Şimdi Ara

<< DH KARTALLARI >> (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.747
Cevap
23
Favori
1.053.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manero

Arkadaşlar ezeli rakiplerimiz ''fenerbahçeliler,aslanların yuvası ve trabzonsporlular'' topicleri onlarca sayfa olmuş,biz beşiktaşlıların daha önce niçin DH'da böyle bir topici olmadı anlamıyorum.Onların alt konuları bile bizden önde.Nerden baksan 30-35 tane beşiktaşlı gördüm.(belkide daha fazla) diğer formlarda ama bir allahın kulu futbola gelip buraya mesaj atmıyor.Böyle taraftar olunmaz.Sahaya çıkıp futbol oynayamıyaçağımıza göre,Bize düşen takımımızı burda yüceltmek.Başkalarının gövde gösterilerine boyun eymeyelim.Takımımızı burda yanlız bırakmayalım.Duyarlı olalım.

SAYGILAR.

..::ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ::..

KARDEŞ ;

1- ÖNEMLİ OLAN TOPİCLERİN TARZI. O BAHSETTİĞİN TOPİCLERİN SAYFA NUMARASI NEDEN Mİ ÇOK?
    ÇÜNKÜ MESAJLARDA EN KÜÇÜK YAZILARI BÖYLE

• eyyt savulull laaa ben geldim 1 ay aradan. sonra belki çogunuz beni tanımıyo ama olsun:D tümer yüzünden ceza aldım bende aslında ben almadım da olay aynen şöyle gelişti
    ben bi ara pc nin basından kalkıp su dökmeye gittim yanımda ki fanatikligi had safhada olan beşiktaşlı kankam. artık naaptıysa hakaret mi küfürmü bişe yazmış.onun yüzünden banlandım
    neyse artık saglık olsun oldu bi kere.ben banlandıgımda daha 2. sayfadaydı şimdi baya bi ilerleme var

tüm kartallara merhaba

• dostum tekrar hoşgeldin, bende senle aynı günde ban yemeştim,kaç gün aldın yaw?

''buarada,comennias sayfaların çok olması font büyüklüğü ile alakalı değil.60 post'u bulan topic sayfa atlar.''

ALINTI:comennias

KARDEŞ ;

1- ÖNEMLİ OLAN TOPİCLERİN TARZI. O BAHSETTİĞİN TOPİCLERİN SAYFA NUMARASI NEDEN Mİ ÇOK?
    ÇÜNKÜ MESAJLARDA EN KÜÇÜK YAZILARI BÖYLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 28 Haziran 2006; 1:53:27 >
  • 22 gün almıştım sonra nolduysa arttırdılar ??
    senden tümer yüzünden yedin demi manero
    ahh ulan tümer
  • tümer:.....delgado onu ikiye katlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 28 Haziran 2006; 2:22:57 >
  • ewet delgado çok iyi işler yapcaga benziyor işallah kapris felan yapmaz
  • GELİRSE, BİZDE ÇOK İYİ İŞLER YAPAR,YAŞI DAHA GENÇ
    BU SENE BASEL'İ O SIRTLAMIŞTI.BİDE CRUZ AZUL'DA OYNAYAN ABİSİ VARDI.CESAR DELGADO
    ODA İYİ OYUNCUDUR.
  • Bak güzel kardeşim, bizim video topiğimiz kapatılan multimedia topiği (İdda ediyorum video arşivi hiçbir taraftar forumunda yok) ve burası var. Topiclerde sadece Beşiktaş konuşulur.
    "Benim canım sıkıldı, ben yatıyorum, gibi postlar, fıkralar" olacağına ADAM GİBİ SADECE BEŞİKTAŞ KONUŞULSUN 5-10 SAYFA OLSUN. Yoksa bugün 50 sayfa yapabiliriz bu topiği boş şeyler yazıp, Bjk haberlerini copy-paste yapıp, ama gerek yok.

quote:

Arkadaşlar ezeli rakiplerimiz ''fenerbahçeliler,aslanların yuvası ve trabzonsporlular'' topicleri onlarca sayfa olmuş,biz beşiktaşlıların daha önce niçin DH'da böyle bir topici olmadı anlamıyorum.Onların alt konuları bile bizden önde.Nerden baksan 30-35 tane beşiktaşlı gördüm.(belkide daha fazla) diğer formlarda ama bir allahın kulu futbola gelip buraya mesaj atmıyor.Böyle taraftar olunmaz.Sahaya çıkıp futbol oynayamıyaçağımıza göre,Bize düşen takımımızı burda yüceltmek.Başkalarının gövde gösterilerine boyun eymeyelim.Takımımızı burda yanlız bırakmayalım.Duyarlı olalım.

SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negatiwe -- 28 Haziran 2006; 12:23:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: electra

Bak güzel kardeşim, bizim video topiğimiz kapatılan multimedia topiği (İdda ediyorum video arşivi hiçbir taraftar forumunda yok) ve burası var. Topiclerde sadece Beşiktaş konuşulur.
    "Benim canım sıkıldı, ben yatıyorum, gibi postlar, fıkralar" olacağına ADAM GİBİ SADECE BEŞİKTAŞ KONUŞULSUN 5-10 SAYFA OLSUN. Yoksa bugün 50 sayfa yapabiliriz bu topiği boş şeyler yazıp, Bjk haberlerini copy-paste yapıp, ama gerek yok.

quote:

SAYGILAR.

yeni gelen arkadaşlar bilmiyorlar, electra nın 2 senelik topiği kilitlendi, multimedya ve video topiklerimiz halen açık ve inanılmaz fotoğraflar ve videolar var.

isteseydik video ve multimedya topiğimizde muhabbet yapıp onlarca sayfa oluştururduk. ama genelde oralarda karşılıklı yazışmamaya dikkat ettik.

gereksiz yazılarla post sayısının fazla olmasındansa, sayfanın ziyaretçi sayısı daha önemli benim için.

• quote:

Orjinalden alıntı: ·Slayer

quote:

Orjinalden alıntı: electra

Bak güzel kardeşim, bizim video topiğimiz kapatılan multimedia topiği (İdda ediyorum video arşivi hiçbir taraftar forumunda yok) ve burası var. Topiclerde sadece Beşiktaş konuşulur.

quote:

SAYGILAR.

yeni gelen arkadaşlar bilmiyorlar, electra nın 2 senelik topiği kilitlendi, multimedya ve video topiklerimiz halen açık ve inanılmaz fotoğraflar ve videolar var.

isteseydik video ve multimedya topiğimizde muhabbet yapıp onlarca sayfa oluştururduk. ama genelde oralarda karşılıklı yazışmamaya dikkat ettik.

gereksiz yazılarla post sayısının fazla olmasındansa, sayfanın ziyaretçi sayısı daha önemli benim için.

BU AKŞAM SİZİ BÖN EDECEK BİR VİDEO KOYUP TATİLE ÇIKACAM.

• Ve Delgado bu akşam İstanbul'da
    İsviçre'de kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza atan Delgado'nun İstanbul'a geliş saati belli oldu.
    Beşiktaş'ın uzun süredir peşinden koştuğu Arjantinli futbolcu Matihas Delgado Basel'de düzenlenen imza töreni ile kedisini siyah beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Futbol Koordinatörü Erdil Arpacı ve Arjantinli futbolcunun menaceri Ceylan Çalışkan hazır bulundu. Ünlü yıldız bu akşam Zürih'ten kalkacak THY uçağı ile saat 20.40'da istanbul'a gelecek.
  • vidyo arsivi topigi nie kapandı ya??
  •  << DH KARTALLARI >>
  • vay bee resmen geliyor delgado yılan hikayesine döndü transferi adamın he
  • sezon yanlış hatırlamıyorsam 6 ağustosta başlıyor,ilk maçımız içerdemi dışardamı belli değil o nedenle ilk maç zamanı tatilde olabilirim ama şu an herşey kesin değil,istanbulda oturan arkadaşlar veya maça gelecek arkadaşlar şu an için bi program yapmamız pek mantıklı değil,temmuzun son haftası sezonun ilk maçı için bi organizasyon kurarız.
    gerçi tayfurun jübilesi içinde epey çalışmalar yapılıyormuş isteyen olursa ordada bi organizasyon yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labmen -- 28 Haziran 2006; 17:52:14 >
  • evet sezon 6 ağustos gibi başlıyor, süper ligin kura çekimleri de temmuz ortası gibi olur, içerdeki ilk maçın tarihi belli, olduktan sonra ayarlayalım organizasyonu
  • Temmuz sonu konuşalım, maç için mutlaka organizasyon yapıcaz. Çerkezde İstanbulda.
  • çok iyi bence gelmeye çalışacağım inşallah
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.