Şimdi Ara

<< DH KARTALLARI >> (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.746
Cevap
22
Favori
1.053.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet beyler toplanalım,ve sezonun ilk maçına çıkartma yapalım.
    Beşiktaşımızı destekliyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grease -- 19 Haziran 2006; 20:51:52 >
  • Forumda bildiğim en sağlam kartallardan biridir @Sainteagle, saygılar kardeşim hoşgeldin..

quote:

Orjinalden alıntı: SaintEagle

Biz de varız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Forumda bildiğim en sağlam kartallardan biridir @Sainteagle, saygılar kardeşim hoşgeldin..

quote:

Orjinalden alıntı: SaintEagle

Biz de varız.

Eyvallah hacım, hoşbuldum.
  • Ben de Beşiktaş'lıyım. Yer Siyah - Gök Beyaz Şampiyonsun Beşiktaş

• quote:

Orjinalden alıntı: darthAquila

Ben de Beşiktaş'lıyım. Yer Siyah - Gök Beyaz Şampiyonsun Beşiktaş

• Dert etme güzelim çirkinim diye sana'da gider bu Siyah Beyaz

• http://image.donanimhaber.com/image.php/upfiles/153265/9E459A90F4CB443AB160A0CE88939655.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkandere -- 20 Haziran 2006; 11:11:36 >
  • ALEMİN KRALI BEŞİKTAŞ.

TOPIC 2 SAYFAYA DÜŞMÜŞ YAW
  • bjk liler nede yaw hiç kimse sohbet falan etmiyo
  • gündüz işte gece dünya kupasında
  • bizde bjkliyiz bize aranızda yer yok mu beyler?
  • delgado gel artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

delgado gel artık

gözlerime inanamıyorum hocam,valla sen kızmadan,sinirlenmeden bu kadar istiyorsan kesin çok maharetli bir adam bu delgado
  • Labmen hocam hoşgeldin, geçmiş olsun

Delgado geliyor 3 gün daha sabır.
  • ya bu adamın peşinden bu kadar koştuk inşallah değer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Labmen hocam hoşgeldin, geçmiş olsun

Delgado geliyor 3 gün daha sabır.

sağolasın hocam
    bir haftalık teknik bir arızadan sonra yine burdayız
  • bence delgado dan daha iyi futbolcular var onlar transfer edilebilir. Menajerlik oynayanlar bilir, belki bir kaç sene önce oyunda keşfettiğimiz topcular (robinho, kaka, mancini, burdisso, daniel vb) şimdi buyuk kluplerde boy gosteriolar,o klupler bu topcuları daha gencken, 18-19 yasinda bir kac milyon dolara alıyolar. Neden Türkiye'de bugüne kadar boyle seyler olmuyo. hep yasli futbolculara olanca para sayıp alana kadar cılkımız cıkıyo, sonra da başımıza kalıyolar (ailton, juanfran)...
    Ama bu sene takımımızdan ümitliyim, bu gencler güzel top oynayacak, lakin oyun kurucu mevkine abi rolunde iyi bi yabanci lazim, bence insua delgado'dan daha iyi..
    Son olarak da arkadaşlar, ben Ankaradyım ve yakın illerdeki maçlara gidiyorum, sezonun ilk maçında inönü'de toplanıp beraber maça gidelim, bunu ayarlayalım gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: mansiz26s

bence delgado dan daha iyi futbolcular var onlar transfer edilebilir. Menajerlik oynayanlar bilir, belki bir kaç sene önce oyunda keşfettiğimiz topcular (robinho, kaka, mancini, burdisso, daniel vb) şimdi buyuk kluplerde boy gosteriolar,o klupler bu topcuları daha gencken, 18-19 yasinda bir kac milyon dolara alıyolar. Neden Türkiye'de bugüne kadar boyle seyler olmuyo. hep yasli futbolculara olanca para sayıp alana kadar cılkımız cıkıyo, sonra da başımıza kalıyolar (ailton, juanfran)...
    Ama bu sene takımımızdan ümitliyim, bu gencler güzel top oynayacak, lakin oyun kurucu mevkine abi rolunde iyi bi yabanci lazim, bence insua delgado'dan daha iyi..
    Son olarak da arkadaşlar, ben Ankaradyım ve yakın illerdeki maçlara gidiyorum, sezonun ilk maçında inönü'de toplanıp beraber maça gidelim, bunu ayarlayalım gerçekten

HOCAM KATILIYORUM AMA BİZDEDE GELECEK VAAD EDEN SÜPER BİR FUTBOLCU VAR. KİM Mİ?

BOBO

• S.a Dh Kartalları Bende Koyu bir beşiktaşlıyım İnşallah Bu sene Şampiyon Oluruz....
  • tezahurat edelım anasını satayım siyah...

beyler beklıyorum herkesı http://279.freebb.com/bjk1903/ uye olmakla gecınmeyın mesaj atın
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.