Şimdi Ara

DH Kendo Kulübü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
19
Favori
20.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Kadıköydeki dojo için bilgisi olan varmı.Kulup aidat ücreti , nasıl içerisi filan

Küçükyalıdaki boğaziçi klübü değil.kadıköy moda daki

Tam öm atıyordum banlanmışsın

@Boor

Hiç bir fikrim yok fakat bir kaç bir şey daha var.Yok değil :) Biraz araştırman gerekebilir.Şahsen kendoyu duymadan önce sadece eskrim biliyordum.O da bana pek cazip gelmiyordu

Konuyu yanlış yere açtığım için 7 gün ban yedim

bakıyorum sende banlanmışsın.Adminler saydırıyor bu aralar iyice

• quote:

quote:

quote:

Kadıköydeki dojo için bilgisi olan varmı.Kulup aidat ücreti , nasıl içerisi filan

Küçükyalıdaki boğaziçi klübü değil.kadıköy moda daki

Tam öm atıyordum banlanmışsın

@Boor

Hiç bir fikrim yok fakat bir kaç bir şey daha var.Yok değil :) Biraz araştırman gerekebilir.Şahsen kendoyu duymadan önce sadece eskrim biliyordum.O da bana pek cazip gelmiyordu

Konuyu yanlış yere açtığım için 7 gün ban yedim

bakıyorum sende banlanmışsın.Adminler saydırıyor bu aralar iyice

Geri geldim Powerstorm saolsun keşke daha önce görseymiş.Kaldırdı cezayı haksız yere 6 gün yattık

• Merhabalar,

Kadıköy Dojo'su neden kapandı ve açılma ihtimali var mı acaba diye sorsam :)

Bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa çok memnun olurum.

Sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsignedint -- 30 Aralık 2012; 22:49:10 >
  • Ankara'da önerdiğiniz bir dojo var mı? Birkaç ay sonra başlamayı düşüyorum. Yaş olarak 19 bitmiş olur sanırsam.

Bu arada solağım, herhangi bir sorun olur mu? Ayrıca ekipmanlar ve aylık ücret ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsignedint

Merhabalar,

Kadiköy Dojo'su neden kapandı ve açılma ihtimali var mı acaba diye sorsam :)

Sevgiler

Kadıköy dojosuyla ilgili açılma durumu var mı ve neden kapandığını bilmiyorum.Kapanma durumu Mine hocanın İtalyaya gitmesi olabilir ^^(emin değilim) fakat dilersen küçükyalı dojosuna göz atabilirsin ^^ Trenle 13 minibüs ile 30 dakika fark var aralarında dilersen ilk gün yer bulma konusunda da yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 30 Aralık 2012; 20:39:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RingThalion

Ankara'da önerdiğiniz bir dojo var mı? Birkaç ay sonra başlamayı düşüyorum. Yaş olarak 19 bitmiş olur sanırsam.

Bu arada solağım, herhangi bir sorun olur mu? Ayrıca ekipmanlar ve aylık ücret ne kadar?

Buradan Ankara'da ki dojolara göz atabilirsin ^^http://www.kendo-tr.com/dojolar/

Diğer soruların hakkında özel mesaj atarsan daha iyi yardımcı olablirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 30 Aralık 2012; 20:44:52 >
  • quote:

quote:

Merhabalar,

Sevgiler

Kadıköy dojosuyla ilgili açılma durumu var mı ve neden kapandığını bilmiyorum.Kapanma durumu Mine hocanın İtalyaya gitmesi olabilir ^^(emin değilim) fakat dilersen küçükyalı dojosuna göz atabilirsin ^^ Trenle 13 minibüs ile 30 dakika fark var aralarında dilersen ilk gün yer bulma konusunda da yardımcı olurum

Merhaba,

Aslında yer bulmak konusunda sıkıntım yok fakat iş çıkışı(Gebze) eve gidip(Altunizade) tekrar Küçükyalı'ya gitmek biraz sıkınıtı yaratabilir gibime geliyor(belli bir süreden sonra üşengeçlik, vb.) Kadıköy olmasını onun için istemiştim :)

Sanırım en mantıklısı hafta içinde eve geliş süremi göz önünde bulundurarak Beyoğlu ya da Küçükyalı arasında karar vermek olacak.

Cevap için ve yardımseverlik için ayrıca teşekkür ederim.

Sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsignedint -- 30 Aralık 2012; 22:49:36 >

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Sevgiler

Merhaba,

Aslında yer bulmak konusunda sıkıntım yok fakat iş çıkışı(Gebze) eve gidip(Altunizade) tekrar Küçükyalı'ya gitmek biraz sıkınıtı yaratabilir gibime geliyor(belli bir süreden sonra üşengeçlik, vb.) Kadıköy olmasını onun için istemiştim :)

Sanırım en mantıklısı hafta içinde eve geliş süremi göz önünde bulundurarak Beyoğlu ya da Küçükyalı arasında karar vermek olacak.

Cevap için ve yardımseverlik için ayrıca teşekkür ederim.

Sevgiler

Önemli değil.Ne demek ^^

Gebzeden gelen arkadaş da var yani orada oturmuyor.Sizin gibi iş yeri orada iki kişiler direkt olarak işten çıkıp spor salonuna geliyorlar fakat çalışma saatlerinizi bilmiyorum tabi ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 31 Aralık 2012; 0:42:14 >

• Aslında uzak doğu kültürünü bu yaşıma kadar sevemedim,hatta nefret ettim.Gerçi hala öyleyim ama.Bıçakları ve kılıçları seviyorum.
    Arkadaşın imzasında şans eseri gördüm bu sayfayı.Nasıl bi spor olduğunu bilmiyorum videolarını izlemeye başladım umarım beni tatmin eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Aslında uzak doğu kültürünü bu yaşıma kadar sevemedim,hatta nefret ettim.Gerçi hala öyleyim ama.Bıçakları ve kılıçları seviyorum.
    Arkadaşın imzasında şans eseri gördüm bu sayfayı.Nasıl bi spor olduğunu bilmiyorum videolarını izlemeye başladım umarım beni tatmin eder.

İstanbul anadolu yakasında oturuyorsanız herhangi bir antremana misafir olarak gelebilirsiniz.Dilerseniz yol konusunda uygun bir yerde buluşup yol boyunca muhabbet falanda edebiliriz Farklı bir yerdeyseniz sadece adres sunabilirim
  • Bende meraklıyısım ama hem ulaşım hemde ekonomik sıkıntılarım oldugundan lise sondan beri yalnızca youtubedan videolarını izleyerek takip edebiliyorum. Umarım bu yaz dojoda antreman yapabileceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Bende meraklıyısım ama hem ulaşım hemde ekonomik sıkıntılarım oldugundan lise sondan beri yalnızca youtubedan videolarını izleyerek takip edebiliyorum. Umarım bu yaz dojoda antreman yapabileceğim

Umarım en kısa zamanda katılırsınız aramıza ^^
  • Avrupa yakasında nerede var arkadaşlar göz attımda göremedim ? Eğer bakırköy civarındaysa kesinlikle gitmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha İtachi

Avrupa yakasında nerede var arkadaşlar göz attımda göremedim ? Eğer bakırköy civarındaysa kesinlikle gitmeyi düşünüyorum

İstanbul Kendo >http://www.istanbulkendo.com/

şurası :)
  •  DH Kendo Kulübü

Hazır buralardayken bir iki resim daha koyayım :) Aslında bunları tek mesaj altında toplamak gerek
  • Giresun'da bir dojo olsaydı kesin gidecektim. Ama artık inşaallah 3 sene sonra Ankara'da.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha İtachi

Avrupa yakasında nerede var arkadaşlar göz attımda göremedim ? Eğer bakırköy civarındaysa kesinlikle gitmeyi düşünüyorum

İstanbul Kendo >http://www.istanbulkendo.com/

şurası :)

Teşekkürler

• Kadıköy dojosu suan açık mı? Birde ben sadece iaido yapmak istiyorum, yani illa kendo görmek zorundamiyim birde acıksa bu dojonun fiyatı nedir? Konuyu hortlatmadik inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: SucukluPastirmaYahnisi

Kadıköy dojosu suan açık mı? Birde ben sadece iaido yapmak istiyorum, yani illa kendo görmek zorundamiyim birde acıksa bu dojonun fiyatı nedir? Konuyu hortlatmadik inşallah

Kadıköy dojosu kapalı.İaido yapmak için kendo yapmanıza gerek yok :) Gene Rezzan Has Lisesinde bizimle aynı saatlerde farklı bir kulüp iaido çalışıyor

şurası >http://www.anadoluiaido.com/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SucukluPastirmaYahnisi

Kadıköy dojosu suan açık mı? Birde ben sadece iaido yapmak istiyorum, yani illa kendo görmek zorundamiyim birde acıksa bu dojonun fiyatı nedir? Konuyu hortlatmadik inşallah

Kadıköy dojosu kapalı.İaido yapmak için kendo yapmanıza gerek yok :) Gene Rezzan Has Lisesinde bizimle aynı saatlerde farklı bir kulüp iaido çalışıyor

şurası >http://www.anadoluiaido.com/

Cevabınız için çok teşekkürler. Ancak kucukyalidaki çalısmaların gunü bana uymuyor. Özellikle kadıköy deki gibi bir yer arıyordum Pazartesi Çarşamba Cumartesi pazar dersleri olmayan...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.