Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

quote:

Orijinalden alıntı: barman

Beyler uzun zamandır KO'da archer oynamıyorum. Archer olmayı düşündüm de +8 Bow drobu yok sanırsam. PVP'lerde tecrübelisinizdir, hiç girmeyeyim mi archer olma işine? Priest ihtiyacı olmadığına göre geriye mage, warrior kalıyor benim için, assassinden sıkıldım.

Geçen sefer archer vardı oyunda hatırladığım kadarıyla. Hatta archer clanı vardı full pt archer. Chitin bow felan düşürmüşlerdi. Denemekte fayda var. Olmazsa mage yada warrior açarsın.

İşte bir şekilde içime sinmeyip tutunamazsam, geriden gelmek biraz da zorlayabilir. Dikkatimi çekti de mage felan olmayı düşünen yok.

• quote:

quote:

quote:

Beyler uzun zamandır KO'da archer oynamıyorum. Archer olmayı düşündüm de +8 Bow drobu yok sanırsam. PVP'lerde tecrübelisinizdir, hiç girmeyeyim mi archer olma işine? Priest ihtiyacı olmadığına göre geriye mage, warrior kalıyor benim için, assassinden sıkıldım.

Geçen sefer archer vardı oyunda hatırladığım kadarıyla. Hatta archer clanı vardı full pt archer. Chitin bow felan düşürmüşlerdi. Denemekte fayda var. Olmazsa mage yada warrior açarsın.

İşte bir şekilde içime sinmeyip tutunamazsam, geriden gelmek biraz da zorlayabilir. Dikkatimi çekti de mage felan olmayı düşünen yok.

http://oldko.net/forum/index.php?%2Ftopic%2F17-ok%C3%A7u-skilleri-hk%2F

• quote:

quote:

quote:

quote:

Böyle zırvalarla işim olmasa da, basit skillerin fazla mana yemesi felan da biraz sıkıntı, soğuttu gibi. Siz önceki oyunlarda nasıl kasıyordunuz? Şimdi önceki oyunda mage takımı kurduğunuz için kasılırken muhtemelen toplu harpy, golem felan döndünüz. Şimdi mage, melee takımda azıcık etkisiz eleman konumunda olabilir diye düşündüm. Siz ne açacaksınız?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Böyle zırvalarla işim olmasa da, basit skillerin fazla mana yemesi felan da biraz sıkıntı, soğuttu gibi. Siz önceki oyunlarda nasıl kasıyordunuz? Şimdi önceki oyunda mage takımı kurduğunuz için kasılırken muhtemelen toplu harpy, golem felan döndünüz. Şimdi mage, melee takımda azıcık etkisiz eleman konumunda olabilir diye düşündüm. Siz ne açacaksınız?

Geçen sene melee takımları cz de apostta kastılar. Gayette seri kasılıyor, yada trol. Oyun bir başlasın exp rate lere göre hangi slot ne verir bilemiyoruz. Ona göre takımlar ait oldukları slotlara geçecekler. Ben henüz karar vermedim . Priest açmayacağım ama. Bana göre en çok neyden zevk alıyorsanız onu açın hiç plan yapmadan BP bile olabilir.

• selam 3-4 senelik bi aradan sonra forumun knight online bolumune girdim aynı sure yine ara verdim oyuna, iyi denk geldi pvp olsa da oynasam diyodum 9 yıl kadar oynadım priest ihtiyacı varsa gelebilirim :)
    @Orjin Carnibor
  • Buyrun gelin neyden zevk alıyorsanız onu açabilirsiniz Bizde böyle arada 2-3 ay oynayıp yine sessizliğimize çekiliyoruz.
  • quote:

Buyrun gelin neyden zevk alıyorsanız onu açabilirsiniz Bizde böyle arada 2-3 ay oynayıp yine sessizliğimize çekiliyoruz.

yarın sabah mı acılıyor bu server peki? belirli bi saat varmı saat kaçta toplanırız forumca mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

quote:

Buyrun gelin neyden zevk alıyorsanız onu açabilirsiniz Bizde böyle arada 2-3 ay oynayıp yine sessizliğimize çekiliyoruz.

yarın sabah mı acılıyor bu server peki? belirli bi saat varmı saat kaçta toplanırız forumca mesela ?

Yarın diyorlar ama saat hakkında bir bilgi bulamadım.

Oyunu indirip bekleyin, ne zaman açılırsa o zaman toplanıyoruz

• Video yu izledim ilk sayfada simdi hatirladim seni hatta 2.23 te benide kesmissiniz imgreen ler falan ilk baslayanlardan nyzamm lar marlboro lar falan insallah yarinda oyle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kawaguchi -- 27 Haziran 2014; 1:35:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

Video yu izledim ilk sayfada simdi hatirladim seni hatta 2.23 te benide kesmissiniz imgreen ler falan ilk baslayanlardan nyzamm lar marlboro lar falan insallah yarinda oyle olur

Evet ilk kadro umarım oyunda olur
  • beyler knight kingdom duydunuz mu ?

birebir usko hatta uskodan fazla user var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

beyler knight kingdom duydunuz mu ?

Duymadık özellikleri nedir ? Daha önce oynadınız mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

beyler knight kingdom duydunuz mu ?

Duymadık özellikleri nedir ? Daha önce oynadınız mı ?

Hocam suan oynuyorum aklıma geldikleri mi yazayım.

Gb: 25 kuruş

Eslant ve cz haric exp kasmak için koxp serbest

80 e kadar rahat kasılır sonra expler yarı yarıya düşüyor.

andream ve base yok sadece cz.

2 ırk eşit savaşı bir human bir karuslar kazanıyor.

bdw ,chaos , jr , savaslar sorunsuz calısıyor katılımlar 2 ırk toplam 1200 , 1300 buluyor.

krowaz yapma istemleri cz den düsüyor clanın varsa set yapılır.

sağlam itemler kc ile satılıyor. kc yi tl ile alınabilir olmadı bütün kutulardan gemlerden düsen uniq itemleri + basarak takaslarsınız.

her job iş yapıyor oyunda fazla 9 item yok olanlarda raptor shard ib.

varsa sorun cevaplarım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lila Pause

quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

Login Server Connection hatası veriyor ?

Oldko 27 Haziran akşam saatlerinde açilacak hocam.

Eyvallah Nick DH Rebel olur orc oluruz az takılalım aynı keyfi verir mi :)
  • vay be boyle gecen sene de yapmistik, barmani orjini falan hatirladim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lila Pause

quote:

Login Server Connection hatası veriyor ?

Oldko 27 Haziran akşam saatlerinde açilacak hocam.

Eyvallah Nick DH Rebel olur orc oluruz az takılalım aynı keyfi verir mi :)

Hocam ben oldkoda gece gündüz exp kasıp eski tadı aldığım zamanı biliyorum bundan 7-8 ay öncesinde. Eğer user olursa gerçekten zevk veriyor.
  • Merhabalar, bende gelebilirim ortam müsaitse.. Benimde knight online geçmişim epeyli bir fazla. Pathosta Warrior oynuyorum GANGSTA clanında. Herneyse, bu sefer okçu oynamak istiyorum. Eğer oynayacaksanız bende gelebilirim.. İyi günler.
  • Hocam bahsettiğin oyun aslında bizim hiç aramadığımız türden. High class itemlerin rahat yapıldığı, gerisine de parayla ulaşılan, kasmanın kolay olduğu, oyunun her konuda içine eden krowaz itemleri aramadığımız şeyler. Biz daha çok myko ve öncesi zamana ait, saçma sapan itemlerin, görevlerin, yerlerin olmadığı oyunu seviyoruz. Zaten Fire Drake'den sonra benim için oyun bitmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 27 Haziran 2014; 9:08:27 >
  • dusundum de ben de gelebilirim galiba. Oyle pek uzun sureli oynayabilecegimi sanmiyorum ama eslik ederim size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün geceden indirdim oyunu saatin 7 olmasını bekliyorum, yer varsa ve oyun sararsa eğer warrior oynamak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.