İstanbul için yağış biraz daha hafiflemiş görünüyor arkadaşlar, hafifleye hafifleye elimizde bişey kalmadı

Atmosfer böyle bişey işte

• şuan sarıyerde baya kar yağışı var yazayım dedim
  • 
Sayfa: önceki 11771178117911801181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.