Şimdi Ara

DH Kar Topiği.. 2018-2019 BEYAZ KIŞ SEZONU AÇILDI. HAYIRLI OLSUN :) (1192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.376
Cevap
151
Favori
590.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11901191119211931194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümraniye de hafif başladı kar yağışı.
  • Hayirli olsun beyler tipi yagiyor

Cekmekoy tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Cevizlibağ kar yağıyor az da olsa.

• Halkali Kucukcekmece hala temiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ä°stanbul Kartal'da çok güzel yağıyor.
    Nallart sağolsun mont ile çıktım evden.

• Basladi yagmaya.

• Eskişehir de güneş açtı ama hava buz gibi.

• Eskisehirde kar mar yok.
    Bildigin gunes var...

• Eskişehir temiz

• Ankara temiz. Buz gibi soğuk var
  • Basaksehirde orta/hafif siddette yagiyor ve catilar, arabalarin uzeri ve cimlerde ortu olustu

• Beyoğlu Istiklalde tipi şeklinde yağıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Heh ya aklı başında adamların konusu güncellendi yine. Burası daha tutarlı diğer konuda saçma sapan tahminler yapılıyor yok 2 metre yok 5 metre

+1

1 metre kar nedir nasıl bir kafadır cidden.İstanbul'a 1 metre yağacak diyenler var ve bunun olmasını isteyen okullu veletler var o konuda.Ey insafsız 1 metre kar yağsa İstanbul'da hayat durur.Okul değil tüm esnaf,iş yerleri kapanır.Millet açlık çeker.

Bu arada saygı değer arkadaşlar İzmir'de bir yağış bekleniyor mu ayrıyetten Sivas'da?

Biraz önce adama dedim ki "Ben okulda çalışıyorum yarın sabah okul açılışı yapılacak şekilde hazırlık yapıldı malzemeler alındı kahvaltı öğlen akşam yemeği için siparişler verildi servislere tatil mesajı atılmadı ( tatil olursa mesaj atiyoruz ki öğrencileri toplamasınlar ) Velilere mesaj atılmadı ( yine aynı sabah okula göndermesinler diye ) o sebepten tatil işi biraz zor görünüyor dedim.

Adam hiç inandırıcı değil dedi. İnanmak istemiyor adamlar resmen.

Okuldan tiksinen öğrenciler haliyle gitmemek için can atıyor.Hadi bir kısmı karla oynayalım falan güzeldir diyordur da geriye kalan büyük bir kısmı için kar falan önemli değil.Aşırı buzlanma olsun yine tatil olsun onların yine işine gelir tatil olsunda buzlanmadan mı kardan mı önemli değil öğrenciler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lubnatsimehc

Hangi konuya girsem kar yağmasını sadece liseli, tatil bekleyen öğrenciler bekliyormuş gibi konuşuluyor. Yok öyle bir şey arkadaşlar nasıl büyük bir kesim yazı, sıcak havaları bekliyorsa ben ve benim gibi düşünenler de kışı, karlı havaları heyecanla bekliyor. Böyle düşünmüyorsanız uzak durun konudan. Bir şey yazmanız şart değil.
    Bir de herkes her türlü konu açar açar, keyfine bakar, düşünmez fakir fukarayı. Kar konusu açıldığında biz duyarsızmışız gibi evsizleri konu ederler. Burada insan kesip zevk almıyoruz, sadece kar yağmasını bekliyoruz 😊. Baltalamayın konuyu. Hava bizim konuşmamızla değişmeyecek, durumunuz varsa fakir fukaraya yardım edin. Lafta kalmasın böyle.

Hocam karın görüntüsünü,o güzelim manzarasını bende çok seviyorum ama 50-60 cm kar yağmasını beklemeye gerek yok bu zevki alabilmek için.Ki 50-60 cm kar zevk falan değil işkence. 5-10 cm kar kalınlığı şehir için çok bile.Umarım İzmir'e de yağar geçen sene yağdı ama tutmadı bugün hava günlük güneşlik ne iş anlamadım.Minyatür Amerika gibiyiz arkadaş bu nasıl iş bir taraf kara gömülürken bir tarafta ilkbahar yaşanıyor
  • istanbul ankara arası arabayla giden var mı bolu tarafı nasıl?
  • Lapa lapa atıyordu güneş çıktı şimdi.
  • İstanbul Ataşehir ara ara kar yağısı

• Perpa tipi vardı. Edirnekapı'ya geldim güneş vardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11901191119211931194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.