Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server açılış saati 19:00 olarak açıklandı arkadaşlar
  • Droplar : Bildiğimiz eski usko stil orjinal drop listesi mevcut , oranlar düşüktür ...(Drop listesine ****dan ulaşabilirsiniz.)
    Uprage : Eski zorlukta eski knight online sunduğu orjinallikte...
    Exp Oranları : Eski bildiğimiz zorlukta fakat ufak leveller için adil bir düzenleme yapıldı...
    Master : Bildiğimiz eski stil bosslar'dan ve oyundan çıkan envanterle master mertebesine ulaşabilinmektedir.
    Kısacası eski stil , herşeyiyle orjinal bir sunucu sizi bekliyor...

server bilgileri bunlar zor bi sw olucak
  • Beyler PM alabilirmiyim oyun Bilgileri hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende aranıza katılmak istiyorum vent , ts varmı ve asas açsam sıkıntı olurmu bu arada kaç kişiyiz
  • İlk sayfada mevcut.

@Baltalı İllallah

Açabilirsin rogue sıkıntı yok, vent-ts işlerini halledeceğiz merak etmeyin bir açılsında. 10-15 kişiyiz.

@h4kn3r

Herkese yerimiz var buyrun gelin

@Nitrourea @JLR @vidanj
  • Ha bu arada clanı kuracak babayiğit aranıyor bu işleri daha önce yapmış yapabilecek olan

Clan ismini yine DH ile ilgili birşey yapmayalım diyorum. Eski clanlardan olabilir yada kuracak arkadaşa bırakalım.

Ne dersiniz
  • Nickim Mellon ne açayım Mage açmayı düşünüyorum

• çok çok zor değil mi server bari level kasma usko'ya denkse ciddi emek ister. ne yapacağız?
  • Launcher açın patch gelmiş

Exp bir şekilde kasılıyor ya, 70 lvl olmuştuk geçen sene dtslerde.
  • haklisin hocam cok haklisin oyun fire drakeden sonra bitti.

ama yine insanin oynayasi geliyor bırakamıyor bakarsınız ben de katılabilirim araniza

• quote:

Orijinalden alıntı: shallipushthebutton?

çok çok zor değil mi server bari level kasma usko'ya denkse ciddi emek ister. ne yapacağız?

Usko da kasmak zaten zor degil once werewolfta + 8dusurucez sonra shadow seeker sanırım exp i iyiydi

• Girmeyi deneyen var mı ?

Acme update hatası alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

quote:

çok çok zor değil mi server bari level kasma usko'ya denkse ciddi emek ister. ne yapacağız?

Usko da kasmak zaten zor degil once werewolfta + 8dusurucez sonra shadow seeker sanırım exp i iyiydi

+8 item düşmez o yaratıklardan OLDKO da
  • Arkadaşlar kim clan kuruyor ?
    Assas olarak başlayacağım yaşım 27 çok uzun zaman knight geçmişim var.
    Benim fikrim rengimiz belli olsun diye ilk başlarda DonanimHaber diye clan kuralım gören duyan gelmek isteyen kim ise clanda toplanalım daha sonrasında clan ismiyle bir değişiklik yapılacaksa yaparız.
    Clanı kurmak isteyen varmı organize edecek kimse ? Ben 8-5 kamuda çalışıyorum gündüzleri çok fazla online olamayacağım için kurmak istemiyorum. Ama asist olabilirim çünkü oyuna çekeceğim çok insan var, genelde hepsi çalışan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 27 Haziran 2014; 15:16:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Girmeyi deneyen var mı ?

O hatayı almaman lazım. Ares'e kadar geldim, tıklayınca DC veriyor. Muhtemelen virüs programın dosyayı sildi. Oyuna girerken de virüs programını deaktif etmen lazım, baştan patchleri çekmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

Girmeyi deneyen var mı ?

O hatayı almaman lazım. Ares'e kadar geldim, tıklayınca DC veriyor. Muhtemelen virüs programın dosyayı sildi. Oyuna girerken de virüs programını deaktif etmen lazım, baştan patchleri çekmek lazım.

Virüs programını sildim, oyunu tekrar yükledim patch çektim. Çözemedim malesef. Xtrap klasörünü ve resimdeki dosyaları rarlayıp dosya.tc ye upload edebilir misin ?

Eksik dosya gördüysen onlarıda koyabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: VisualPwnage

Arkadaşlar kim clan kuruyor ?
    Assas olarak başlayacağım yaşım 27 çok uzun zaman knight geçmişim var.
    Benim fikrim rengimiz belli olsun diye ilk başlarda DonanimHaber diye clan kuralım gören duyan gelmek isteyen kim ise clanda toplanalım daha sonrasında clan ismiyle bir değişiklik yapılacaksa yaparız.
    Clanı kurmak isteyen varmı organize edecek kimse ? Ben 8-5 kamuda çalışıyorum gündüzleri çok fazla online olamayacağım için kurmak istemiyorum. Ama asist olabilirim çünkü oyuna çekeceğim çok insan var, genelde hepsi çalışan.

Şuan kimin kuracağı belli değil.

Fikrimce oyun başlasın zaten pmleşip beraberce kasarız, o anda clan ismi olsun kimin kuracağı olsun kararlaştırırız. Bunlar küçük işler halledilir Bir babayiğit çıkar elbet Hatta siz kurabilirsiniz, clan başkanının online olması çok şart değil sabahları asistanlar halleder.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

Girmeyi deneyen var mı ?

Virüs programını sildim, oyunu tekrar yükledim patch çektim. Çözemedim malesef. Xtrap klasörünü ve resimdeki dosyaları rarlayıp dosya.tc ye upload edebilir misin ?

Eksik dosya gördüysen onlarıda koyabilirsin.

Buyur

http://s3.dosya.tc/server25/yjut2c/Yeniklas_r.rar.html

• Clan lideri ben olurum sıkıntı yok eskiden yaptığım iş

• quote:

Orijinalden alıntı: VisualPwnage

quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

quote:

+8 item düşmez o yaratıklardan OLDKO da

Kardesim gecen sene çıkıyordu bisey biliyoruz ki konusuyoruz burda esko dada oynadim old schooldada hepsinde atiyor 2004 civari oynadiysan ozamanda atiyordu

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.