Şimdi Ara

DH Kar Topiği.. 2018-2019 BEYAZ KIŞ SEZONU AÇILDI. HAYIRLI OLSUN :) (1191. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.376
Cevap
151
Favori
590.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11891190119111921193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Heh ya aklı başında adamların konusu güncellendi yine. Burası daha tutarlı diğer konuda saçma sapan tahminler yapılıyor yok 2 metre yok 5 metre

+1

1 metre kar nedir nasıl bir kafadır cidden.İstanbul'a 1 metre yağacak diyenler var ve bunun olmasını isteyen okullu veletler var o konuda.Ey insafsız 1 metre kar yağsa İstanbul'da hayat durur.Okul değil tüm esnaf,iş yerleri kapanır.Millet açlık çeker.

Bu arada saygı değer arkadaşlar İzmir'de bir yağış bekleniyor mu ayrıyetten Sivas'da?

Biraz önce adama dedim ki "Ben okulda çalışıyorum yarın sabah okul açılışı yapılacak şekilde hazırlık yapıldı malzemeler alındı kahvaltı öğlen akşam yemeği için siparişler verildi servislere tatil mesajı atılmadı ( tatil olursa mesaj atiyoruz ki öğrencileri toplamasınlar ) Velilere mesaj atılmadı ( yine aynı sabah okula göndermesinler diye ) o sebepten tatil işi biraz zor görünüyor dedim.

Adam hiç inandırıcı değil dedi. İnanmak istemiyor adamlar resmen.
  • quote:

quote:

quote:

Heh ya aklı başında adamların konusu güncellendi yine. Burası daha tutarlı diğer konuda saçma sapan tahminler yapılıyor yok 2 metre yok 5 metre

+1

1 metre kar nedir nasıl bir kafadır cidden.İstanbul'a 1 metre yağacak diyenler var ve bunun olmasını isteyen okullu veletler var o konuda.Ey insafsız 1 metre kar yağsa İstanbul'da hayat durur.Okul değil tüm esnaf,iş yerleri kapanır.Millet açlık çeker.

Bu arada saygı değer arkadaşlar İzmir'de bir yağış bekleniyor mu ayrıyetten Sivas'da?

Biraz önce adama dedim ki "Ben okulda çalışıyorum yarın sabah okul açılışı yapılacak şekilde hazırlık yapıldı malzemeler alındı kahvaltı öğlen akşam yemeği için siparişler verildi servislere tatil mesajı atılmadı ( tatil olursa mesaj atiyoruz ki öğrencileri toplamasınlar ) Velilere mesaj atılmadı ( yine aynı sabah okula göndermesinler diye ) o sebepten tatil işi biraz zor görünüyor dedim.

Adam hiç inandırıcı değil dedi. İnanmak istemiyor adamlar resmen.

İlkokul ve lise öğrencilerinin hayallerini yadırgamayın lütfen Bırakın hayal kursunlar şimdi, gerçeklerle karşılaşınca hayal kırıklığına uğrayacaklar çünkü.
  • quote:

quote:

+1

Geçen sene başakşehire 1 metre kar yağdı anamız ağladı ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene bu zamanlar Kütahyada 60 cm kar vardı finallere 1 hafta ara verilmişti şimdi camdan bakıyorum da sanki kar bulutları gelmiş gibi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu unutulmaz.

• Hangi konuya girsem kar yağmasını sadece liseli, tatil bekleyen öğrenciler bekliyormuş gibi konuşuluyor. Yok öyle bir şey arkadaşlar nasıl büyük bir kesim yazı, sıcak havaları bekliyorsa ben ve benim gibi düşünenler de kışı, karlı havaları heyecanla bekliyor. Böyle düşünmüyorsanız uzak durun konudan. Bir şey yazmanız şart değil.
    Bir de herkes her türlü konu açar açar, keyfine bakar, düşünmez fakir fukarayı. Kar konusu açıldığında biz duyarsızmışız gibi evsizleri konu ederler. Burada insan kesip zevk almıyoruz, sadece kar yağmasını bekliyoruz 😊. Baltalamayın konuyu. Hava bizim konuşmamızla değişmeyecek, durumunuz varsa fakir fukaraya yardım edin. Lafta kalmasın böyle.

• Düzce/Akçakoca Hafif Yağmurlu

• Basaksehir temiz

• Kadıköy sahil 6 derece 2015 aralik 30 olacak kar yagsada tutmaz artık.

• Küçükçekmece temiz. Bekliyoruz.
  • bursa yagmurlu

kar yagmıcak

• Liseliler Kar'ın tatile denk geldiğini duyunca eşekten düşmüşe dönmüşlerdir.
  • İstanbul/Esenyurt temiz

• basaksehrde bir şey yok

• Ümraniye temiz.

Sabah donduk.
  • İstanbul / Esenler - Tekstilkent ufaktan ufaktan başladı
  • istanbul kağıthanede başladı kar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BED07E137 -- 30 Aralık 2015; 8:53:31 >
  • Büyükçekmece kuru soguk var yagacak gibi. (ulan cok soguk be! )
  • Nallart kıskanmasın sonra

• 
Sayfa: önceki 11891190119111921193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.