Şimdi Ara

<< DH KARTALLARI >> (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.747
Cevap
23
Favori
1.053.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TARAFTAR SAHAYA
    22.06.2006 14:40

100. yılda futbolcularımızın isimlerini taşıyan formamız, bu yıl büyük taraftarımız için hazırlanıyor. Kampanyadan sadece 5 bin taraftarımız yararlanabilecek, haydi Beşiktaşlılar...
    İlk’lerin Kulübü, Türkiye’nin öncüsü Beşiktaşımız bir ilk’e daha imza atıyor... 100. yılda futbolcularımızın isimlerini taşıyan formamız, bu yıl büyük taraftarımız için hazırlanıyor. 5 bin şanslı taraftarımızın isimleri, yeni sezonda Futbol Takımımız’ın 2006-2007 sezonunda en az 10 maçta giyeceği formamızın üzerinde yazacak.

Bu forma kampanyaya katılan taraftarlarımız için çok değerli bir anı olacak; bu forma ile sahaya çıkan futbolcularımız taraftarın ruhunu taşıyacak. Kampanyaya katılan taraftarlarımızın isimleri formamıza başvuru sırasına göre yerleştirilecek. Projeye katılan taraftarlarımıza bu özel formadan 1 adet hediye edilecek.

500 dolar karşılığında kampanyaya katılabilecek olan taraftarlarımız, ödemeyi nakit veya kredi kartı ile yapabilecek.

Kampanyaya katılmak isteyen taraftarlarımız, 1 Ağustos'a kadar Pazarlama Departmanımız'dan Sayın Tuğçe Dikici'ye 0 212 310 10 00 (Dahili 131) nolu telefondan ulaşabilir veya Akaretler’deki Kulüp Binamız’ın (BJK Plaza B Blok) 3. katına gelerek şahsen başvuruda bulunabilirler. Ayrıca İnönü BJK Store mağazamızda ve BJK İnönü Stadı'ndaki Kombine Kart satış alanında oluşturulacak irtibat masalarımıza başvuruda bulunabilirsiniz.

E-Mail İle Başvuru Yapabilirsiniz

Taraftar sahaya kampanyasına başvuruda bulunmak isteyen taraftarlarımız bu taleplerini e-mail aracılığıyla da iletebilecek. Kampanyaya katılmak isteyen taraftarlarımızın;

taraftarsahaya@bjk.com.tr
    taraftarsahaya@netbjk.com

e-mail adreslerinden yapılacak başvurularda; isim-soyad, sabit telefon, cep telefonu, adres ve ödeme şekli (kredi kartı, eft) bilgilerini yazması yeterli olacaktır.

Yurt içi ve yurt dışından bu adreslere gönderilecek olan maillerle taraftarlarımız hızlı bir şekilde taleplerini iletebilecektir. Mail gönderen taraftarlarımız daha sonra kulüp tarafından aranarak gerekli işlemler tamamlanacaktır.

güzel düşünülmüş. 2.500.000 $ gelir elde edilirken taraftarın da ruhu da sahaya yansıtılabilir.
    ama tabi sadece parası olan taraftarın ismi forma da yer alacak.
    gönül isterdiki gerçekten gönül vermiş kartalların da isimleri yer alsın formamızda

hayırlı olsun diyelimm

• ii düşünülmüş gerçekten hiç bi gider olmadan 2.5 gircek kasaya çok çok iyi bi düşünce
  • Tayfur'un jübilesine mutlaka gidelim,
    umarım Mehmet Özdileğin'ki gibi olur.Hangi Türk futbolcusu jübilesini,Milan gibi bir takımın inönüye gelmesiyle yapmıştır.Gerçekten çok güzel olmuştu.

NOT:(Fatih Terimin katkılarınıda unutmamak lazım)

quote:

Orjinalden alıntı: labmen

sezon yanlış hatırlamıyorsam 6 ağustosta başlıyor,ilk maçımız içerdemi dışardamı belli değil o nedenle ilk maç zamanı tatilde olabilirim ama şu an herşey kesin değil,istanbulda oturan arkadaşlar veya maça gelecek arkadaşlar şu an için bi program yapmamız pek mantıklı değil,temmuzun son haftası sezonun ilk maçı için bi organizasyon kurarız.
    gerçi tayfurun jübilesi içinde epey çalışmalar yapılıyormuş isteyen olursa ordada bi organizasyon yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 28 Haziran 2006; 19:30:48 >

• jübile maçı şaktar donetsk le galba
  • Yaw kardeşler beni de aranıza alın yaw ben de fanatik bjk liyim siz saygı değer arjadaşlarım gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxel54

vidyo arsivi topigi nie kapandı ya??

BEŞİKTAŞ VİDEO KAPANDI DEMEYİN BANA!!!!
  • gruba katılmak istiyorum ve ÇARŞI t-shirtü satan bi yer biliomusunuz ??????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem86

quote:

vidyo arsivi topigi nie kapandı ya??

BEŞİKTAŞ VİDEO KAPANDI DEMEYİN BANA!!!!

burda kapandı felan dediler bende kapandı sandım 1 ay ceza yedigim için forumdan haberdar degilim dh kartalı nikli arkadaş açmış vidyo topigini kaldıgı yerden benim hatam ama commeniasın topgi kitlendi felan dediler ondan öle dedim yani
    quote:

gruba katılmak istiyorum ve ÇARŞI t-shirtü satan bi yer biliomusunuz ??????????????

pazarlarda felan satılmıyo çarşı t-shirt ü çarşıdan tanıdıgın varsa onlar yaptırıyolar benim bildigim

• Technics abimiz ilgileniyor bu işlerle,ara sıra uğruyor buraya,ozaman listeye eklenirsin merak etme kardeş .

quote:

Orjinalden alıntı: KarraKarrtal

Yaw kardeşler beni de aranıza alın yaw ben de fanatik bjk liyim siz saygı değer arjadaşlarım gibi

quote:

Orjinalden alıntı: sexyozzy

gruba katılmak istiyorum ve ÇARŞI t-shirtü satan bi yer biliomusunuz ??????????????

valla maç günleri statın önünde satıyorlardı çarşı t-shirtlerini olmazsa official ürün alırısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 29 Haziran 2006; 4:07:12 >

• technics,listede ismim yok?
  • Beni de bi samet Listeye eklersen sevinirim.
  • listeyi düzenleyen arkadaş tatilde gailba,hepiniz listeye ekleneceksiz.

@dire depeche @evren65

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 29 Haziran 2006; 14:50:14 >
  • BENİ DE EKLE technics BÜYÜK Bİ BEŞİKTAŞLI TARAFTAR OLARAK BENİ DE EKLE

BEŞİKTAŞŞ
  • p.m

quote:

Orjinalden alıntı: CaZiBe

BENİ DE EKLE technics BÜYÜK Bİ BEŞİKTAŞLI TARAFTAR OLARAK BENİ DE EKLE

BEŞİKTAŞŞ
  • hain @slayer.. hoşbulduk arkadaşlar buarada

quote:

Orjinalden alıntı: ·Slayer

labnem-electra
  • technics benide eklermisin
  • 86. Kartalla Liste Emrinizde bizyokken herşeyle ilgilenen başta @Electra kardeşim ve diğer tüm arkadaşlara teşekkürler..

quote:

Orjinalden alıntı: Rekuroy

technics benide eklermisin
  • muhahah
    quote:

Orjinalden alıntı: electra

Sağol Technics abi
  • Bu topiği bizim tayfa açtırdı buarada (@.slayer, @electra, @commenias, @labmen, @musty, ben ve diğerleri) Amaç Beşiktaş gerisi yalan...

quote:

Orjinalden alıntı: electra

Bak güzel kardeşim, bizim video topiğimiz kapatılan multimedia topiği (İdda ediyorum video arşivi hiçbir taraftar forumunda yok) ve burası var. Topiclerde sadece Beşiktaş konuşulur.
    "Benim canım sıkıldı, ben yatıyorum, gibi postlar, fıkralar" olacağına ADAM GİBİ SADECE BEŞİKTAŞ KONUŞULSUN 5-10 SAYFA OLSUN. Yoksa bugün 50 sayfa yapabiliriz bu topiği boş şeyler yazıp, Bjk haberlerini copy-paste yapıp, ama gerek yok.

quote:

Orjinalden alıntı: Manero

Arkadaşlar ezeli rakiplerimiz ''fenerbahçeliler,aslanların yuvası ve trabzonsporlular'' topicleri onlarca sayfa olmuş,biz beşiktaşlıların daha önce niçin DH'da böyle bir topici olmadı anlamıyorum.Onların alt konuları bile bizden önde.Nerden baksan 30-35 tane beşiktaşlı gördüm.(belkide daha fazla) diğer formlarda ama bir allahın kulu futbola gelip buraya mesaj atmıyor.Böyle taraftar olunmaz.Sahaya çıkıp futbol oynayamıyaçağımıza göre,Bize düşen takımımızı burda yüceltmek.Başkalarının gövde gösterilerine boyun eymeyelim.Takımımızı burda yanlız bırakmayalım.Duyarlı olalım.

SAYGILAR.

..::ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ::..

• @goxel54e nooldu yine yaaa...

quote:

eyyt savulull laaa ben geldim 1 ay aradan. sonra belki çogunuz beni tanımıyo ama olsun:D tümer yüzünden ceza aldım bende aslında ben almadım da olay aynen şöyle gelişti
    ben bi ara pc nin basından kalkıp su dökmeye gittim yanımda ki fanatikligi had safhada olan beşiktaşlı kankam. artık naaptıysa hakaret mi küfürmü bişe yazmış.onun yüzünden banlandım
    neyse artık saglık olsun oldu bi kere.ben banlandıgımda daha 2. sayfadaydı şimdi baya bi ilerleme var

tüm kartallara merhaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 29 Haziran 2006; 17:37:12 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.